reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Was kochane w słoneczną niedzielę.
olu mi tez jest przykro. Ale przed Toba kolejny cykl i....
a u mnie 31 dc @ narazie nie ma. Ale nadziei sobie nie robię. W piątek byłam na kuligu i robiłam test - negatywny. A tak na marginesie to na kuligu było super, wybawiłam się za wszystkie czasy. No i niestety zostałam kontuzjowana w nogę. Kolano od wczoraj boli jak cholercia ale... warto było.
Lucus jak tam samopoczucie:-)
julitko a Ty gdzie sie podziewasz?

reklama
she z tym meiszkaniem porazka:( taki przymusowy remont wrr.no ale wyjedziecie to troche sobie odpoczniecie
ewela mknie mknie suwaczek, juz teraz to malo zostalo:)
lilijanka mzoesz wyslac mi na priv przepis na śledziki:) wciaz za mną chodzą.
Maruszka a moze akurat sie uda:) fajnei by bylo!!! trzymam kciuki!

ja sie wkurzam bo juz 37dni nie ma@ :(
ale wczoraj sluchajcie znajomi od 14tej do 23 siedzieli:) oj winka poszlo i humor mi sie poprawil nawet. znajomi starali sie od lipca no i teraz 14tc:)

Witam serdecznie
Mama Sówka
GRATULACJE!!!
She1978- z moim ex. było wszystko w porzadku dopóki jego ex (nie byli ze sobą już parę miesięcy bo go zdradziła ) oznajmiła nam że jest z nim w ciąży :/ I wtedy wszystko się zaczeło. Wiczne tel, bo się źle poczuła, oczywiście tamten chłopak się wszystkiego wyparł a ten głupek nagle poczuł że jest odpowiedzialny za swą byłą no i podobno jego dziecko..I tak skończyła się nasza wielka miłość.Ale niestety im drogi się rozeszły jak mały miał 2 latka.
Ilonka26- JA niestety codziennie się dowiaduję że któraś z mojej rodziny czy koleżanek jest w ciąży.Moja kuzynka jak się dowiedziała że ja jestem 3 dni później też zaszła i teraz ma już 14 tc a ja w tedy poroniłam.Moja najlepsza przyjaciółka jest na ostatnich nogach i czekamy an małą dzieczynkę:)
vjolka8 - trzymaj się Kochana..Wszystko się ułoży,trzymię kciuki.
wiolka1982- i jak starania????
13x13- jak zakupy, podobno takie uroki ciąży co do spania.
ola**- kolejnym razem się uda:)
katkaa-mnaim rurki musiały być pyszne.
ewela gratuluje 6m-ce
A ja kochane jutro ide na te badania genetyczne i zobaczymy co będzie.Pozdrawiam serdecznie

Witajcie
W końcu dziś w domu, odpoczywam

Ewela mknie suwaczek, mknie:-)

Ola** a kacyk jest dziś?

She przykro mi z powodu sypialni, powinni dach chyba naprawić, tera po roztopach, bo co chwila będzie ci zalewać, nawet po deszczach.

A co tak puściutko? Rozumiem... jest niedziela....
A u mnie jak narazie do tej pory @ sie nie pojawiła. Kurczę juz sama nie wiem co mam myśleć. Nie to napewno nie to. Nie będę sie nakręcać.

pozdrawiam wszystkich

ja nie mam za bardzo weny do pisania, dlatego mnie mniej
dziś myślałam, ze powitam 1@ po, chociaż wcześnie jeszcze, ale tak mnie brzuch bolał jak na @ właśnie, niech jeszcze się nie pojawia, bo we wtorek mam wizytę u gina i chcę żeby mnie oglądnął

Maruszka trzymam kciuki, może jednak??

She współczuję nieplanowanego remontu

miłego wieczora

kochane moje
wpadłam na chwilkę podpisać listę
u mnie sytuacja bez zmian a dziś doszło do tego że szpitalna torba była gotowa do użycia przez cały dzień łapały mnie bóle takie @ trzymały że dwie godziny i puszczały
gin kazał wziąć no-spę leżeć nie dźwigać i nie denerwować się oraz obserwować
bo może to być stres ale i może to być przedwczesny poród
więc leżałam cały dzień starając sie myśleć pozytywnie tylko cholercia ja już coraz mniej mam w sobie pozytywnych myśli
dziękuję że czasami jeszcze ktoś zapyta o mnie i choć czytam was na bieżąco to nie mam sił napisać nawet "dzień dobry"
zmykam na dzisiaj bo i boli i zmęczona jestem tym wszystkim
DAAA dziękuję Ci wiesz za co i obiecuję poprawę

spokojnej nocki

reklama
Witajcie !

daa hormonki szaleją i może stąd te nastroje. Masz do tego prawo.
She te śniegi to nas wykończą. Mam nadzieje że szybko uda się sypialnia wyremontować i znowu będzie pięknie.
ola** fanie że spotkanie się udało. I kacyk po nie męczył! Bo mnie po sobocie to nawet seksik na ból głowy nie pomógł ;-) a teścik robiłaś jeszcze kochana ? czy już czekasz tylko na @ ?

U mnie też weekend imprezowo udany...i dzisiaj odpoczywam.
Miłego dnia!

Do góry