reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jujka trzymaj się, rzeczywiście taki urlop macierzyński może Ci pomóc. Bądź silna, pamiętaj, że Twoje maleństwo nie cierpi, jest bezpieczne. Odzywaj się do nas, tu zawsze możesz się wygadać i będziesz zrozumiana!
Ja dziś mam jeden z tych lepszych dni :-) mam nadzieję, że ten stan ducha to już tak na dłużej...

reklama
Witam się niedzielnie.....

Jutro rano biegnę do labolatorium na jedne z ostatnich badanek : prolaktyna, progesteron, testosteron, jeszcze raz TSH, ft3, ft4 i krzepliwość.....no i zastanawiam się nad ureaplasmą, mykoplasmą i chlamydią...ale to się podpytam w labolatorium jak się ma badanie z krwi do wymazu?
Proszę o pozytywne fluidki, żeby mi dobrze wyszły....choć w razie czego to już i tak luzik...bo jak wyjdzie coś nie tak to będę na sztucznych hormonkach...i o dzidzię można się starać.

Buziaki...miłego wieczoru....

Ostatnia edycja:
Anetha moze i dobrze,ze zabralas:)

DZIEWCZYNY DWIE KRECHY! lecę na bete!
mam nadzieje ze to nie po duphastonie mylne:(
Błagam trzymajcie kciukasy!!!
mial @ wywolac. nie ma a są krechy:)
przyznam się ze w sobote test zrobilam i ta druga wydawalo mi sie ze widze taką bladą.dzis dwie na bank.

Foty nie umiem wam wkleić niestety

Ostatnia edycja:
Witam
dziewczyny dziekuje ze jestescie samo ton ze moge tu wejsc poczytac co u was bardzo mnie pomaga.
dziekuje za te slowa dodaja mi pownosci ze sie uda.
Ola ciesze sie czekam na wyniki bety .Napisz szybciutko jak bedziesz miec wyniki.
Zycze wam milego dnia

Anetha moze i dobrze,ze zabralas:)

DZIEWCZYNY DWIE KRECHY! lecę na bete!
mam nadzieje ze to nie po duphastonie mylne:(
Błagam trzymajcie kciukasy!!!
mial @ wywolac. nie ma a są krechy:)
przyznam się ze w sobote test zrobilam i ta druga wydawalo mi sie ze widze taką bladą.dzis dwie na bank.

Foty nie umiem wam wkleić niestety

To ja Ci po cichutku gratuluje....i czekam na Twoja betkę.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta sie cieszę...dziewczyny...zobaczycie, że to bedzie nasz rok!

bedzie bedzie Karolcia:) musi
Anetha dziekuję:)
wiecie co wyniki bety dopiero w środe po 15tej :(
kolo poludnia zadzwonie do mojej gin i zobaczymy.grunt,ze krechy są ewidentne bo w sobote to bladzienka ta druga byla i sie doszukalam bez pewnosci czy nie mam zwidów.
ale się podjarałam oby to nie fałszywy alarm

:happy2: witam poniedzialkowo
olu ja juz gratuluje!!! ale szkoda ze betka dopiero w srode bo ja juz sie nie moge doczekac potwierdzenia od Ciebie, a co dopiero Ty musisz pewnie siedziec jak na szpilkach
jujka zapalm
[*] dla Twojego aniolka, mnie tez to spotkalo i jak drugi raz zaszlam w ciaze to przed pierwszym usg o malo nie padlam na zawal czekajac jak na wyrok ze znow pusty pecherzyk, a tam bylo juz cuuudnie bijace serduszko. tak ze glowa do gory, na razie jest Ci ciezko i rozumiem Twoj bol bo ja dwa tyg przeplakalam, ale trzeba miec nadzieje i sie nie poddawac

a ja dzis musze sie wybrac na zakupy choc tak naprawde to najlepiej wychodzi mi lezenie:tak:chyba urodze strasznego leniuszka:tak:

Lucy ja to jestem tak podekscytowana ,ze oszaleje zaraz:) mialam ostatnio gorsze dni, a teraz mnie roznosi:)
z tą betą kicha straszna,ale skoro krechy są mocniejsze niz byly to mysle,ze jest ok.

a jak to jest z duphastonem? bralam 10dni na wywolanie @. skonczylam w poprzedni pt i mialam czekac 7dni na @.i co teraz? nic sie nie stanie ,ze bralam i przestalam? chyba zadzwonie do tej mojej gin
to leż:)zakupy nie uciekną ;)

Ostatnia edycja:
no nie sadze zeby to duphaston spowodowal kreseczki:) trzymam kciukasy mocno, mocno. ja tez jak zrobilam pierwszy test to druga byla blada a jak zrobilam znow po dwoch dniach to juz byla super wyrazna:)
olu zadzwon zapytac o ten duphaston

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane niebędę wymieniac Was opo kole ale dziękuję za pamieć i za wszystkie wasze komentarze.Bete robiłma przypadkiem 15 miałam ponad 60 czyli ciąza.Niestey jak zawsze długo się tym wynikiem nie nacieszyłam, bo dostaląm mocnego krwawienia i znów po wszystkim.Już nie mamm siły ani ochoty walczyć i cierpieć.Lekarz powiedził mi że to chyba jest psychiczna blokada, bo wyniki są w normie.Juz nic nie jest tak jak powinno.Moj psychika wszystko zabije.Teraz mam pare dni wolnego wiec przemyślę sprawę może dojdę do jakigoś wniosku.Nowym mamusią gratuluje II kreseczek:)Dziewczyny jak pozbieram sie w końcu w całośc sie odezwę.Pozdrawiam

Do góry