reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilonko nie martw się tak mocno kochana antybiotykami to dziadostwo wyleczysz zobaczysz zdenerwowałaś się mocno i dlatego te zawroty i zwracanie oj przytulam cię bardzo :( Wypij sobie melisę kochana do łóżka się kładź i mocno niech cię mężuś przytuli WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!

reklama
Witajcie wróciłam z gór. Doczytałam was ale nie dam rady każdej odpisać. Jestem z Wami wszystkimi Dziewczyny

Jak już pisałam na wieściach :
Ze złych wieści musze brać kolejny antybiotyk na zamówienie w czopku. Bo w wymazie znowu mam gronkowca złocistego niby ta odmiana nie groźna ale że do mnie wraca trzeba wziąść antybiotyk celowany w niego:(

Witam
Kobietka 22 zrobilam wszystkie badania tarczycy TSH,FT3,FT4 przeciw ciala tarczycowe,przeciw ciala antykardiolipinowe,pjadrowe Ana,zrobilam wymaz z pochwy test urogin,toxo cytomegalie podstawowe badania krwi i mocz.i wszystkie badania wyszly dobrze.
Ilonka 26 nie przejmuj sie kochana podobno najlepszy jest sex na pekanie pecherzykow,umnie ta metoda zadzialala.
A powiedz mi kochana czy ty dostalas skierowanie na badanie genetyczne od lekarza panswowego ginekologa.

witam
już po wizycie która nie wniosła nic nowego tzn. cieszę się bo jak to mój gin powiedział ' myślałem że wraz z wzrostem dziecka będzie coraz gorzej a jest coraz lepiej"
super nie jest no bo pecherz powiększony i jest wodonercze ale w tej chwili nie kwalifikuje się do żadnego zabiegu
o główce dziś nic nie mówił a ja zapomniałam zapytac ale myślę że gdyby bylo źle to by mi powiedział
problem jest z moimi wynikami mam bardzo słabą morfologię i zly mocz więć witaminy dużo wody
i kurcze przytyłam 6kg
nie pozostaje nam nic innego jak czekać 8 marca mam echo i dokładne usg
nie potrafi mi powiedzieć co będzie dalej co z małym bo może być że będzie miał operację na nereczki zaraz po urodzeniu a może być tak że nie będzie jej potrzebowal może być silnym zdrowym chłopakiem ale może mieć też ogromne problemy zdrowotne może stać się nawet najgorsze ale w tej chwili tylko cierpliwość i wiara pozostaje
moje bóle to po prostu przemęczenie i stres szkoda że nie ma na to lekarstwa
a i poinformował mnie że bede mieć cesarkę dla dobra małego i mojego
i to chyba na tyle relacji
przepraszam że tak późno ale prosto od lekarza musiałam załtwić jeszcze kilka spraw i wcześniej się nie dało
spokojnej nocki kochane

Kasiu - najważniejsze że wady sie nie powiększają. A widać że mały jest silnym chłopcem dlatego i ty musisz sie dzielnie razem z nim trzymać, Ja cały czas jestem z wami I wierzę, że będzie dobrze tak jak u mojej koleżanki(tej co już opisywałam) jej synek jest już po jednej operacji po urodzeniu (óprócz tej w brzuszku mamy) na otwartym serduszku, jeszcze czekają go co najmniej dwie, ale ma sie dobrze.
Zobaczysz u ciebie też będzie dobrze

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczynki jesteście kochane, mam nadzieje ze faktycznie po antybiotykach wszystko zejdzie, zawroty głowy i nudności gin powiedział że mogę mieć z cysty, ale wszystko przeżyję byle to wszystko skończyło się jak najszybciej

Kaska, słoneczko cieszę się, ze idzie wszystko ku dobremu, pamiętam o tobie co dzień i się za was modlę, musi być dobrze i nadal za to będe trzymać kciuki :)

Anetha nie dostałam skierowania na kariotyp, bo chodzę prywatnie i nic się nie dało zrobić z resztą resztę badań też muszę robić prywatnie :(
Dużo już masz badanek :)

a tak nawiasem mówiąc kto mi napisze, co składa się na układ krzepnięcia i czy przeciwciała antyfosfolipidowe to p/c antykardiolipinowe i antykoagulant tocznia bo już się zakręciłam, a aż tak w tym wszystkim przyznam nie siedzę ??? Bo ja już mam tyle wersji, a mój lekarz napisał tylko hasłowo :(

Cześć dziewczynki!

Nie było mnie kilka dni.bo mam problemy z netem...doczytałam, ale nie dam rady każdej odpisać:(

ilonka26 - nie martw się, na pewno antybiotyk pomoże!Trzymam kciuki!

kaska - to bardzo dobrze, że nie jest gorzej!!!Ja cały czas wierzę w waszego synka!i w Ciebie!!!

Witam nowe Aniołkowe mamy - to forum to najlepsza z możliwych terapii..więc piszcie z nami jak najwięcej

Brzuchatki
- prosze pogłaskać brzuszki od e-ciotki:)

Staraczki - owocnych i namietnych wieczorów i poranków:)

A u mnie..
Odebrałam dziś TSH i FT4 i się podłamałam po TSH mało co spadło.heh..chba mi musi zwiększyć dawkę.

Byłam też dziś na drugim usg ginekologicznym..i jest dobrze, OWULACJA BYŁA:)

Czekam jeszcze na wyniki biopsji i biocenozy.

Pozdrawiam każdą z Was!!!:)

kochane DAAA jest w szpitalu
dostała dziś silnych bóli i pojawiło się dość mocne krwawienie, ponieważ ciąża jest malutka nie moga nic powiedzieć ale na usg widać piękny pęcherzyk i szyjkę ma zamnknieta jutro zrobią jej betke
proszę pomódlcie się za nią i fosolinkę
jak tylko coś wiecej będę wiedzieć to od razu wam napisże

Zyczę Wam dziewczyny z całego serca aby Wam sie udało jak równiez i sobie samej...obym nie musiała czekać nastepnych prawie 2 lat aby znów cieszyc sie brzuszkiem...Na pewno się uda trzeba tylko wierzyc i mieć nadzieje..

reklama
Do góry