reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej Słonka :)

wróciłam z gór :) było świetnie :) odpoczęliśmy, byliśmy w basenach termalnych, ja pojeździłam na nartach :) a od jutra do pracy...

Daa gratulacje! :)

Olu szkoda że to jednak nie fasolka, a nie byłaś ostatnio chora, zestresowana? że np owulka się przesunęła?

reklama
wiecie co wlasnie stwierdzilam,ze to,ze nie mam jeszcze brzdąca w brzuchu to plus. czas by wziąć się za siebie. zrzucić pare kilo, które mi przybyło po pocieszaniu siebie przez te pare miesięcy,zaniedbałam się,czas z tym skończyć. dość rozpaczy!!!
Mysza mialam nieregularne,potem tablety antybobas przez 6lat. potem trzy cykle po 32dni,i totalny rozjazd 40kilka,50 i bobasy dwa nei wiedzieć skąd :O) a teraz 42 (po porodzie)potem 30.28.i teraz choroba wie .ale od jutra biorę się za siebie.wracam do zdrowego trybu życia i odżywiania
Neferet zestresowana na pewno bo sie cyklami ładnymi podpaliłam:) a owulka zdawało mi się ,ze byla wlasnie dawno,ale moze to zludzenie i wcale jej nie bylo. fajnei ,ze wypoczelas

idę kończyć depilować nogi i do wanny bo M woła .
dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Witam kochane dziewczyny!
troszkę poczytałam co u Was i taj jakby pozytywniej się tu robi:tak:
ja też cała szczesliwa bo dostałam @ :-D czyli że wszystko wraca do normy, tylko troszkę słabe to krwawienie, czy też tak miałyście?
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.
Mama Aniołka 21.01.10
[*]

Witam :-)

Długo mnie nie było, ale jestem strasznie zabiegana...mam mało czasu dla siebie, a jak juz mam to siedzę i rozmyślam nad moim losem:eek: Praca nie pewna, eh szkoda gadać....

Muszę Was troszkę nadrobić, więc za chwilke zabieram się do robotki ;-)

syla11 to super że @ przyszła, co oznacza że wszystko wraca do normy:tak: Ja również miałam słabe krwawienie i nie trwało długo, bo zaledwie 3 dni (jak dobrze pamiętam:eek: ) także nie powinnas się martwić;-)

Daa kochana gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neferet super, że sobie odpoczęłaś, mi również chodzi po głowie jakis dłuższy odpoczynek, ale puki co z pracą się nie uspokoi to musze sobie odpuścić:eek::confused2:
Karola niuńka nie denerwuj się tak... (chociaz wiem, łatwo powiedzieć) jeszcze troszkę i bedziesz mogła tulić w ramionach swojego Skarbka ;)))))))

Przepraszam, ale nie odpisze Wszystkim, pozdrawiam Was Serdecznie :-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :-)

13x13
no niestety :sorry: ja miałam takiego nerwa że :szok::szok::szok: najpierw pralka ( a niestety kosztowała kupę kasy) pozniej lodówka... ech... ale ważne że my zdrowi... materialne rzeczy na drugim planie.... tylko ta kasa...ech...
pozytałaś kruszynce bajeczkę? :-)

chiqitan witam w gronie Aniołkowych mamuś.... dla twojego Aniołka
[*] dziewczynki już Ci odpowiedziały więc nie będę się powtarzac

Anetka a co tam uciebie słychać?

jeżeli pytałaś o mnie... no cóż... pcham ten wózek raz pod, raz z górki... ale najwazniejsze że do przodu :sorry: pozdrawiam gorąco :-)

daaa cudownie że beta rośnie... jeszcze raz gratuluje i życzę spokojnych kolejnych 9 m-cy :-)

syla11 super że @ przyszła :tak: to chyba różnie u każdej z nas bywa... ja 3 @ po miałam obfite i długie (10-11) dni :sorry:

karola trzymaj się kochana :))) już niedługo maluszek będzie z Tobą po tej stronie brzuszka :tak:

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia :-)

Dzień dobry Kobietki!

Neferet świetnie że urlop się udał.
ola** to faktycznie dziwne te Twoje cykle. Tak mnie natchnęłaś do tego żeby pomyśleć o ruchu.
syla11 świetnie że @ zbyt długo nie kazała na siebie czekać.
Iwonak25 wszystko się dobrze ułoży. Potrzeba jedynie czasu.

U mnie dalszy ciąg "odczuwania" jajników...polezę we wtorek z tym do ginka.

Pięknego dnia!!!

Kaska słoneczko, jestem z tobą, wiem że chwilami brak ci sił, ale jeszcze troszkęco dzień o tobie myślęi modlę się za ciebie i dzieciątko

Annas, Just
, na razie wrdota się nie pojawiła u mnie :) o 14 wizyta, więc zobaczymy, trzymajcie kochane kciuki, bo stresuję się bardzo
Just gdzies czytałam, że maluchy w brzuchu właśnie po godzinie 21 mają naintensywniejszy okres, aż do rańca

Daa kochanie gratuluję pięknej bety!!!

Agniesia cieszę się, ze masz pozytywne podejście, to na prawdę dużo daje

Agatko dziękuję, mam nadzieje, że porażki nie będzie, ale póki co starań też nie

Katkaa ja też czekam na 1 @ ale liczę, ze przyjdzie wcześniej niż 6 tygodni :)

Ewelina poczekaj jeszcze parę dni i faktycznie jak nie przyjdzie @ to idź do gina
trzymam jednak kciuki, żeby ta wredota do ciebie zawitała już na dniach :)

Anetko słoneczko, dziękuję za pozdrowienia :) Cmokasek dla ciebie :)

Katkaa
dobrze wiedzieć, ze tylko gin może dać skierowanie na toxo
kiedyś każdy lekarz ógł wszystko zlecać i było ok, a teraz przez te koszyki świadczeń i nfz wszystko jest z góry określone co kto może, aj
ale dobrze, ze przynajmniej na te badania lekarka cię skierowała

Iwonko przykro mi z powodu twojej straty, ja już ci odpowiedziałam w srugim wątku, ale powtórzę to, ze jak te objawy są narastające i nie potrafisz sobie dać z nimi rady to najlepiej skontaktować się z ginem

Kobietka
ty widze dalej walczysz z tymi wymazami i dobrze, ja też się muszę wybrać ale to już jak będę po antybiotykoterapii zrobię ponowne wymazy i na chlamydie i te inne też

Neferet cieszę się, ze wyjazd był udany :)

Syla gratuluję więc 1 @ :)wiem jakie to podbudowujące po zabiegu

Iwonka25 fajnie że zajrzałaś, wpadaj częściej :)

Mysza ja tez od paru dni mam bóle jajników z tym, ze u mnie nie trwają cały dzień i nie są aż tak mocno upierdliwe, z resztą ja zawsze odczuwałam jajniki, więc wiem że mogą boleć, ale jak nie jesteś pewna co do swoich do umów się z ginem

Ola ja też miała kiedyś 1cykl taki długi wtedy jak się bardzo nastawiłam na dzidzię i chyba sama zablokowałam psychiką @, myślę że od czasu do czasu mogą być takie zawirowania

Karola współczuję ci z tymi nerkami, ale dasz radę, bo wiesz że warto :)

Karolcia cieszę się z twojego nastawienia i twierdzę, ze dobrze robisz, ja już tez przestałam się nakręcać, dziś idę do gina, później pewnie kompleks badań, ale już robiony na spokojnie
przy czym my sobie dajemy czas do kolejnego roku, a może dłużej bo w tym roku już nie chcemy się starać, muszę zająć się domem, pracą, bo wszystko zaniedbałam dla chęci bycia matką i to nie był dobry pomysł

a u mnie nic nowego, tylko dziś idę do gina, jak możecie to trzymajcie kciuki

Syla witaj cieszę się ,że @ przylazła ja to w sumie nie umiem rozróżnić bo ja miałam przez 3 tygodnie krwawienie, potem dwa dni przerwy potem znowu przez 6 dni i spokój a potem to po 4 tygodniach przylazła i wzięłam tablety anty ,które miałam wczesniej przepisane przy tych tabletach krwawiłam 10 dni i strasznie mnie jajniki bolały wiec odstawiłam i potem kolejne 6 dni z odstawienia krwawiłam o bosz ile ja krwi wylałam w sumie to od zabiegu 6 tygodni krwawiłam oczywiście z tą przerwą 4 tygodniową:szok:

Neferet to bardzo sie cieszę ,że wypoczęłaś i sie oderwałaś od tego.
Mysza to idź pomaltretować ginka w końcu są od wysłuchiwania nas i pomagania nam:tak:
Olu* świetne podejście oby tak dalej;-)
Anetko tak do ciebie sie zwracałam no to powodzenia w pchaniu wózka ,a jakieś staranka masz zaplanowane???;-)

No walcze Ilonko:tak: ide dziś do ginka już od 7.45 usiłowałam sie dodzwonić do rejestracji i udało mi sie o 8.03 i wiecie która jestem????piąta:szok:toż to szoooook!!!Dodam ,że telefon czynny jest od 8.
No i już sobie w głowie układam co mu po kolei powiem i mi taki tasiemiec wychodzi,że chyba będe tam do wieczora siedziała:szok:

najpierw mu powiem o recepcie szwagierki ,na której ginek zapomniał coś dopisać i nie mogła wykupić leku, potem o moim dziwnym teście z dwoma kreskami w listopadzie, potem o moim plamieniu tydzień przed minioną @, potem pewnie będzie badanie ,a potem wyciągne karteczke z badankami:
tokso, cytomegalia, antygen hbs , (to napewno krew), a potem chlamydia ,mykoplasma,ureaplasma i będe chciała sie dowiedzieć czy lepiej zrobić teraz krew żeby sprawdzić czy było przebyte,albo czy nie ma no i w międzyczasie chciałabym wspomnieć ,że mam podejrzenia do sprawcy siedzącego w moim pęcherzu (częste infekcje) i ogólnie to sie pewnie w głowe popuka po co kobita ,która za rok chce sie starać już przyłazi ,ale trudno chce wszystko wychwycić i wyleczyć i koniec.
No to już możecie współczuć mojemu ginkowi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kurna dziewczyny coś się zaczyna dziać u mnie...W końcu @ ( narazie plamienie ) i to tak w sumie w terminie..Jupii!!!

Ja jeszcze chora jestem i dzisiaj idę do lekarza po zwolnienie ( "siła wyższa" kazała iść na zwolnienie i nie zarażać dzieci )..

KOBIETKA, MARTUŚ - ja wczoraj o 14 dzwoniłam żeby się umówić do lekarza i udało mi się dopiero na dzisiaj na 12..Nieźle co?

reklama
Cześć Wam Kochane!!!!!

Iwonko-Chiqitan witaj wśród aniołkowych mam zapalam światełko dla twojego maleństwa(*) KOchana dziewczyny Ci dobrze poradziły idź do swojego lekarza i do gin i do tego u którego leczysz astmę i tak masz już dużo zmartwień po co przysparzać nowych skonsultować trzeba. Przytulam mocno i zostań z nami napewno doradzimy w miarę Naszych możliwości a są duże uwierz MI:-)

LucyF ale ci suwaczek mknie......SUPER

kobietka22 udanej wizyty:-D

Ale mnie wczoraj nakręciłyście masakra móię do mojego A że to że nie @ nie przychodzi moze być spowodowane ciążą to popatrzył na mnie i sie uśmiechnoł ale to NIEMOŻLIWE:szok::szok: Juz sama do siebie zaczynam gadać żeby ta małpa w końcu przylazła Syla zazdroszczę:zawstydzona/y: dzisiaj 52 dzień :confused2::confused2:
Buziole

Do góry