reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

suzi dziewczynki urodzilam 8 pazdziernika. listopad,grudzien,styczen mialam normalne cykle.dostalam zielone światełko.potem jeden cykl bez okresu i bach dzidziuś:) wiec jakby po czterech cyklach chyba.5miesiecy jakies wychodzi

reklama
Witam się i ja!Właśnie skończyłam porządki i czytam co u Was!

U mnie @ zawitała:( Ale widocznie to jeszcze nie ten czas! Kolejny cykl przed nami:)

pati - ja też się staram nie liczyć, ale ja jestem zmuszona mierzyć codziennie temperaturę, więc chcąc nie chcąc patrzę... trzymam kciuki żebyś zobaczyła II kreseczki za tydzień:)

ola:*- jaki śliczny masz suwaczek:)

misiowata - bardzo się cieszę, że wyniki biopsji są ok! A nie mówiłam, że będzie dobrze:). Ja też teraz mam tsh niecałe 3(a miałam ponad 8), ft4 też norma, prolaktyna spadła.Biorę cały czas leki i już nie uważamy:)I czekamy na nasze Szczęście:) Więc do dzieła kochana:)

slodziutka - witaj. I miłego dnia życzę!

agnieszka0240 - ale Ci córcia szybko rośnie!

Carri - to miłych przygotowań przedświątecznych życzę!:)

karolcia81 - bo niby dla starających się najlepiej żeby TSH było na poziomie do 1. Nie pamiętam jakie miałaś wyniki anty TPO? Wyniki masz w normach, więc raczej jest oki. Jeszcze dobrze by było procentowo wyliczyć jak to jest. Dobrze też pewnie na początku ciąży skontrolować tsh bo wiadomo hormony lubią szaleć. Ale myślę że nie masz się co martwić tarczycą. Ja też mam teraz niecałe 3 i moja pani doktor powiedziała żeby się starać.

niucha - mdłości to dobry znak, więc dobrze że są:)

ewelina28 - może faktycznie lepiej zmienić lekarza!

suzi - hormony możesz powtórzyć

Agatka - jeszcze troszkę i Alicja bedzie z Wami:)

jujka - miłej wizyty u teściowej:)

ilonka26 - a co u Ciebie??Dawno Cie tu nie widziałam:(Powtarzałaś te badania tarczycowe???

Miłego dnia KObietki

Właśnie czytałam i szczerze powiedziawszy to dla mnie czarna magia:-:)szok:
Poczekam jeszcze na tą wizyte 19go i zobaczymy co mi powie gin,włąsnie w szpitalu jak pytałam co i jak to mowił coś o badaniach, ale to była wstępna rozmowa;-)

A powiedzcie mi bede musiała powtarzać badania ktore robiłam po pierwszym poronieniu????
I jak ma sie do poronienia ciaza pozamaciczna?czy tratuje sie ja tak samo jak poronienie??:confused::confused::confused:

Suzi, ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze raz hormony (mimo iż miałas robione).
A tu znalazłam ciekawy artykuł na temat ciąży pozamacicznej...poczytaj...bo warto wiedzieć co nieco...
Ciąża pozamaciczna :: MediWeb.pl

Ostatnia edycja:
Witam Was babeczki kochane!
Wczoraj odebrałam wyniki bety. Spadła o połowę 19,30. Lekarz powiedział, że to nie był zaśniad. Przepisał mi na 3 miesiące Marvelon, żeby zbić tą betę do zera. Po dwóch miesiącach mam zacząć brać kwas foliowy a po trzech miesiącach, czyli od lipca, możemy zaczynać staranka. Bużka

Dziewczynki nie wiem czy mnie któraś jeszcze kojarzy. Wpadłam napisać że udało mi się. Mam kruszynke pod serduszkiem.

OLA, oczywiście, ja Cię kojarzę!!!!
Kochana, myślałam o Tobie, o zabiegu, jak poszło......
Tak bardzo się cieszę!!!!!!! Cudowna wieść!!!
To spokojnych 9 miesięcy Olu życzę :-)

No to się sypnęło fasolek, że ho ho!!!!
Cudownie!!!!!
To takie pocieszające.....

Ola81 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Cię pamiętam bo jak nie mam co robić to podczytuje nasze forum wstecz spokojnych kolejnych miesięcy.

Moje gratulacje!
Mam nadzieję, że ja już niedługo też dołączę do szczęśliwych mam! :-D
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia :tak:

Suzi, ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze raz hormony (mimo iż miałas robione).
A tu znalazłam ciekawy artykuł na temat ciąży pozamacicznej...poczytaj...bo warto wiedzieć co nieco...
Ciąża pozamaciczna :: MediWeb.pl
Ewelina bardzo ci dziekuje, włąsnie duzo czytałam po wyjsciu ze szpitala,ale chyba nic mi to nie daje:(

Dziewczynki nie wiem czy mnie któraś jeszcze kojarzy. Wpadłam napisać że udało mi się. Mam kruszynke pod serduszkiem.

SERDECZIE GRATULUJE!!!!!:)

reklama
OLA, BABO KOCHANA BARDZO BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!
Trzymam z całych sił kciukasy za spokojne, wręcz nudne miesiące do szczęśliwego finału. Dopiero co po teście jesteś, czy wstrzymywałaś się z ujawnieniem tej nowiny?
A tak wczoraj pomyślałam co tam u Ciebie jak widziałam Twój wpis na światełkach.

Ps. aż mi się gęba sama cieszy :-)

Zjola, bardzo się cieszę, że gin nabrał rozumu ;-)
a te miesiące zlecą nie wiadomo kiedy. A póki co to korzystaj z życia ile wlezie, bo potem winko, piwko w odstawkę, przytulanki w zależności od stanu zdrowia i psychiki, więc różnie może być itp.

Do góry