reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

agnieszka0240 super,ze u ciebie wszystko dobrze. Pozdrawiam :-)

Mysza trzymam kciuki ,daj znaka jak juz bedziesz po ,moze jakies zdjecie usg wkleisz :-)

reklama
Witam wszystkie dziewczyny!
Jaki piękny dzień dzisiaj. Czy u Was też tak świeci słońce? :-) Ja już miałam dość tej zimy :wściekła/y:
Jestem strasznym zmarzluchem! Mam nadzieję, że tak jak przyroda my też obudzimy się na nowo do życia. No i nowe życie w nas!
Tego Wam życzę i sobie także z całego serca :tak: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zjolu u mnie też słonko, zresztą chyba wszędzie dziś :-)
Już nie mogę się doczekać 15.00, na razie jeszcze praca :-(
Widzę, że początek Twoich staranek przypadnie akurat na piękne letnie miesiące - może od razu zafundujecie sobie jakiś urlopik...? :-)

Witam wszystkie dziewczyny!
Jaki piękny dzień dzisiaj. Czy u Was też tak świeci słońce? :-) Ja już miałam dość tej zimy :wściekła/y:
Jestem strasznym zmarzluchem! Mam nadzieję, że tak jak przyroda my też obudzimy się na nowo do życia. No i nowe życie w nas!
Tego Wam życzę i sobie także z całego serca :tak: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj...widzę starankowy suwaczek....i jakże zbliżony termin do mojego :)
Czyli zaczynamy razem od czerwca....?
W kupie raźniej oczekiwać 2 kreseczek....
A juz nas kilka jest na czerwcowe staranka...więc w czerwcu ziemia sie zatrzęsie, oj zatrzęsie....

Z urlopikiem może być kłopot ale może jakiś wyjazd weekendowy :tak:
Mam tylko nadzieję, że jutrzejszy wynik bety będzie ok i mój gin nie zmieni zdania co do czerwcowych staranek! Ja już się nastawiłam, że będzie dobrze i stąd ten suwaczek :-)

Witajcie dziewczynki ja się melduje bo mam na chwile neta , nie wiem kiedy w końcu zrobią mi mojego ale szlak mnie już trafia.
U nas jakoś leci zaczynam puchnąć i z dnia na dzień jest nie za wesoło jeszcze teraz mnie łapie jakies chorupsko , całą zimę się uchowałam a tu teraz na sam koniec mnie coś bierze. Zaczynam mieć skurcze w pachwinach podobno to takie przedporodowe ale mogą trwać przez 3tygodnie zuzia ma coraz mniej miejsca a ja przytyłam jak do tej pory 12kg więc nie za dużo.
kasiu ja zawsze w was wierzyłam i wierze bo karolek to cilny chłopczyk:-) tym którzy zwątpili mogę tylko powiedzieć że wiara czyni cuda , bo dgyby jej nie było to życie nie miało by sensu.

Karolciu bardzo się cieszę że wyniki wyszły dobre i że nie długo jak dobrze doczytałam zaczynacie staranka:-)
she tobie gratuluje córeczki tak dawno mnie nie było że dopiero teraz doczytałam ogromne gratulacje:-)).

Wszystkie dziewczynki gorąco pozdrawaiam i przepraszam ze nie odpisuje wszystkim ale n
ie mam inetrnetu i nie mogę was nadrobić.

Buziaczki skarbeczki

Czesc kochane:-)
Weszlam sie przywitac i ide sprzatac bo nic dzis nie zrobilam bo moja mala dzis byla marudna,ze szkoda gadac i teraz wlasnie zasnela...
Agatko jeszcze chwilka i mala bedzie na swiecie(no chyba,ze poczekasz tydzien dluzej tak jak ja-hihi).
Buziaki

Dziewczyny...
MYSZA napisała mi smsa. "teraz serca ma dwa".....wszystko jest dobrze...fasolka jest, serduszko pięknie bije i ciąża rozwija się prawidłowo....jest bardzo szczęsliwa! I dziękuje za kciuki.....

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje dla Myszy! Oby tak dalej.
Dziewczyny tak sobie czasem myślę o tym wszystkim co się stało i przeróżnych badaniach, jakie każda z nas stara się zrobić i dochodzę do wniosku, że czasem szukam jakiś znaków i wsłu****ę się w swoją intuicję i muszę powiedzieć, ze to czasem działa. My z moim mężem staraliśmy się o dziecko 11 miesięcy. Okazało się, że mój mąż ma trochę leniwe żołnierzyki. Lekarz przepisał mu Proviron. Gdy wyszliśmy z gabinetu znalazłam w śniegu kolczyk. Stwierdziliśmy, że to znak, no a po 3 tygodniach okazało się, ze jestem w ciąży. Będąc w ciąży zauważyłam, że kwiatek na naszym oknie, który pięknie kwitnie, ale w czasie wiosny i lata, nagle ma pełno pączków. Stwierdziłam, że to też jakiś znak, bo nigdy jeszcze nie kwitł o tej porze roku. Przyglądałam mu się jednak i zauważyłam, że te pączki usychają i odpadają. Coś mnie tknęło, ale nikomu nie mówiłam, że może to znak, że z ciążą coś jest nie w porządku. Po paru dniach okazało się, że dzidziuś nie żyje. Gdy wróciłam do domu po zabiegu zobaczyłam, że jeden z pączków na kwiatku został. Nabiłam sobie w głowę, że jezeli nie opadnie i rozkwitnie, to jest jakaś nadzieja na to, że dzidziuś jeszcze do nas wróci tylko trochę później. Wyobraźcie sobie, że dwa dni temu rozkwitł :-)!
W ten sam dzień po wyjściu z gabinetu gina znalazłam na ulicy 10 groszy. Może jestem zwariowana, ale szukam takich dobrych znaków. Wtedy myślę, ze nie wszystko jeszcze stracone. No a gdy czytam, że wielu z Was udaje się ponownie zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko to napawa mnie to optymizmem!
Sorki, że tak się rozpisałam, może trochę niekonwencjonalnie ale z kim mam się tym dzielić, jak nie z wami kochane współtowarzyszki niedoli!
Pozdrawiam was wszystkie cieplutko ;-)

Do góry