reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Trzymaj się Kaira i wracaj do nas prędko. ja też potrzebowałam czasu na pozbieranie myśli. zaczęłam biegać i rzadziej zaglądać na forum.
bedzie dobrze kochana!

No kochane...
jestem po badankach.....
zrobiłam : progesteron, prolaktynę, testosteron, TSH -(to jeszcze raz), FT4, FT3, czas krzepnięcia na jakieś dwa sposoby - i te wyniki jutro....no i zrobili mi chlamydię z krwi obwodowej...pani powiedziała, że robią ja pod kontem ginek. IGG i IGM....a ureaplasmę i mykoplasmę mam zrobic z wymazu....ewentualnie ureaplasmę może zrobić z moczu....bo oni to robią tylko płucne czy jakoś tak....
więc myslę, że po @ czyli gdzieś po 10 kwietnia sobie zrobię.

OLA - dziewczyno..co to za lab, że Ci każą tak długo czekac na betkę....po kilku godzinach powinna już być - a nie dopiero w środę....!!!!!!
Zdenerwowałam się.....wiesz, tam gdzie ja chodzę do lab. to betkę robią w ciągu 2-3 godzin!!!! W środe to Ty juz powinnaś następną robić!!!!

Karolcia81 ty to chyba bankrutem zostaniesz przez te badania:szok: albo to juz uzależnienie.

kaira,ale ten lekarz pipszy jak psychicznie mozesz doprowadzac do poronien :no: przeciez to sie logiki nie trzyma. Popytaj dziewczyn,one robiły jakies specjalistyczne badania i wychodził powod poronień,a widze,ze powinnas,bo to juz nie pierwszy raz. Biedna no :blink:

A ja chora,katar,kaszel i kichanie :baffled: nienajlepiej ze mną,ale mam nadzieje,ze przejdzie wszystko szybciej niz mysle ;-)

kaira,ale ten lekarz pipszy jak psychicznie mozesz doprowadzac do poronien :no: przeciez to sie logiki nie trzyma. Popytaj dziewczyn,one robiły jakies specjalistyczne badania i wychodził powod poronień,a widze,ze powinnas,bo to juz nie pierwszy raz. Biedna no :blink:

A ja chora,katar,kaszel i kichanie :baffled: nienajlepiej ze mną,ale mam nadzieje,ze przejdzie wszystko szybciej niz mysle ;-)

Niestety teraz taka pogoda że wiekszośc osób bedzie chorować:) Dużo wit C i będzie dobrze:)
Kochana ja robiłam już max badań od 2006 roku robie same badania.Już nawet po genetycznych jestem nie ma przyczyny.Fosfolipidy w normie tarczyca w normie wszyskio juz k...w normie.Odwiedziłam już wszytskie laboratoria i robiłam wszystko co popadnie. Dużo wziełam od Was to je jeszcze dorobiłam.Wydałam mnóstwo kasy.A zakończenie te samo. na codziń biore luteine siofor eutyrox kw foliowy i acard progfilaktycznie i co i nic znów to samo.Po histopatologicznych badaniach na 3 moich dzieci nic nie wyszło.Przyczyna nieznana.Brak takichkolwiek patologi.Nigdy nie miałam zasniadu ani pustego jaja.JA już nie wiem czego mam szukać Mój M ma już wszytskiego dosyć w sumie już sie mu nie dziwie.I sama stwierdziłąm ze już jestem chodzącym kłebkiem nerwów bo jak to mnie określają w pracy juz jestem jak granat bez zawleczki tylko sekunda jak wszystko rozwale..Już nie marudzę zmykam na zakupy.
karolcia też tak miałam trzymię kciuki żeby wszystko było w porządku!!!!!
Ola widzę że też uwielbiasz robić tesciory ja maksymalnie zrobiłam 7 i betke oczywiscie.Gartuluje jeszcze raz!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny!
Nie wiem czy mnie pamiętacie ale ja cały czas was czytam. Ja tez dzisiaj zrobiłam test i są dwie kreseczki widzę że nie jestem sama. Tym razem musi być wszystko dobrze na 11 idę do gina zobaczymy co powie bo kazał odczekac do 3@ a ja juz trzeciej po zabiegu nie zobaczyłam. Trzymajcie kciuki. Jak wrócę to się do was odezwe. Miłego dnia życzę wszystkim.
ola gratulacje musi być dobrze

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny widzę, że końcówka tego roku będzie należała do większości z nas.
Ja też zrobiłam dzisiaj test dwie kreski wyszły, jutro idę na betę i 2 badanie w czwartek i gin w czwartek. Oby tym razem było wszystko dobrze, będzie dobrze musi być.

Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Kurcze...dzewczyny...ale wiosenny wysyp fasolek...ten rok będzie dla nas wszystkich cudny...zobaczycie!!!

A do mnie dzwonili z lab. że moja probówka pękła i muszą mi jeszcze raz pobrać....na szczęście tylko z czasem krzepnięcia...więc powiedziałam, że juz po świętach podjadę....a może to jakiś znak?

A co do ilości badaniek i kasy....to hmmmm...już dostałam karte rabatową -20% w moim lab.

reklama
Do góry