reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc witaj suzi,odpoczywaj teraz i ciesz sie swietami ,potem wizyta i na pewno wszystko sie dowiesz od ginka. trzymaj sie a dobrze bedzie zobaczysz ;)
u mnie nuuuuuuuda,jeszcze jutro do pracy i wolne do 6 tego , moje starsze dziecko zdecydowało sie przekłuć uszy - troche zasyczała , ale przeżyła a teraz sie cieszy
Kasiu , sama wiesz jakie to już czarne wizje roztaczali lekarze , a jednak Karol się nie daje , bedzie dobrze , przytulam cię moccccno.
Vjolka , zycze powodzenia , ale zajrzyj czasem bo bedziemy startowac ze starankami razem , no i Karolcia i Zjola tez- a na wiosne wysyp dzieciaków
Pozdrawiam Ewele , Just , Kasikz , Agatke , Kobietkę , Aniołki , Wiole , i całą reszte BABEK!!!! Buziaki

reklama
Witajcie
Ola, Niucha,Kasiawd super wielkie gratulacje, to niezły wysyp na końcówke roku będzie.

VJolka to trzymam kciuki za jutrzejsze otwarcie na pewno będzie dobrze, zobaczysz tyle klientów będziesz mała, ze Ci wykupią wszystko :-)

Agata czekamy na wieści po ginku

Kasikz a u Ciebie jak połówkowe?

Karola tobie tez niedługo już zostało, tyle już wytrzymałaś w tej ciąży więc te ostanie tygodnie to już szybko zlecą.

Kasiu kochana, pamiętaj, że to tylko podejrzenia, ja wierzę, że Karolek będzie zdrowy, a zespół Dandy-Walkera jest bardzo rzadką chorobą więc musieli by Ci chyba więcej badań porobić żeby się upewnić.

Suzi witaj na forum

Edytka jak tam odwiedziny siostry i siostrzeńca?

No i oczywiście wszystkie pozostałe dziewczynki gorąco pozdrawiam

Bardzo Wam dziewczyny dziekuje za ciepłe słowa!!!!!To naprawde miłe!!:)
Wiecie co jest najgorsze , ze raz chce starac sie od razu ,a za 5 minut zmieniam zdanie i nie chce sie starac przez kolejny rok:/
To chyba jeszcze wszystko jest za "nowe" i dlatego takie wahania;/Mam miljon pytan n a ktore nie znam odpowiedzi i pewnie juz nigdy nie poznam!!!Za 3 tygodnie( no juz za 2) mam odebrac wyniki badan histopalologicznych moze cos wiecej mi powiedzą.

Widze ze sporo z Was jest juz w upragnionej ciazy czego serdecznie gratuluje!!!!!!
Głeboko wierze ze kazda z nas sie doczeka uprgnionej dzidzi:)

Cześć dziewczyny mam wyniki bety 47, to jest 3/4 tydzień teraz jeszcze powtórzę w czwartek i na pewno przyrośnie. Pozdrawiam

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Jestem!!! szyjka jest znowu krótsza niż ostatnio ale co z tego jak zamknięta??? mała jest jeszcze niżej -i co z tego? no nic -10go mam się zgłosić do szpitala na ktg -powiedziałam że NO WAY bo ja pojutrze rodzę:-D a lekarz na to "bardzo serdecznie zapraszam":-p
powiedziałam ze jego "dobre rady" na szybki poród nie podziałały więc stwierdził ze już się boi cokolwiek sugerować -bo chciał dobrze a skurcze przeszły -choć nie tak miało zadziałać;-)

Poza tym "zważył" małą:baffled: no niby 3500 ale to raczej mało możliwe (sam przyznał) skoro 2 tygodnie temu miała 2700:confused: ale usg było jakie było i kazał się tym nie sugerować -ważne że urosła:tak:

Poza tym śmiać mi się chce z przedwczesnego porodu który każdy mi wróżył:-D

Suzi -byłoby dziwne gdybyś się nie wahała -jesteś mamą i wiesz jak boli odejście dziecka, jesteś mamą i wiesz jak bardzo chciałoby się żeby maluch był zdrowy -maluch któremu dajemy życie... niestety nie od nas jest zależne że nie dzieje się tak jak powinno... ale znajdziesz w sobie siłę do kolejnej walki -którą wygrasz! Pamiętaj tylko ze wiara musi być silniejsza od strachu -żeby nie tracić pięknych, radosnych chwil na zmartwienia

Ostatnia edycja:
Jestem!!! szyjka jest znowu krótsza niż ostatnio ale co z tego jak zamknięta??? mała jest jeszcze niżej -i co z tego? no nic -10go mam się zgłosić do szpitala na ktg -powiedziałam że NO WAY bo ja pojutrze rodzę:-D a lekarz na to "bardzo serdecznie zapraszam":-p
powiedziałam ze jego "dobre rady" na szybki poród nie podziałały więc stwierdził ze już się boi cokolwiek sugerować -bo chciał dobrze a skurcze przeszły -choć nie tak miało zadziałać;-)

Poza tym "zważył" małą:baffled: no niby 3500 ale to raczej mało możliwe (sam przyznał) skoro 2 tygodnie temu miała 2700:confused: ale usg było jakie było i kazał się tym nie sugerować -ważne że urosła:tak:

Poza tym śmiać mi się chce z przedwczesnego porodu który każdy mi wróżył:-D

Suzi -byłoby dziwne gdybyś się nie wahała -jesteś mamą i wiesz jak boli odejście dziecka, jesteś mamą i wiesz jak bardzo chciałoby się żeby maluch był zdrowy -maluch któremu dajemy życie... niestety nie od nas jest zależne że nie dzieje się tak jak powinno... ale znajdziesz w sobie siłę do kolejnej walki -którą wygrasz! Pamiętaj tylko ze wiara musi być silniejsza od strachu -żeby nie tracić pięknych, radosnych chwil na zmartwienia

Az sie poryczałąm:|
Bardzo Ci dziekuje!!!!Wierze mocno ze znajdę tą siłe zeby dalej "walczyc" o upragnioną dzidzie:)
Chyba jestem rozbita włąsnie dlatego ze nic nie wiem!!!!Ta niepewnosc jest najgorsza!:(
Wiecie moze ile trzeba czekac po laparoskopi( cp) i łyżeczkowaniu???

Agatko wygramoli sie maleńka na pewno lada dzień i bedzies zmiala swoje szczęście:) a i bedziesz tęsknić za brzuszkiem pewnie:)
przeczytalam o tym progesteronie co pisalas karolci ja 1marca mialam 1,65 i w ciazy nie bylam oczywiscie,tylko na @ czekalam i nei doczekalam i tak.duphaston w takim razie widzę ,ze faktycznie jest dla mnei neizbędny.

kasiawd to betka z wczoraj czy z pon? ja jutro w koncu odbiorę.

GosiaLew dzieki za gratulacje,no wysyp niezły:)
VJolka kciukasy zeby sklepik wypalił!!! tak sie zastanawialas co zrobic i widzę,ze juz nei tylko pomysl ale i realizacja
Suzi witaj! każda doczeka na pewno,ja juz jestem dobrej mysli!
chcialam bardzo dzidziusia po porodzie .odczekalam magiczne miesiące,zaczelismy sie starac.@ mi odmówił przyjscia ,hormony nawalily. pcos juz mialam podejrzenie.olalam wszystko,zaczelam biegac,pogodzilam sie z tym,ze bobasa szybko nie bedzie.duphaston na wywolanie i co,nie wywolala sie @ a dzidzius jest:) jutro sie potwierdzi jak bete odbiore,ale juz jestem dobrej mysli.

Ja dzisiaj po połowkowym . Pola dalej jest Polą. Wiec córcia jednak sie potwierdziła. Jest zdrowa i wszystko u niej w porządku. Dodatkowo moje przepływy miałam sprawdzone tez są ok.Pola ma 25 cm razem z nóżkami i wazy około 350 g:biggrin2:i generalnie zdrowa z niej dziewczynka. Na wieściach wkleilam zdjecia możecie sobie poglądać.

reklama
Czesc dzieczynki.
Wpadlam na chwile powiedziec,ze zyjemy...
Bylysmy dzis na szczepionce...Mala kluli dwa razy(w jedna i druga nozke)...Darla sie w nieboglosy i przez ok 10 min nie moglam jej uspokoic....
Teraz spi i pozniej musze jej zmierzyc goraczke bo po szczepionce moze ja dostac...
Poza tym przytyla ponad 800 gram i wazy juz 6,510 kg wiec mam co nosic-hihi

Milego wieczorku

Ps.Agatko jeszcze tyci i mala bedzie juz z nami:-)

Do góry