reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

KASIAWD GRATULUJĘ:) ALE DOBRY DZIEŃ!!! :)

Karolcia przychodnia w wawie na szajnochy.no nie wiem tak to tam jest najwyraźniej:( ze tzreba czekac
dobrze,ze kolejne badania ok!
karolcia wiosna idzie stąd wysyp:)

Kaira teścior to teścior,nie ma jak dwie krechy!

Niucha jasne,ze pamietamy! dzieki za gratulacje:)

GIN NA URLOPIE>KAZALA BRAC DUPHASTON 2x1 znowu .dobrze ze mamuska w szpitalu pracuje to mi wykoluje recepte

reklama
Witajcie Kochane!

Ola** GRATULUJE !!! Ale mi się buźka uśmiechnęła jak przeczytałam o Twoich dwóch krechach!!! :-D o tak!
Dzwoń szybko do ginka i zapytaj o tego dupka...bo może trzeba szybko brać znowu. Wiem że ja w ciąży nie mogę go przerywać.
Trzymam najmocniej jak tylko się da kciukasy za wysoką betkę! Szkoda że na wyniki się tak długo czeka, u mnie są za parę godzin. Ale będzie dobrze...musi być!
Jejku ale się cieszę :-)

A my wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy...żal było wracać bo spędziliśmy cudowne chwile, ale cóż...
Zrobiłam pierwsze zakupy dla mojego dzidziusia :-) nakupiłam mu masę śpioszków, bodziaków etc...i mogłabym w kółko je oglądać i układać.

Chciałam wkleić Wam zdjecia mojej fasolinki ale coś mi net zamula i nie mam cierpliwości. Wkleję jak tylko się poprawi :-)

Pięknego dnia!

Olu jeszcze raz bardzo mocno gratuluję!!! &&&

Hej dziewczyny:)
Ja się bardzo z Wami cieszę:) I czekam na dalsze wieści od Was wszystkich, bo z niecierpliwością czekałam dziś po włączeniu kompa na sprawdzenie co się tu na forum dzieje...zaglądam, a tu tyle nowinek:) I całym serduchem jestem z Wami:)
Wszystko będzie dobrze, bo inaczej nie może być! Dziś tak wiosennie za oknem bardzo i mnie w środku też jakoś lepiej jest...

Mysza a ile kazali brac ci tabletek dziennie?bo ja z tego szoku nie wiem czy 2x2 czy 2x1 :( dzieki za entuzjazm;)
jujka witaj!!!

WOW, dawno tu nie zaglądałam, a dziś pomyślałam, że chociaż na ostatnie posty rzucę okiem, i co ja widzę: fasolka, fasolka, fasolka!!! Kochane, bardzo się cieszę!!! i z całych sił trzymam kciukasy!!!

Kaira, tak sobie myślę, że u mnie badania na przeciwciała antykardiolipidowe (lipinowe) wyszły ok (i to nawet nie na granicy normy), a mimo wszystko póki co ciążę od początku lecę na clexane (do około 22 czy 24 tc był też acard). I leki te chyba dostałam bardziej na wszelki wypadek (jakby jednak jakieś przeciwciała zawadzały), a nie z konkretnych wskazań. Z tego co pamiętam z wpisów Kasikz ona też pomimo, że wyniki były w normie całą ciąże ma być na zastrzykach.
Może ten trop spróbuj obgadać z jakimś lekarzem.

Karolcia, nie wiem czy pisałam - bardzo się cieszę, że Wasze wyniki genetyczne wyszły OK :-)
To Ty chyba się pytałaś co u ciężarówek - większość chyba się udziela na "Wieściach".

reklama
No dziewczyny, w takim razie gratuluje kreseczek. I trzymam za Was kciuki:-)

Kaira - tak jak pisze just, biore clexane pomimo że wyniki wyszły dobre. Ostatnio bylam na wizycie u profesora, który rownież potwierdził myślenie pani dr. Powiedzial że w moim przypadku skoro nie znaleziono przyczyny.Pozostaja tylko te zastrzyki do końca ciaży i częstsze wizyty

Ola co do duphastonu, ja tez brałam 2x1

Do góry