reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

katkaa - nie mam pojęcia, czy przeszkadza w zajściu w ciąże:-(Ale gdzies na necie czytałam że może. Z drugiej strony skoro ja cały czas mam. Tylko sie uaktywnia to mi teraz udało sie szybko.Podobno jak jest nie leczony to po paru miesiacach zanika sam. Mi wtedy sam zniknął. Nie wiem czy moze zagrozić fasolce. Ale skoro pani dr zdecydowała sie na leczenie. To chyba lepiej wyleczyć. Nie zapytałam bo o wszystkim dowiedziałam sie przez telefon:-(I teraz odebrałam recepte.

Olu - to trzymamy kciuki. Może akurat to rośnie dzidziolek:tak:

Ewelinka - nie smutaj sie. Widzisz jak to jest achh. My na siebie dmuchamy , dbamy o siebie a inne palą i maja wogoóle gdzieś

reklama
dzieki dziewczyny.ja tez na weekend zmykam do rodzicow mojego M.
ewelinka juz keidys chyba pisalas o tej kolezance!!!niestety ludzi nei zmienimy:(

Cześć wszystkim ,
nie bylo mnie trochę bo córki moje wrociły z wojaży i musiałam sie troche nimi nacieszyć
mamy ferie , wzięlam urlop i siedzimy sobie razem
za DAA trzymam kciuki i wszystko co sie da zeby bylo dobrze
kasia cieszę się że u ciebie dobrze ,
Kasik , jesu ! u ciebie już 16 tydz , ale zasuwasz , ale fajnie
Ola* , to czekamy cierpliwie co tam u ciebie się kluje:-)
Aga34 , halo gdzieś ty???? brakuje cie tu ! daj znac jak się macie , chociaz na priv
She , chyba u ciebie juz lepiej co? babsztyl odpuścił?
Witam tulipanka i ixidixi , piszcie a od razu będzie lepiej , mi to forum pomoglo i teraz stoje na nogach

dziewczynki !!! bylam u gin .w poniedzialek ide robic hormony i bete bo powiedziala,ze to,ze beta nie wyszla tydz temu to jeszcze nic nie znaczy! ale jestem sczesliwa .jak glupia wierze,ze moze moze to jednak malenstwo:) póki nie ma @ jest nadzieja. jak do pon nie zawita lece na hormony i we wtorek wszystko juz sie wyjasni.ale sie napalilam znowu:)
jak dziecko...hi hi:)

najlepsze,ze pytala czy czuję sie na ciaze,a ja ze w tamtej duzo pozniej narzeczony mnie uswiadomil,bo ja nic nie czulam:)
ale wiecie masło mi śmierdzi od paru dni,no ale moze zawsze smierdzialo tylko nie zastanawialam sie nad tym.

przepraszam,ze ja tak o sobie!!!
co do gronkowca to mój tata mial. wieczny ból głowy przez to.jak przez zatoki

Olu cudne informację!!! Zaciskam łapki i mam nadzieję ze wszystko ułoży się po Twojej myśli. A ginek na monitoringu nie mógł sprawdzić ?

mysza do mojej gin są straszne kolejki ( w koncu pani docent), a mnie przyjmuje na tel z dnia na dzień bez zapisow.kazala narazie zrobic te hormony i wtedy bedziemy dalej dzialac w razie czego. w sumie jak nie dzidziol to tez są jakies plusy bo zrobimy monitoring dokladny i tyle
dzieki Czarna, dawno Cię nie bylo:(

Olu trzymam więc kciuki, tak jak piszesz póki @ nie ma jest ogromna szansa, życzę ci tego z całego serca :)

Ewelinka na temat kobiet w ciąży i palenia nie wypowiadam się, bo musiałabym użyć niecenzuralnych słów, napiszę tylko jedno ja sobie od czasu do czasu palę, ale nie wyobrażam sobie robić tego w ciąży

She co tam u ciebie??

Witajcie kochane:-D:-D:-D

Przepraszam, że Was nie poczytam:-:)-:)-(

Mężusia od wczoraj nie ma, bo pojechał na delegację do Serbii, ale już jutro wieczorem wraca -> na szczęście:-D:-D:-D ale od wczoraj do dziś do 15:00 jest u Nas moja siostra Patrycja, a dziś o 15:00 przyjedzie druga siostra Agata -> na wymianę:-p:-p:-p

Wczoraj same kąpałyśmy Bartusia, bo tak to jest zadanie Tatusia, który jest z tego bardzo dumny:-D:-D:-D Muszę się pochwalić, że mamy bardzo grzecznego synka, bo generalnie cały czas śpi i je i strasznie mało płacze:-D:-D:-D chyba, że już jest mega głodny:eek::eek::eek: i przy kąpaniu też jest bardzo grzeczny -> chyba lubi wodę:-):-):-) np. dziś w nocy spał od karmienia po kąpaniu, czyli od około 20:00 do 2:30, a potem obudził się o 6:30 i spał, aż do 10:30:-D:-D:-D daje nam pospać:-)

W następnym tygodniu jedziemy do lekarki, bo miała do Nas wczoraj przyjechać, ale mamy strasznie rozjeżdżoną drogę i raczej, by tu nie wjechała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku:-):-):-)

A teraz dumna Mamusia chwali się Bartusiem:rofl2::rofl2::rofl2:
i nie tylko:-p:-p:-p

Zobacz załącznik 209456Zobacz załącznik 209457Zobacz załącznik 209458Zobacz załącznik 209459

OLA trzymam kciuki
MAMA SÓWKA dwa takie ciacha w domu ach kiedy ja sie doczekam to jeszcze tyle czasu
KAROLA kochanie już niedługo jeszcze tylko 54 dni albo i szybciej i Zuzanka się uśmiechnie do ciebie i zapomnisz o tych wszystkich mękach jakie przechodziłaś w ciąży ona ci wszystko wynagrodzi
DAAA pisała że może w poniedziałek będzie coś wiedziała na razie leży łyka mnóstwo tabletek i jest spokojna i wszystkie was serdecznie ściska i pozdrawia

reklama
Do góry