reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
No kochane...
jestem po badankach.....
zrobiłam : progesteron, prolaktynę, testosteron, TSH -(to jeszcze raz), FT4, FT3, czas krzepnięcia na jakieś dwa sposoby - i te wyniki jutro....no i zrobili mi chlamydię z krwi obwodowej...pani powiedziała, że robią ja pod kontem ginek. IGG i IGM....a ureaplasmę i mykoplasmę mam zrobic z wymazu....ewentualnie ureaplasmę może zrobić z moczu....bo oni to robią tylko płucne czy jakoś tak....
więc myslę, że po @ czyli gdzieś po 10 kwietnia sobie zrobię.
OLA - dziewczyno..co to za lab, że Ci każą tak długo czekac na betkę....po kilku godzinach powinna już być - a nie dopiero w środę....!!!!!!
Zdenerwowałam się.....wiesz, tam gdzie ja chodzę do lab. to betkę robią w ciągu 2-3 godzin!!!! W środe to Ty juz powinnaś następną robić!!!!
jestem po badankach.....
zrobiłam : progesteron, prolaktynę, testosteron, TSH -(to jeszcze raz), FT4, FT3, czas krzepnięcia na jakieś dwa sposoby - i te wyniki jutro....no i zrobili mi chlamydię z krwi obwodowej...pani powiedziała, że robią ja pod kontem ginek. IGG i IGM....a ureaplasmę i mykoplasmę mam zrobic z wymazu....ewentualnie ureaplasmę może zrobić z moczu....bo oni to robią tylko płucne czy jakoś tak....
więc myslę, że po @ czyli gdzieś po 10 kwietnia sobie zrobię.
OLA - dziewczyno..co to za lab, że Ci każą tak długo czekac na betkę....po kilku godzinach powinna już być - a nie dopiero w środę....!!!!!!
Zdenerwowałam się.....wiesz, tam gdzie ja chodzę do lab. to betkę robią w ciągu 2-3 godzin!!!! W środe to Ty juz powinnaś następną robić!!!!
Karolcia81 ty to chyba bankrutem zostaniesz przez te badania albo to juz uzależnienie.
kaira,ale ten lekarz pipszy jak psychicznie mozesz doprowadzac do poronien przeciez to sie logiki nie trzyma. Popytaj dziewczyn,one robiły jakies specjalistyczne badania i wychodził powod poronień,a widze,ze powinnas,bo to juz nie pierwszy raz. Biedna no
A ja chora,katar,kaszel i kichanie nienajlepiej ze mną,ale mam nadzieje,ze przejdzie wszystko szybciej niz mysle ;-)
kaira,ale ten lekarz pipszy jak psychicznie mozesz doprowadzac do poronien przeciez to sie logiki nie trzyma. Popytaj dziewczyn,one robiły jakies specjalistyczne badania i wychodził powod poronień,a widze,ze powinnas,bo to juz nie pierwszy raz. Biedna no
A ja chora,katar,kaszel i kichanie nienajlepiej ze mną,ale mam nadzieje,ze przejdzie wszystko szybciej niz mysle ;-)
K
kaira24
Gość
Niestety teraz taka pogoda że wiekszośc osób bedzie chorować Dużo wit C i będzie dobrze
Kochana ja robiłam już max badań od 2006 roku robie same badania.Już nawet po genetycznych jestem nie ma przyczyny.Fosfolipidy w normie tarczyca w normie wszyskio juz k...w normie.Odwiedziłam już wszytskie laboratoria i robiłam wszystko co popadnie. Dużo wziełam od Was to je jeszcze dorobiłam.Wydałam mnóstwo kasy.A zakończenie te samo. na codziń biore luteine siofor eutyrox kw foliowy i acard progfilaktycznie i co i nic znów to samo.Po histopatologicznych badaniach na 3 moich dzieci nic nie wyszło.Przyczyna nieznana.Brak takichkolwiek patologi.Nigdy nie miałam zasniadu ani pustego jaja.JA już nie wiem czego mam szukać Mój M ma już wszytskiego dosyć w sumie już sie mu nie dziwie.I sama stwierdziłąm ze już jestem chodzącym kłebkiem nerwów bo jak to mnie określają w pracy juz jestem jak granat bez zawleczki tylko sekunda jak wszystko rozwale..Już nie marudzę zmykam na zakupy.
karolcia też tak miałam trzymię kciuki żeby wszystko było w porządku!!!!!
Ola widzę że też uwielbiasz robić tesciory ja maksymalnie zrobiłam 7 i betke oczywiscie.Gartuluje jeszcze raz!!!!!!!!!!
Cześć dziewczyny!
Nie wiem czy mnie pamiętacie ale ja cały czas was czytam. Ja tez dzisiaj zrobiłam test i są dwie kreseczki widzę że nie jestem sama. Tym razem musi być wszystko dobrze na 11 idę do gina zobaczymy co powie bo kazał odczekac do 3@ a ja juz trzeciej po zabiegu nie zobaczyłam. Trzymajcie kciuki. Jak wrócę to się do was odezwe. Miłego dnia życzę wszystkim.
ola gratulacje musi być dobrze
Nie wiem czy mnie pamiętacie ale ja cały czas was czytam. Ja tez dzisiaj zrobiłam test i są dwie kreseczki widzę że nie jestem sama. Tym razem musi być wszystko dobrze na 11 idę do gina zobaczymy co powie bo kazał odczekac do 3@ a ja juz trzeciej po zabiegu nie zobaczyłam. Trzymajcie kciuki. Jak wrócę to się do was odezwe. Miłego dnia życzę wszystkim.
ola gratulacje musi być dobrze
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny widzę, że końcówka tego roku będzie należała do większości z nas.
Ja też zrobiłam dzisiaj test dwie kreski wyszły, jutro idę na betę i 2 badanie w czwartek i gin w czwartek. Oby tym razem było wszystko dobrze, będzie dobrze musi być.
Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]
Mikołaj 23.03.2009
[*]
Michał 04.11.2009
[*]
Ja też zrobiłam dzisiaj test dwie kreski wyszły, jutro idę na betę i 2 badanie w czwartek i gin w czwartek. Oby tym razem było wszystko dobrze, będzie dobrze musi być.
Moje aniołki:
Olek 11.11.2008
[*]
Mikołaj 23.03.2009
[*]
Michał 04.11.2009
[*]
karolcia81
czekam na szczęście.....
Kurcze...dzewczyny...ale wiosenny wysyp fasolek...ten rok będzie dla nas wszystkich cudny...zobaczycie!!!
A do mnie dzwonili z lab. że moja probówka pękła i muszą mi jeszcze raz pobrać....na szczęście tylko z czasem krzepnięcia...więc powiedziałam, że juz po świętach podjadę....a może to jakiś znak?
A co do ilości badaniek i kasy....to hmmmm...już dostałam karte rabatową -20% w moim lab.
A do mnie dzwonili z lab. że moja probówka pękła i muszą mi jeszcze raz pobrać....na szczęście tylko z czasem krzepnięcia...więc powiedziałam, że juz po świętach podjadę....a może to jakiś znak?
A co do ilości badaniek i kasy....to hmmmm...już dostałam karte rabatową -20% w moim lab.
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
Karolcia ja patrzę na ten test i nie mogę uwierzyć ale strasznie denerwuję sie przed wizyta zaraz trzeba się szykować
Będzie dobrze......tak sie ciesze kochane, że sie w końcu coś ruszyło i zaczyna sie zbiorowe fasolkowe szaleństwo....