Moje kochane Na betkę pojdę w pon, jestem po konsultacji ginekologicznej i nic nie wiem.Mam czekać.Nic nie dostałm oprucz głupich komentarzy.Jestem, wq............. W przyszłym tyg idę do swojego! Więc tak te antyfosfolopidy nie są tak duże żeby być na heparynie teraz mi wyszły 39.7 IGM, Sama sobie ustawiłam leczenie na ten tydzień biorę luteinę 3x100mg, i mam witaminy prenatal.Biorę oczywiście mój eutyrox 100mg i kwas 5mg, Siofor 850mg mam dziewczyny i sama odstawiłam ten siofor bo w sumie nie mam cukrzycy a po tej wizycie jestem jeszcze głupsza niż przed.I tu pyatnie od którego tygodnia wprowadzono wam clexan???????????Zmykam spać więc więcej info za tydzień o ile dotrzymamy..,
kaira ja dostalam clexane juz w dniu spodziewanej @ na pierwszej wizyty u gina byl to skonczony 4 tydzien.. gin tylko mnie delikatnie zbadal
co do witamin w ciazy to one moga krew zageszczac dlatego niektorzy lekarze zalecaja je dopiero po 12tygodniu, jak masz morfologie ok to ja na twoim miejscu pozostalabym tylko przy kwasie foliowym (tez biore 5mg-czasem 10 bo nie pamietam czy juz bralam tego dnia czy nie... ale wiem ze to nie zaszkodzi).. a luteine dopochwowa ja biore 2*1 po 50mg czyli na dobe 100mg nie wiem co to jest eutyrox i siofor?