slodziutka_e ,Lilijanna 22.03 jadę na badania do gin z kliniki mam nadzieje że mi cos powie……to On zaraz po śmierci Julki przeglądał papiery i powiedział że nie ma problemu i przeciwwskazań żeby w maju starać się o drugie dziecko. Teraz porobiłam różne badania i wyszła cytomegalia igm ujemny a igg dodatni… zobaczymy co teraz powie. Boję się że druga ciąza może tym samym się zakończyć. Ale w histopatologicznych badaniach Malutkiej wyszło tylko zapalenie płuc a moich NIC. Nie wiem czy się Cieszyc czy nie. Wśród znajomych wszyscy przekonują mnie że powinnam jak najszybciej się zdecydować. Z jednej strony chciałabym żeby Julka do nas wróciła a z drugiej…….a jeśli chodzi o szew to na 100% będzie założony
Mysza84 gratuluję ….wiem jak czekałam na usg żeby dowiedzieć się czy jest w „dobrym miejscu”
tulipanek1208 ja też tak mam zwłaszcza że moją Julką miałam kontakt po urodzeniu w 24tc tylko przez 2 dni i chociaż cieszę się jak ktoś pisze że jest w ciąży albo urodził to zaraz myślę dlaczego mi Ją Bozia zabrała…..
Julcia to dla Ciebie i pozostałych Aniołków
[*]
[*]
Mysza84 gratuluję ….wiem jak czekałam na usg żeby dowiedzieć się czy jest w „dobrym miejscu”
tulipanek1208 ja też tak mam zwłaszcza że moją Julką miałam kontakt po urodzeniu w 24tc tylko przez 2 dni i chociaż cieszę się jak ktoś pisze że jest w ciąży albo urodził to zaraz myślę dlaczego mi Ją Bozia zabrała…..
Julcia to dla Ciebie i pozostałych Aniołków
[*]
[*]