Jutro będzie tydzień jak poroniłam.....az mi się płakać chce jak przypomnę sobie to wszystko....ale mam pytanie po jakim czasie od łyżeczkowania poszłyscie na kontrol do lekarza zeby zobaczył czy wszystko ładnie się goi itp?
reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
pyza27 - przytulam..to trudny czas..ale trzeba przez to przejśćBól nie minie, ale z czasem "łatwiej" będzie z nim żyć. Ja byłam na kontroli 2 tygodnie po zabiegu. Badał mnie ginekologicznie, wszystko było dobrze.
Witam.
Mnie @ wczoraj dopadła. A już miałam nadzieję taką malutką.
Daaa wierzę, że będzie wszystko dobrze, musi być.
pyza ja byłam na kontroli po pierwszej@ - i było wszystko dobrze.
Kurcze wiecie co wyliczyłam sobie na najbliższe pół roku moje ewentualne @ i jestem załamana bo niestety mój mąż będzie przyjezdżał do domu w nieodpowiednim momencie. Także podłamałam się bo na ciąże w tym roku nie mam co liczyć:-(
Mnie @ wczoraj dopadła. A już miałam nadzieję taką malutką.
Daaa wierzę, że będzie wszystko dobrze, musi być.
pyza ja byłam na kontroli po pierwszej@ - i było wszystko dobrze.
Kurcze wiecie co wyliczyłam sobie na najbliższe pół roku moje ewentualne @ i jestem załamana bo niestety mój mąż będzie przyjezdżał do domu w nieodpowiednim momencie. Także podłamałam się bo na ciąże w tym roku nie mam co liczyć:-(
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam ponownie po pracy
Daa oby wszystko było dobrze, czekam na wieści
Kasiu słonko, dobrze, że wady się nie powiększają i tak jak piszesz synek walczy o zdrowie, więc musisz być silna kochana, codziennie myślę o Tobie
Ilonka tobie też napisze, że na pewno wszystko będzie dobrze, bo w sumie musi być dobrze, nie ma bata, zobaczysz, ze cysta zniknie po lekach a na tych badaniach to się nie znam, ale pamiętam, ze mississ też o tym pisała i ktoś jej wytłumaczył w końcu.
Wiolka a jakie ty leki przyjmujesz?
Pyza27 witam na forum, do lekarza zalecają pójść po pierwszej @, ja też tak byłam i potem jeszcze 3 miesiące po na kontroli.
Agata aż normalnie sprawdziłam ten Pharmaceris i w składzie ma kofeine a kofeina trafia do krwioobiegu a ty przecież nawet kawy nie pijesz dlatego nawet małą dawkę kofeiny twoja Alicja poczuła, bo moze gdybyś się smarowała wcześniej tym od początku to organizm i dzidzia były by przyzwyczajone a tak to się twojej córci nie spodobało. Właśnie ze względu na kofeine kobiety w ciązy nie moga używać preparatów na cellulit, bo każdy ma prawie w składzie.
Pati ja jak dostanę teraz chyba @ to się rozryczę no iteż szybko tam odpoczywaj od nas i wracaj ;-)
Kasikz fajnie, że wyjazd się udał
Maruszka może cykle się poprzestawiają. A gdzie twój mąż pracuje? za granicą?
I jeszcze jedno dla dziewczyn co biorą clexane - jedna seria jest wycofana więc w niektórych aptekach albo hurtowniach może nie być chwilowo
A u mnie niby boboseksy a P. śpi, próbowałam go budzić i nic to nie da, chyba będę musiała się poświęcić i wstać o 6 rano jak P. się budzi i go wtedy zmolestować, on rano to zawsze ma ochotę, gorzej jaj ja sie nie obudzę. Znowu mi dni płodne miną. W razie co przyszłe dni płodne zaplanuję sobie luźniejsze.
Słodziutka a ty gdzie się podziewasz, mam nadzieję, że wszystko w porządku, zajrzyj do nas.
Aga34 a co u Ciebie?
Koti - Ciebie też dawno tu nie widziałam
Daa oby wszystko było dobrze, czekam na wieści
Kasiu słonko, dobrze, że wady się nie powiększają i tak jak piszesz synek walczy o zdrowie, więc musisz być silna kochana, codziennie myślę o Tobie
Ilonka tobie też napisze, że na pewno wszystko będzie dobrze, bo w sumie musi być dobrze, nie ma bata, zobaczysz, ze cysta zniknie po lekach a na tych badaniach to się nie znam, ale pamiętam, ze mississ też o tym pisała i ktoś jej wytłumaczył w końcu.
Wiolka a jakie ty leki przyjmujesz?
Pyza27 witam na forum, do lekarza zalecają pójść po pierwszej @, ja też tak byłam i potem jeszcze 3 miesiące po na kontroli.
Agata aż normalnie sprawdziłam ten Pharmaceris i w składzie ma kofeine a kofeina trafia do krwioobiegu a ty przecież nawet kawy nie pijesz dlatego nawet małą dawkę kofeiny twoja Alicja poczuła, bo moze gdybyś się smarowała wcześniej tym od początku to organizm i dzidzia były by przyzwyczajone a tak to się twojej córci nie spodobało. Właśnie ze względu na kofeine kobiety w ciązy nie moga używać preparatów na cellulit, bo każdy ma prawie w składzie.
Pati ja jak dostanę teraz chyba @ to się rozryczę no iteż szybko tam odpoczywaj od nas i wracaj ;-)
Kasikz fajnie, że wyjazd się udał
Maruszka może cykle się poprzestawiają. A gdzie twój mąż pracuje? za granicą?
I jeszcze jedno dla dziewczyn co biorą clexane - jedna seria jest wycofana więc w niektórych aptekach albo hurtowniach może nie być chwilowo
A u mnie niby boboseksy a P. śpi, próbowałam go budzić i nic to nie da, chyba będę musiała się poświęcić i wstać o 6 rano jak P. się budzi i go wtedy zmolestować, on rano to zawsze ma ochotę, gorzej jaj ja sie nie obudzę. Znowu mi dni płodne miną. W razie co przyszłe dni płodne zaplanuję sobie luźniejsze.
Słodziutka a ty gdzie się podziewasz, mam nadzieję, że wszystko w porządku, zajrzyj do nas.
Aga34 a co u Ciebie?
Koti - Ciebie też dawno tu nie widziałam
Ostatnia edycja:
syla11
Zaciekawiona BB
hej kochane,
jestem i postanowiła nadrobić zaległości:-)
jakoś dzis taki pozytywny dzionek miałam, mimo że mój w delegacji i baaardzo za nim tesknie:-(, no ale mam też chwilkę to siedzę przy kompie a on mi ie marudzi . Moja @ dalej dziwna a w zasadzie to już tylko plamki wiec chyba to będzie koniec... poczekam na następną może będzie już normalna, no i muszę się na badanie umówić sprawdzić co tam i jak tam...
Iwonka, Anetka83 dzięki dziewczynki za odp.:-)
Mysza 84 jak tamjejniczki?
ilonka26 biedactwo współczuję, trzymaj się jakoś, będzie dobrze na pewno!
Kobietka22 to się biedna faktycznie namęczyłaś z tą@, niezła wizyta u g heh
Ola PM gratuluje przyjścia @, sama niedawno dostałam więc wiem
EwelinaK26 nooo nie dziwię się, 52 dni to kupa czasu, nie martw się pewnie @ przyjdzie w najmniej odpowiednim momencie
Neferet kurcze ta moja @ to tyle co i nic i już chyba koniec, ale dziewczyny pisały ze różnie miały więc się nie martwię
13x13 w szoku jestem że takie coś z tym kremikiem i że żadnego info nie było
Anetha81 to chyba dobrze, że wymaz ok? bo tak dziwnie to ujęłaś,i studia męża, widzisz, same pozytywne rzeczy się dzieją
kaska0201 nie martw się kochana na zapas, wszystko będzie dobrze, czego z całego serducha życzę
Daaa trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!!
U la la się rozszalałam:-),
pozdrawiam Was wszystkie kochane, i przepraszam jeśli kogoś pominęłam ale tyle nas tu ...
Mój Aniołek 21.01.10
[*]
jestem i postanowiła nadrobić zaległości:-)
jakoś dzis taki pozytywny dzionek miałam, mimo że mój w delegacji i baaardzo za nim tesknie:-(, no ale mam też chwilkę to siedzę przy kompie a on mi ie marudzi . Moja @ dalej dziwna a w zasadzie to już tylko plamki wiec chyba to będzie koniec... poczekam na następną może będzie już normalna, no i muszę się na badanie umówić sprawdzić co tam i jak tam...
Iwonka, Anetka83 dzięki dziewczynki za odp.:-)
Mysza 84 jak tamjejniczki?
ilonka26 biedactwo współczuję, trzymaj się jakoś, będzie dobrze na pewno!
Kobietka22 to się biedna faktycznie namęczyłaś z tą@, niezła wizyta u g heh
Ola PM gratuluje przyjścia @, sama niedawno dostałam więc wiem
EwelinaK26 nooo nie dziwię się, 52 dni to kupa czasu, nie martw się pewnie @ przyjdzie w najmniej odpowiednim momencie
Neferet kurcze ta moja @ to tyle co i nic i już chyba koniec, ale dziewczyny pisały ze różnie miały więc się nie martwię
13x13 w szoku jestem że takie coś z tym kremikiem i że żadnego info nie było
Anetha81 to chyba dobrze, że wymaz ok? bo tak dziwnie to ujęłaś,i studia męża, widzisz, same pozytywne rzeczy się dzieją
kaska0201 nie martw się kochana na zapas, wszystko będzie dobrze, czego z całego serducha życzę
Daaa trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!!
U la la się rozszalałam:-),
pozdrawiam Was wszystkie kochane, i przepraszam jeśli kogoś pominęłam ale tyle nas tu ...
Mój Aniołek 21.01.10
[*]
Gosia chyba nie mam co liczyć na to żeby cykle sie unormowały. Tak mąz pracuje za granicą przyjeżdża raz na miesiąc i jest tydzień w domu. Kurczę naprawde jestem załamana.
Ilonka będzie dobrze. Antybiotyki napewno pomogą.
Gosia koniecznie musisz obudzić męża do działania :-) :-) :-)
Ilonka będzie dobrze. Antybiotyki napewno pomogą.
Gosia koniecznie musisz obudzić męża do działania :-) :-) :-)
dzień dobry :-)
nie dziękuje ;-)
nie kochana... staranka zawieszone w sumie już od dawna.... nie bylam w stanie zniesc tej presji...tego ciaglego oczekiwania czy @ przyjdzie czy nie...ech... a na razie tak się życie poukładało że musimy jeszcze troszkę zaczekac
13x13 heh... bajeczka z internetu ;-);-):-):-)
Daa trzymam mocno kciuki i modlę się za Was !!!
Kasia ja cały czas w Was wierzę i modlę sie o Was
pyza ja również byłam na kontroli po pierwszej @ dla twojego Aniołka
[*] Trzymaj sie i zagladaj tutaj jak najczesciej... to froum naprawdę pomaga.
Ola PM miło Cię widziec
Pati... nawet nie chcesz wiedziec co sie dzieje w niektórych schroniskach.... cieszę się że piesek się znalazł a Klakier... może jeszcze wróci... a moze go ktoś przygarnął, przecież to przyjacielski kot jest
Ilonka wierzę że antybiotyki pomogą będzie dobrze !!!
pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku i życzę miłego dnia :-)
Anetko tak do ciebie sie zwracałam no to powodzenia w pchaniu wózka ,a jakieś staranka masz zaplanowane???;-)
nie dziękuje ;-)
nie kochana... staranka zawieszone w sumie już od dawna.... nie bylam w stanie zniesc tej presji...tego ciaglego oczekiwania czy @ przyjdzie czy nie...ech... a na razie tak się życie poukładało że musimy jeszcze troszkę zaczekac
13x13 heh... bajeczka z internetu ;-);-):-):-)
Daa trzymam mocno kciuki i modlę się za Was !!!
Kasia ja cały czas w Was wierzę i modlę sie o Was
pyza ja również byłam na kontroli po pierwszej @ dla twojego Aniołka
[*] Trzymaj sie i zagladaj tutaj jak najczesciej... to froum naprawdę pomaga.
Ola PM miło Cię widziec
Pati... nawet nie chcesz wiedziec co sie dzieje w niektórych schroniskach.... cieszę się że piesek się znalazł a Klakier... może jeszcze wróci... a moze go ktoś przygarnął, przecież to przyjacielski kot jest
Ilonka wierzę że antybiotyki pomogą będzie dobrze !!!
pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku i życzę miłego dnia :-)
karolcia81
czekam na szczęście.....
Cześc skarby moje....
Kaśka - juz sama nie wiem...ale to chyba dobrze, że bez zmian.....choć wolałabym, żebyś napisała, że wszystko jest idealnie.....
Daa - kochana...trzymaj się....przytulam bardzo mocno.....
Jakoś tak mi smutno dzisiaj.....
nie mogę sie dodzwonić do kliniki gen. bo dzis wyniki.......jak sie dowiem to napiszę....
Dodzwoniłam się...i już sama nie wiem co myśleć....jeszcze oglądają...mają w tej chwili nasze próbki na szkiełkach....i cos tam generują....tak długo...to chyba tam znaleźli straszne rzeczy....jestem przerażona....kazali mi zadzwonić za tydzień!!! I ustalą wizyte i genetyka....jej...to skoro już wiedzą, że będzie wizyta to znaczy, że pewnie juz wiedzą, że coś nie tak....bo chyba jak wyniki sa dobre...to nie potrezba wizyty...choc niby ona jest w cenie....
jak to u Was było...?
bo o ile sobie przypominam to przez tel. Wam mówili, że wyniki dobre...i na tym koniec...a u mnie jakoś to popieprzone jest!!!!!!
Kaśka - juz sama nie wiem...ale to chyba dobrze, że bez zmian.....choć wolałabym, żebyś napisała, że wszystko jest idealnie.....
Daa - kochana...trzymaj się....przytulam bardzo mocno.....
Jakoś tak mi smutno dzisiaj.....
nie mogę sie dodzwonić do kliniki gen. bo dzis wyniki.......jak sie dowiem to napiszę....
Dodzwoniłam się...i już sama nie wiem co myśleć....jeszcze oglądają...mają w tej chwili nasze próbki na szkiełkach....i cos tam generują....tak długo...to chyba tam znaleźli straszne rzeczy....jestem przerażona....kazali mi zadzwonić za tydzień!!! I ustalą wizyte i genetyka....jej...to skoro już wiedzą, że będzie wizyta to znaczy, że pewnie juz wiedzą, że coś nie tak....bo chyba jak wyniki sa dobre...to nie potrezba wizyty...choc niby ona jest w cenie....
jak to u Was było...?
bo o ile sobie przypominam to przez tel. Wam mówili, że wyniki dobre...i na tym koniec...a u mnie jakoś to popieprzone jest!!!!!!
Ostatnia edycja:
K
kaira24
Gość
Kochana może nie będzie tak źle, muszą to dokładnie przebadać a to troszkę trwa ja też tak miałam w poprzedniej ciąży czekałam 6 tygodni,na bad his-pad małego żeby powiedzieli mi ze jest wszystko ok i poco się Pani tak denerwuje:/Dodzwoniłam się...i już sama nie wiem co myśleć....jeszcze oglądają...mają w tej chwili nasze próbki na szkiełkach....i cos tam generują....tak długo...to chyba tam znaleźli straszne rzeczy....jestem przerażona....kazali mi zadzwonić za tydzień!!! I ustalą wizyte i genetyka....jej...to skoro już wiedzą, że będzie wizyta to znaczy, że pewnie juz wiedzą, że coś nie tak....bo chyba jak wyniki sa dobre...to nie potrezba wizyty...choc niby ona jest w cenie....
jak to u Was było...?
Daa- trzymaj się...
A ja dziewczynki już po pobraniu krwi w Genom, do 4 tyg wyniki, potem wizyta u genetyka.Mam nadzieję że będzie wszystko ok.
Od kiedy zaczęłam jeśc ten Siofor chodzę sikać 100 razy dziennie i wiecznie mi się spać che.Czy któraś z was miała podobnie.W ciąży nie jestem, wogóle mam jakieś zachamowanie psychiczne bo jak wiem że mam płodne to nie umię się zmuśić do kochania.Jednak ta moja psychika nieźle mi miesza Całuję Was serdecznie i pozdrawiam WAS WSZYSTKIE!!!!
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
kluseczki moje oto wieści od DAAA
jest już dziś spokojniejsza dołączyli jej te zastrzyki o których pisała no i zostaje w szpitalu
miłego dnia
jest już dziś spokojniejsza dołączyli jej te zastrzyki o których pisała no i zostaje w szpitalu
miłego dnia