reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry Kobietki! Ja dziś ostatni dzień na zwolnieniu, jutro ciężki powrót do pracy..ale czuję że odpoczęłam więc może źle nie będzie..ale zaległości pewnie mam tyle, że aż na samą myśl mam gęsią skórkę...

GosiaLew
- biorę Euthyrox N 25 1,5 tabletki

syla11 - witaj!:)

OlaPM - doczytałam, że @ zawitała do Ciebie..Super!

Anetka_83 - Tobie też miłego dnia:)

karolcia81
- ja nie robiłam nigdy badań genetycznych..ale wierzę, że wszystko będzie dobrze u Was!!

kaira - trzymam kciuki za wyniki!A na co bierzesz ten lek???

kaska - dzięki za info!Miłego dzionka!

daaa- bardzo się cieszę że spokojniejsza dziś jestes...trzymaj sie Kochana!

mysza84
- Tobie też miłego dnia!

ewela28
- sto lat dla synka:) Czekamy na zdjęcie torta:)A co do ceny..no w takich sklepach to sie głównie za metkę płaci:)

EwelinaK26 - oby to była wredota..!!!

Anetha - a kiedy wracasz do pracy??

reklama
DAA TRZYMAJ SIĘ KOCHANA!!!!!! MUSI BYĆ DOBRZE!!! czekamy na dlasze wieści.
Kasiu synus dzielny jest i na pewno wszystko wyjdize na prostą!
Kasikz grunt,ze wiedza z cyzm walczyc.antybiotyk pomoze. dzidziuch am sei dobrze to najwazniejsze.
Mysza z tą owulką to nei wiem,ale chyba wszystko mzoe sie zdarzyc,ja mam dzic 40dzien cyklu,a moja gin tel nie odbiera.
Pyza witam,ja na kontroli bylam po tygodniu.
wszystkim jak zawsze nie odpisze bo juz sie gubię

Mysza testy owulacyjne wychodzą również po owulacji, dodatkowo częśto wychodzą równocześnie z testem ciążowym :-)Częśto dziewczyny którym wychodzi pozytywny test owulacyjny w dniu @ również wychodzi pozytywny test ciażowy. Ja jestem tego przykładem:-)

Daa kochana trzymaj się.
Ja trochu sie martwię tym gronkowcem:( Achh...

Daa trzymam kciuki, musi być kochana dobrze!!!

dzięki dziewczyny za pocieszenie, antybiotyki biorę, więc liczę ze cysta zejdzie sama chociaż przy moim szczęściu pewnie załapię się na laparoskopię :(
dziś do 4 nad ranem nie spałam, bo zestresowałam się jak wczoraj gin stwierdził, ze jak kariotypy wyjdą źle to zostaje adopcja, bo my nie zgadzamy się w razie czego na inseminację komórek czy nasienia od dawcy :( martwi mnie to wszystko
na razie zbieram informacje o badaniach, które mam zrobić, a kariotyp chcemy spróbować załatwić na nfz, zobaczymy z reszta i tak mi się nie spieszy do tego wyroku

Karolcia, wiem że łatwo powiedzieć ale czasami badania trwają troszeczkę dłużej, a my juz myślimy o najgorszym. Mam nadzieje, ze u was dobrze wyszły te kariotypy i że nie to jest przyczyna twoich strat

dziewczynki, wszystkie was pozdrawiam

Ilonka co to za lekarz dlaczego Ci takie głupoty naopowiadał przeciez jak kardiotyp wyjdzie zle to nie przekresle to szans na wasze dzieciatko zawsze dobre geny moga sie zejsc .Na tym forum sa dzieczyny ktorym wyszly zle te badania a maj swoje dzieciaczki.A wam na pewno wyjdzie dobrze zobaczysz.kochana nie martw sie na zapas a gdzie byliscie u lekarza ja bede 4 marca w provicie to sie dowiem wszystkiego

Daa trzymam kciuki!!! wszystko MUSI byc dobrze!!

Kasiu dzięki za inf.od daa. Często o Tobie myślę... Twój synek to dzielny chłopak i wierzę, że Wam się poukłada. A na nerwy i stres, no cóż... meliska, ciepła kąpiel, spokojna muzyczka...

Pyza ja byłam po 1@ i myślę, że jeżeli nic złego się nie dzieje, to najlepiej iśc wtedy (wcześniej zawsze możesz zacząc robic jakieś banka, jeżeli chcesz i od razu skonsultowac je z gin., no i wynik hist.-pat. juz będzie)

Gosia to miły wieczór się zapowiada ;)

Karolcia a może to wcale nie oznacza, że coś jest nie tak... a nawet jeśli (tfuu, tfuu) to będziecie wiedzieli na czym stoicie, a przecież to o to chodzi w badankach. Czekanie jest straszne, ale jesteśmy z Tobą, trzymaj się dzielnie!

Ostatnia edycja:
Kobietki :-)
Zrobiłam test ciążowy, ale jest I krecha. Czyli jednak te cykle nie będą takie normalne, bo skoro owulka tak późno to i na @ sobie poczekam...
Szkoda bo myślałam że ja wredota przyjdzie normalnie (ok 30dnia) to polezę w następnym cyklu do ginka na monitoring owulki. Ehh.

kochane dziękuję za ciepłe słowa
oczywiście wszystko przekazuję też DAAżeby była na bieżąco
KAROLEK przesyła wszystkim ciociom coś na podobieństwo kopniaków

reklama
Skonczyłam tort, wklejam obiecane zdjecie

Załączniki

• IMG_4857.JPG
    IMG_4857.JPG
    45,2 KB · Wyświetleń: 59
Do góry