reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewelina bardzo ci dziekuje, włąsnie duzo czytałam po wyjsciu ze szpitala,ale chyba nic mi to nie daje
SERDECZIE GRATULUJE!!!!!
Kochana spokojnie, pójdziesz na wizytę i gin Ci wsio powiem i poczyni odpowiednie kroki. Będzie dobrze, zobaczysz...to tylko kwestia czasu :-)
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
just wczoraj zrobiłam test i wyszła druga blada krecha więc zrobiłam bete na potwierdzenie. I dziś piszę bo wynik też dziś odebrałam dopiero. Bardzo Wam dziękuję. A Agatka o Tobie słońce TY moje nie wspomnę. Ty jedna w tę fasolkę wierzyłaś :-) Dziękuję ...
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
A i nie wiem czy tu u Was pisałam , ale mam tylko jeden drozny jajowód (po laparce się dowiedziałam). I miałam tylko góra pół roku na staranka bo później w drugim jajowodzie zrosty mogłyby sie odnowić. I udało się . Trzeba wierzyć.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
A i nie wiem czy tu u Was pisałam , ale mam tylko jeden drozny jajowód (po laparce się dowiedziałam). I miałam tylko góra pół roku na staranka bo później w drugim jajowodzie zrosty mogłyby sie odnowić. I udało się . Trzeba wierzyć.
Ech i się popłakałam....
....na nowo wierzę, że i Nam się uda...
Jeszcze raz gratuluję!
karolcia81
czekam na szczęście.....
Dziewczynki nie wiem czy mnie któraś jeszcze kojarzy. Wpadłam napisać że udało mi się. Mam kruszynke pod serduszkiem.
Oleńko...pewnie, że pamiętam....KOCHANA MOJA....TAK SIE CIESZĘ...GRATULUJE.
I pisz teraz do nas częściej...proszę....
Ściskam Cię bardzo mocno.....
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Oleńko...pewnie, że pamiętam....KOCHANA MOJA....TAK SIE CIESZĘ...GRATULUJE.
I pisz teraz do nas częściej...proszę....
Ściskam Cię bardzo mocno.....
Karolcia, a Ty dziś nie miałaś mieć wyników chlamydii????
reklama