reklama
K
kobietka22
Gość
Annas bo ogólny mocz nie wykazuje tych wrednych bakterii trzeba zrobić posiew , idź i pomarudź ,że ciągle cie boli,że nie daje spokoju ,że masz już dosyć i chcesz posiew i koniec i nie wychodz dopuki nie dostaniesz skierowania ,a co łaske robią?ja od dziecka ciągle mam angine i nikt mi nie proponował wymazu im trzeba to powiedzieć bo lekarze ogólni myślą o wszystkim poza pacjentem ja zawsze musze iść i mówić chce skierowanie na alat aspat bilurbine i usg (bo ja to musze co pół roku kontrolować) chodze do przychodni od lat i oni nadal o tym zapominają teraz jak sie człowiek nie doprosi to nic nie dadzą.O a wiecie,że dobrze chlamydie zrobić też z krwi bo chlamydia może siedzieć zaówno w moczu jak i w szyjce,ale też w gardle np na wymazie z szyjki jej nie ma a na wymazie z cewki albo z gardła może być
Witam Wszystkich!!
Wow co tu takie pustki? Siadam po całym dniu z przekonaniem ze będę potrzebowała godziny żeby Was nadrobić a tu nic nie ma...
Ja dzis jak zwykle w sobote pol dnia na zakupach a pol w kuchni... a mialam w tym tygodniu juz nic nie robic slodkiego bo pozniej siedzimy przed tv i to zjadamy ale moje Kochanie mnie namowilo i zrobilismy rurki z kremem... no i teraz trzeba bedzie to zjesc musze chyba gosci zaprosic zeby pomogli
A jeśli chodzi o badania, to na wymaz z szyjki nie trzeba skierowania... tylko ze skierowaniem nie trzeba za nie placic tak? A wiecie może czy lekarz rodzinny moze mi dac skierowanie na badanie toxoplazmozy albo tarczycy jak pojde i powiem ze poronilam? Mozna takie badania na fundusz zrobic?
Wiecie jak mnie dzis kusi zeby na pierwsza @ nie czekac tylko odrazu zaczac staranka, tak sobie pomyslalam ze jak dostane wyniki badan i bedzie ok to chyba przestaniemy uwazac...
Wow co tu takie pustki? Siadam po całym dniu z przekonaniem ze będę potrzebowała godziny żeby Was nadrobić a tu nic nie ma...
Ja dzis jak zwykle w sobote pol dnia na zakupach a pol w kuchni... a mialam w tym tygodniu juz nic nie robic slodkiego bo pozniej siedzimy przed tv i to zjadamy ale moje Kochanie mnie namowilo i zrobilismy rurki z kremem... no i teraz trzeba bedzie to zjesc musze chyba gosci zaprosic zeby pomogli
A jeśli chodzi o badania, to na wymaz z szyjki nie trzeba skierowania... tylko ze skierowaniem nie trzeba za nie placic tak? A wiecie może czy lekarz rodzinny moze mi dac skierowanie na badanie toxoplazmozy albo tarczycy jak pojde i powiem ze poronilam? Mozna takie badania na fundusz zrobic?
Wiecie jak mnie dzis kusi zeby na pierwsza @ nie czekac tylko odrazu zaczac staranka, tak sobie pomyslalam ze jak dostane wyniki badan i bedzie ok to chyba przestaniemy uwazac...
Ostatnia edycja:
cześć
ja podczytuję ale weny na pisanie brak
Katkaa wydaje mi się, ze lekarz ogólny może zlecić na nfz toxoplazmozę, a tsh na pewno bo
kiedyś lekarka ogólna dała mi na nie skierowanie
Ola PM kuruj się kochana, mój chłop też chory
ja podczytuję ale weny na pisanie brak
Katkaa wydaje mi się, ze lekarz ogólny może zlecić na nfz toxoplazmozę, a tsh na pewno bo
kiedyś lekarka ogólna dała mi na nie skierowanie
Ola PM kuruj się kochana, mój chłop też chory
daaa
Fanka BB :)
Witam ;-)
ja tez się tylko przywitam
jakoś dzisiaj nastroju nie mam chodzę po domu i marudzę już drugi dzień wszystko mnie drażni WSZYSTKO masakra jakaś, nie wiem co się ze mną dzieje
Poza tym tak mnie wysyfiło, że wstyd z domu wychodzić i się ludziom pokazywać
Buziaki ;-)
ja tez się tylko przywitam
jakoś dzisiaj nastroju nie mam chodzę po domu i marudzę już drugi dzień wszystko mnie drażni WSZYSTKO masakra jakaś, nie wiem co się ze mną dzieje
Poza tym tak mnie wysyfiło, że wstyd z domu wychodzić i się ludziom pokazywać
Buziaki ;-)
dziewczynki wypilam duzo wina. wredoty nie ma @ wiec mnie to wkurza, kolezanka w 14tyg ciazy wiec bylo co opijac. wczoraj i dzis rano jakis dol poplakalam sobie. potem kolezance w mankiet.i juz jest ok choc winka sporo i jestem ciut nie trzezwa pozdrawiam wsyztskie
!!!!!! jutro doczytam co u was
!!!!!! jutro doczytam co u was
Ja się tylko witam, doczytałam, ale jakoś nie mam weny w ten weekend. Jakieś głupie sny się pojawiły o szpitalach ze mną w roli głównej . Normalnie strach zasypiać.
Śledziki wyszły pycha, a zrobiłam je na dwa sposoby. Mniam. Teraz tylko zajadać się, a na tydzień na pewno starczy.
Ola przykro mi z powodu bety, w marcu dalej kciuki trzymamy, tylko przytulanki ten teges
daaa - pomarudzić kiedyś trzeba, nie można być ideałem
Dziewczynki znikam, bo jakoś tak od rana kiepściutko się czuję psychicznie.
Śledziki wyszły pycha, a zrobiłam je na dwa sposoby. Mniam. Teraz tylko zajadać się, a na tydzień na pewno starczy.
Ola przykro mi z powodu bety, w marcu dalej kciuki trzymamy, tylko przytulanki ten teges
daaa - pomarudzić kiedyś trzeba, nie można być ideałem
Dziewczynki znikam, bo jakoś tak od rana kiepściutko się czuję psychicznie.
reklama
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Dziewczyny, ja tylko na moment. Od ostatniego wpisu na BB w pracy spędzałam czas od 8 do 18 dzień w dzień, a potem jeszcze w domu. Wczoraj też byłam od 8 do 17. I tak wszystkiego co chciałam nie zrobiłam. Ale chociaż podatki obliczyłam podatnikom. Miałam chodzić w tym tygodniu też, ale jestem zmęczona, a do tego mój M ma tydzień urlopu, więc planujemy gdzieś wyjechać. Dlatego pewnikiem nie będę się odzywać. Więc nie martwcie się o mnie.
W poniedziałek idę na posiew moczu, potem zarejestruję się do nowego gina...
A ze złych wieści: mieszkam na IV, ostatnim piętrze... Topniejące śniegi zalały mi sypialnię. Pół ściany. Mój ukochany kąt mieszkania... Jestem wściekła, bo farba w sypialni jest na zamówienie, no i trzeba będzie chcąc nie chcąc robić remont.
Przytulam Was wszystkie.
Buźka.
W poniedziałek idę na posiew moczu, potem zarejestruję się do nowego gina...
A ze złych wieści: mieszkam na IV, ostatnim piętrze... Topniejące śniegi zalały mi sypialnię. Pół ściany. Mój ukochany kąt mieszkania... Jestem wściekła, bo farba w sypialni jest na zamówienie, no i trzeba będzie chcąc nie chcąc robić remont.
Przytulam Was wszystkie.
Buźka.