reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam poniedziałkowo
Właśnie piję kawę i się odprężam, czeka mnie cały tydzień popołudniówek, dokładnie sześć, piątek wolny, ale i tak idę do pracy, bo szkolę nową osobę. W sumie to tydzień pewnie szybko zleci, tylko tyle popołudniówek to tydzień wyjęty z życiorysu, z P. będę widziałą sie tylko chwilkę wieczorem, bo wracam po 22.30 z pracy a tu jeszcze jest czas boboseksów:-) Czemu doba nie trwa dłużej.

Daa kciuki za betę zaciśnięte

Just a co u Ciebie?

Kobietka może najpierw zrób z krwi badania a jak coś wykryją to dopiero wymazy, tak chyba lepiej.

Karolcia ja też miałam takie podejście na początku jak miałam odłożone starania, przynajmniej idzie nie ześwirować, czas szybko minął, tylko jak już się staramy to momentami wariuję, szczególnie jak @ przychodzi.

Annas81, Myszka84, Ewela 28 i pozostałe dziewczynki witajcie

reklama
Ola, trzymam kciuki, żeby wredota przyszła jak najszybciej, żebyś już się niemusiała o nią niepokoić :tak:

Ewela, ludek ja mam ochotę to coś tam się pokręci, ale nie tak, żebym przez cały dzień go czuła. No i coraz częściej mam takie objawy jakbym miała mega sensacje jelitowe, takie wielkie przelewanie się w brzuchu - nie wiem co on wtedy wyptawia :eek:;-)

Gosia, w takim razie nie przemęczaj się w pracy, żeby na wieczór energii starczyło na realizowanie wyższych celów :-)

W sobotę po zakupach spożywczych, wzięłam się za obiad i potem ogólne ogarnięcie kuchni, i te 3-4 godzinki na nogach tak mnie wymęczyły, że do końca wieczora to już zdechlak byłam. tyle, że potem się okazało, że od łażenia plecy mniej mnie bolały niż od odpoczywania, bo jak się podniosłam z kanapy to byłam jak stara stękająca babcia, tu boli tam boli ;-)
a ze ślubnym wojenka trwa, albo on naprawdę jest tak ślepy, że nie widzi problemu, albo udaje, bo liczy że znowu wszystko się samo rozejdzie i sprawa ucichnie. na rozmowę nijak się nie daje namówić, a wręcz te próby namowy kończą się nerwami, więc stwierdziłam, że poczekam aż sam zauważy, że z problemem coś trzeba zrobić. po prostu sama po sobie widzę, że jak po raz kolejny daruję i będę liczyć na to, że więcej już się nie powtórzy to dobrze to się nie skończy

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki -weekend jakoś zlecisł na zakupach grrrr i w kinie -"pozdrowienia z Paryża" heheh Travolta:-) a zakupy jak to zakupy -telewizor kupiony i nie wiemy co z nim teraz zrobić -trzeba przewieźć na nowe mieszkanie -a do naszego wozu ledwo wszedł i nie chcę już dostawać palpitacji jak to widziałam, lodówka wybrana, piekarnik i inne sprzeta odpuszczone -nie mam juz na to siły...

Mysza84 jak weekend minął?

Ola** miałam nadzieję przeczytać tu fasolkowe wieści... ale wiem ze za niedługo przeczytam:-) antymczasem zrealizuj wszystkie mega erotyczne zachcianki bo później już tylko chodzenie po scianach zostanie:-p

Daaa no ja nie mam z Luxmedem dobrych wspomnień -wyniki dopiero na drugi dzień a za samo pobranie krwi 15zł:eek: u mnie 6 zł pobranie i wyniki na 16:tak:

Kobietka22 nie wierzę:szok: za mało jadłaś -super teoria:confused2:

Katkaa co u Ciebie?

Pati
no kończ już tą naukę:-) ileż można

Ilonka trzymam kciuki za badanka i nie ma tu mowy o żadnej porażce...

Izulka15 a co u Ciebie -maluszek już po tej stronie brzuszka??

Annas81 będzie Ci dane i będziesz prasować aż para bedzie buchać:-D praca to dobre zajęcie -moja mi bardzo pomogła

Wiolka1982 pamiętam jak mi było trudno wyluzować -udało się i po 4 tygodiach na aerobiku prawie zwymiotowałam na buty przy brzuszkach:eek: organizm już wiedział choć test wyszedł dużo później:tak:

Gosia przeprowadzamy się wnajbliższy weekend -nie wiem jak ja to zrobię -net musi być bo farma musi przynosić dochody:-D

Lilijanna
głupie sny to normalka -potraktuj to jako rozładowanie emocji i nie myśl o nich za dużo:tak:

Asiu masakra:confused2: ktos zwróci kasę za remont??

Maruszka hahaha zabawa przednia ale wiek już nie ten -jak się miało 9 lat to człowieka nic po kuligu nie bolało:-D

Ewela28
noooo teraz to już nie zauważysz kiedy będze 9ty;-):tak::-) niedługo poczujesz ruchy na żebrach:eek: tak jak ja całą noc:-D

Kaira24 ech szkoda gadac -za duży wybór jest w sklepach i już! musieliśmy się porządnie zmęczyć zeby coś wybrać:confused2: bo już mieliśmy dość:-p

Kaśka no spa i ciepła przyjemna kąpiel, muzyczka, świeczki i relaks... zero stresów bo osiwieje zaraz:no:

Karolcia81 trzymam kciuki za wyniki i czekam na wieści:tak:

Just Ty chcesz malucha cały dzień czuć:szok: ja to bym musiała na prochach przeciwbólowych przetrwać:eek:

Uciakam babeczki -jeszcze do Was zajrzę;-)

cześć dziewczyny, dzięki za odpowiedzi odnośnie mojej szyjki, bardzo mi pomogły :tak: głównie na psychikę, teraz czekam na pierwszą @ po zabiegu. Wczoraj coś niecoś poleciało a dzisiaj czyściutko :-pmogłaby już przyjść, bo to się tak czeka niecierpliwie, a tu już minęło 4 tygodnie od porodu.

Wiecie co mnie trzyma na duchu, że czas szybko leci, mam nadzieję, że szybko minie i będę mogła się cieszyć upragnioną spokojną ciążą :tak:

Agniesiu, my z Myszą tez oczekujemy na nasze pierwsze @, ale nie ma co sie stresowac bo @ moze przyjsc nawet po 6tyg takze masz jeszcze czas, napewno niebawem przyjdzie. Pozdrawiam

Ja to czekam jak na zbawienie na tą @.

Anetha81 a jak Twoja @ przebiega ? Bez jakiś niespodzianek i bóli ?

13x13 a dziękuję...strasznie w weekend balowaliśmy i dzisiaj odpoczywam. Fajnie że zakupy się udały. Jak TV taki wielki to w domku będzie jak w kinie! Świetnie!

just79 albo jeszcze nie pamięta ten Twój ślubny o co poszło, bo to też często ich wymówki "nie pamiętam" ;-)

Cześć Wam laski
Nie pisałam przepraszam ale czytam was cały czas i jestem z wami myślami. Nie pisałam bo.... sama nie wiem jakiś mam dziwny okres w swoim życiu ale to nieważne najgorsze jest to że dzisiaj 51 dni od zabiegu a tu @ ani widu ani słychu poczekam jeszcze ten tydz i ide do gin bo nie wiem czy tak powinno być??
Trzeba wysłac chyba list gończy za missis i słodziutką??
Buziaki dla Was

Cześć Wam laski
Nie pisałam przepraszam ale czytam was cały czas i jestem z wami myślami. Nie pisałam bo.... sama nie wiem jakiś mam dziwny okres w swoim życiu ale to nieważne najgorsze jest to że dzisiaj 51 dni od zabiegu a tu @ ani widu ani słychu poczekam jeszcze ten tydz i ide do gin bo nie wiem czy tak powinno być??
Trzeba wysłac chyba list gończy za missis i słodziutką??
Buziaki dla Was

Dziewczyny i chyba po 60 dni nie miały...ale lepiej iść do lekarza, coby sprawdził i najwyżej dał jakieś tabletki na @.
Ja też się właśnie obawiam żeby moja nie kazała za długo na siebie czekać.

GosiaLew
miłej pracki...oby zleciała szybko.

reklama
czesc dziewczynki...jakoś tak ostatnio częsciej do Was zagladam ;-)

13x13
gratuluję zakupu tv :-) wierzę że nie masz siły na więcej... ja ostatnio musiałam kupic pralke i lodówkę (padły wredne po 3 latach:wściekła/y:) i też mam dosc jezdzenia po sklepach chyba na kolejne 5 lat ;-)

Daa gratuluje... nie chwaliłas sie na odskoczni :))) spokojnych 9 miesięcy kochana :-)

Ola czytałam że to nie fasolka... przykro mi ale wiesz... co się odwlecze... a starania też są bardzo przyjemne :tak:

Kasiu
... ja cały czas o Was myślę i modlę sie za Was

Agniesia82, Mysza84
zycze aby @ szybko przyszła... ja dostałam dokladnie miesiac po... a moja ginka mówiła że czasami nawet 8 tyg można czekac:sorry:

Pati... czy kiciuś wrócił?

Ilonka
pozdrawiam serdecznie :-)

katkaa, just79, GosiaLew, Słodziutka, She, Ola81, Wróbelek, Karola, As, Koti, Karolcia, Aga34, Carri, Selena, Kinguś, kasikz, Ola PM, Ewela28, Wiolka, Lilijanna, Iławianka, Ruda, czarna, Aneczka, Kasiekkm, Iza, Alutka, kobietka, angelka, Motyl, Cyniczna pozdrawiam Was wszystkie gorąco :-):-):-) I wszystkie niewymienione dziewczynki równiez... przepraszam ale nie jestem na bieżąco :sorry::zawstydzona/y:

Do góry