reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie kobietki :-)

coś się tu ostatnio pustki zrobiły.

She co u Ciebie ? jak samopoczucie ?

miłego dnia Wam życzę!

Annas bo ogólny mocz nie wykazuje tych wrednych bakterii trzeba zrobić posiew , idź i pomarudź ,że ciągle cie boli,że nie daje spokoju ,że masz już dosyć i chcesz posiew i koniec i nie wychodz dopuki nie dostaniesz skierowania ,a co łaske robią?ja od dziecka ciągle mam angine i nikt mi nie proponował wymazu im trzeba to powiedzieć bo lekarze ogólni myślą o wszystkim poza pacjentem ja zawsze musze iść i mówić chce skierowanie na alat aspat bilurbine i usg (bo ja to musze co pół roku kontrolować) chodze do przychodni od lat i oni nadal o tym zapominają teraz jak sie człowiek nie doprosi to nic nie dadzą.O a wiecie,że dobrze chlamydie zrobić też z krwi bo chlamydia może siedzieć zaówno w moczu jak i w szyjce,ale też w gardle :szok:np na wymazie z szyjki jej nie ma a na wymazie z cewki albo z gardła może być:confused2::szok:

Witam Wszystkich!!
Wow co tu takie pustki? Siadam po całym dniu z przekonaniem ze będę potrzebowała godziny żeby Was nadrobić a tu nic nie ma...:szok:
Ja dzis jak zwykle w sobote pol dnia na zakupach a pol w kuchni... a mialam w tym tygodniu juz nic nie robic slodkiego bo pozniej siedzimy przed tv i to zjadamy ale moje Kochanie mnie namowilo i zrobilismy rurki z kremem... no i teraz trzeba bedzie to zjesc :D musze chyba gosci zaprosic zeby pomogli
A jeśli chodzi o badania, to na wymaz z szyjki nie trzeba skierowania... tylko ze skierowaniem nie trzeba za nie placic tak? A wiecie może czy lekarz rodzinny moze mi dac skierowanie na badanie toxoplazmozy albo tarczycy jak pojde i powiem ze poronilam? Mozna takie badania na fundusz zrobic?

Wiecie jak mnie dzis kusi zeby na pierwsza @ nie czekac tylko odrazu zaczac staranka, tak sobie pomyslalam ze jak dostane wyniki badan i bedzie ok to chyba przestaniemy uwazac...

Ostatnia edycja:
Wybaczcie dziewczyny..Nie ma mnie w ogóle..Jestem mega chora i leżę cały czas w łóżku..Muszę się podleczyć do poniedziałku..
Całuje Was wszystkie :*

cześć
ja podczytuję ale weny na pisanie brak
Katkaa wydaje mi się, ze lekarz ogólny może zlecić na nfz toxoplazmozę, a tsh na pewno bo
kiedyś lekarka ogólna dała mi na nie skierowanie
Ola PM kuruj się kochana, mój chłop też chory :(

Witam ;-)

ja tez się tylko przywitam :sorry:

jakoś dzisiaj nastroju nie mam :confused2::confused2: chodzę po domu i marudzę :confused2::confused2: już drugi dzień :confused2::confused2: wszystko mnie drażni :confused2::confused2: WSZYSTKO :confused2: masakra jakaś, nie wiem co się ze mną dzieje :sorry::sorry:

Poza tym tak mnie wysyfiło, że wstyd z domu wychodzić i się ludziom pokazywać :crazy:

Buziaki ;-)

dziewczynki wypilam duzo wina. wredoty nie ma @ wiec mnie to wkurza, kolezanka w 14tyg ciazy wiec bylo co opijac. wczoraj i dzis rano jakis dol poplakalam sobie. potem kolezance w mankiet.i juz jest ok choc winka sporo i jestem ciut nie trzezwa:) pozdrawiam wsyztskie
!!!!!! jutro doczytam co u was

Ja się tylko witam, doczytałam, ale jakoś nie mam weny w ten weekend. Jakieś głupie sny się pojawiły o szpitalach ze mną w roli głównej :no:. Normalnie strach zasypiać.
Śledziki wyszły pycha, a zrobiłam je na dwa sposoby. Mniam. Teraz tylko zajadać się, a na tydzień na pewno starczy.

Ola przykro mi z powodu bety, w marcu dalej kciuki trzymamy, tylko przytulanki ten teges :zawstydzona/y:
daaa - pomarudzić kiedyś trzeba, nie można być ideałem :-D

Dziewczynki znikam, bo jakoś tak od rana kiepściutko się czuję psychicznie.

reklama
Dziewczyny, ja tylko na moment. Od ostatniego wpisu na BB w pracy spędzałam czas od 8 do 18 dzień w dzień, a potem jeszcze w domu. Wczoraj też byłam od 8 do 17. I tak wszystkiego co chciałam nie zrobiłam. Ale chociaż podatki obliczyłam podatnikom. Miałam chodzić w tym tygodniu też, ale jestem zmęczona, a do tego mój M ma tydzień urlopu, więc planujemy gdzieś wyjechać. Dlatego pewnikiem nie będę się odzywać. Więc nie martwcie się o mnie.

W poniedziałek idę na posiew moczu, potem zarejestruję się do nowego gina...

A ze złych wieści: mieszkam na IV, ostatnim piętrze... Topniejące śniegi zalały mi sypialnię. Pół ściany. Mój ukochany kąt mieszkania... Jestem wściekła, bo farba w sypialni jest na zamówienie, no i trzeba będzie chcąc nie chcąc robić remont.

Przytulam Was wszystkie.

Buźka.

Do góry