reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie!

daa wierzę mocno że wszystko będzie dobrze z Tobą i Twoją kruszynką. I szybko do nas wróćisz i będziemy patrzeć jak Twój suwaczek zasuwa dalej do przodu.
Ilonka26 wracaj do sił. Życzę żeby szybciutko wszystko wróciło do normy.
syla11 moje jajniki dalej są upierdliwe. Już nie wiem co mam o tym myśleć.
pati.b powodzenia na egzaminie! I głowa do góry.
maruszka9 to może Tobie uda się do męża pojechać...
13x13 kurcze niezłe jaja z tymi kremami...A bajki z netu -> :-D :-D :-D grunt to sobie radzić ;-)

Pięknego dnia!

reklama
czesc dziewczynki

Wczoraj kupiłam sobie fajny płaszcz kurtke w KappAhl :-)akurat na cała ciąże, bo ogólnie nic fajnego nie ma, porażka jakas,nie mówiąc o ciuchach ciążowych,których po prostu brak :confused2:. Ale nakupywałam tez troszke bodziaków przesłodziaszkowych :-). Dobrze,ze mam ograniczenia w wydawaniu pieniedzy,bo bym sie spłukała doszczętnie.Ale drogie te ciuszki,zeby za kaftanik z H&M płacic 24zł,to przegiecie na maxa jest .

A dzisiaj to mnie troche głowa boli i w dodatku mój mały ma urodziny , już 7 mu stukneło :-) duzy chłopak z niego. Poszedł z cuksami do przedszkola , dzieciaki sie pewnie cieszą. A ja sie musze wziasc za pieczenie torta , wkleje wam pozniej zdkjecie jak bedzie gotowy. Buziaki dla was wszystkie :*

daaa a co sie z Toba kochana dzieje?

czesc dziewczynki

Wczoraj kupiłam sobie fajny płaszcz kurtke w KappAhl :-)akurat na cała ciąże, bo ogólnie nic fajnego nie ma, porażka jakas,nie mówiąc o ciuchach ciążowych,których po prostu brak :confused2:. Ale nakupywałam tez troszke bodziaków przesłodziaszkowych :-). Dobrze,ze mam ograniczenia w wydawaniu pieniedzy,bo bym sie spłukała doszczętnie.Ale drogie te ciuszki,zeby za kaftanik z H&M płacic 24zł,to przegiecie na maxa jest .

Ja ostatnio w Zarze jak oglądałam ciuszki dla dzieciaków to myślałam że zwariuje...jedno słodsze od drugiego...ale ceny wysokie. Śmiałam się nawet że czeka mnie bankrutctwo jak się dzidzia pojawi.
Miłego pieczenia. Czekamy na fotki.

Cześć Wam Moje Kochane!!!!

Kaska lekarz powiedział że jest lepiej trzymam &&& i modlę się aby było tak dalej.....

Daa KOCHANA TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE!!!!!!!!

Mysza i dla ciebie pięknego dnia...:-)

Kaira Przykro mi ale nie moge pomóc nie zarzywałam czegoś takiego..A jeśli się martwisz o psychikę pisz śmiało co cię dręczy męczy przegonimy te złe myśli:-p

GosiaLew I co wstałaś o 6??????OPOWIADAJ:-D

maruszka9 ruszaj więc do męża na boboseksy:tak:

A ja dzisiaj 53 dzień bez@@@@@ Cholera brzuch mam jakbym w 9 m-cu była i coś mnie zaczyna pobolewać może wredota nadchodzi z wielkim hukiem:szok:
Na 12 idę do fryzjera ściąć moje kłaki aż się boję zobaczymy co fryzjerka wymyśli:rofl2: Do później kochane!!!!!!!

GosiaLew I co wstałaś o 6??????OPOWIADAJ:-D
A ja dzisiaj 53 dzień bez@@@@@ Cholera brzuch mam jakbym w 9 m-cu była i coś mnie zaczyna pobolewać może wredota nadchodzi z wielkim hukiem:szok:
Na 12 idę do fryzjera ściąć moje kłaki aż się boję zobaczymy co fryzjerka wymyśli:rofl2: Do później kochane!!!!!!!

Nie wstałam, tzn obudziłam się, pomyslałam sobie czy dam radę, stwierdziłam, że nie i poszłąm spac dalej, dziś wieczorem mój P. obiecała, że nie usnie.:-)

No może @ Ci się wreszcie pojawi, czas najwyższy

ewela
kochane DAAA jest w szpitalu
dostała dziś silnych bóli i pojawiło się dość mocne krwawienie, ponieważ ciąża jest malutka nie moga nic powiedzieć ale na usg widać piękny pęcherzyk i szyjkę ma zamnknieta jutro zrobią jej betke
proszę pomódlcie się za nią i fosolinkę
jak tylko coś wiecej będę wiedzieć to od razu wam napisże

Witam
dziewczyny u mnie nic nowego wstaje pije kawke ogarniam dom gotuje obiadek i tak wkolo juz nie moge sie doczekac kiedy wroce do pracy.
Daa trzymam kciuki za Ciebie mam nadziej ze bedzie wszystko dobrze.
Karolcia nie martw sie kochana na pewno muszą wszystko dobrze posprawdzac napewno bedzie dobrze trzymam kciuki.
Kasiu twoj synek jest super mocnym facetem wierze ze wszystko sie ułozy i bedzie dobrze.
Pyza zapalam * dla twojego aniolka musisz byc silna a to forum pomaga mnie pomoglo .Ja bylam u lekarza tydzien od zabiegu i mialam usg ,ale wydaje mi sie ze najlepiej to po 1 @ bo wtedy juz sie wiecej oczysci i nie martwisz sie na zapas
Kaira ja tez ostatnio mam wstret do sexu nie wiem czy sie boje czy nie chce nie wiem dziwne uczucie mam nadzieje ze to minie trzymaj sie kochana
Ewela trzymam kciuki za tort wklejaj zdjecia jak tylko upieczesz
Mysza co tam u Ciebie?nie przyszla@wyslalm wczoraj kurierem :)
Anetka 83 rozumiem Cie kochana ja tez teraz odpuszcze i jak tylko bedziemy wiedziec wiecej porobimy wszystkie badania pozostawimy bieg losowi nie bede na sile starac sie moze wtedy bedzie dobrze.
Nam zostaly tlko badania genetyczne i nasionka moje T czekam na ta wizytre 4 marca moze tam lekarz nam cos doradzi zobaczymy narazie nie mysle o strankach musze odpoczac psychicznie bo dopiero teraz to ze mnie wszystko schodzi i czuje ze z moja psychika nie najlepiej:(
Jesli chodzi o moj powrot do pracy to mam jeszcze tydzien zwolnienia i jeszcze nie podjelam decyzji jesli wroce do starej pracy to jeszcze musze wziasc 10 dni urlopu zaleglego a jesli przejde do nowej to mysle ze gdies od 8 marca

Ola jeszcze nie przyszla @chyba mi ja wyslals na dobre ale ci odeslalam wiec chyba bedzie trzeba reklamacje zlozyc

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane ja już nie wiem co mam myśleć...
zrobiłam dzisiaj testa owulacyjnego, bo został mi ostatni i stwierdziałam że będę miała z głowy jak się skończą...a on mi tutaj pokazuje piękne dwie krechy!! Normalnie szok...ja tu na @ czekam a tu dopiero owulacja. Ale mnie się wydawało że już była jak mnie ten jajnik zaczął kłuć ok 12-14 lutego i śluz był taki rzadziutki.
Czy to ma oznaczać że owulka teraz dopiero będzie i na @ to sobie poczekam jeszcze długo...Macie może wiedzę w tym temacie ?

Do góry