Annas81
Fanka BB :)
Hej witam się poniedziałkowo Weekend minął szybko i milutko, ale teraz do roboty! Tak jak większość nie miałam weny do pisania, no ale chyba teraz nadrobimy.
Kasieńko trzymaj się kochana. Nawet cieżko mi wyobrazić, co przeżywasz. Przytulam Cię ciepło.
Ilonko moją drugą @ też odganiałam przed wizytą u gina, odgoniłam ją tak skutecznie, ze tydz się spóźniała
Maruszka a moze jednak? mam nadzieję, ze wredota jeszcze się nie pojawiła. Wiesz czasami test nie pokaże
Ola seksik na pewno pomógł, przytulanki są dobre na wszystko. A jak u Ciebie małpkowe sprawy, coś się wyjaśniło?
Kaira trzymam kciuki za badanie, trochę poczekasz na wynik, ale potem jaka ulga.
Karolciu a Ty już masz wyniki genetyczne?
She Ty pracusiu Przykro mi z powodu zalania.
Ewele gratuluję, jeszcze troszeczkę i wielka radość
Mysza super, ze weeken udany, oby cały tydz. był taki.
Miłego dnia wszystkim.
Kasieńko trzymaj się kochana. Nawet cieżko mi wyobrazić, co przeżywasz. Przytulam Cię ciepło.
Ilonko moją drugą @ też odganiałam przed wizytą u gina, odgoniłam ją tak skutecznie, ze tydz się spóźniała
Maruszka a moze jednak? mam nadzieję, ze wredota jeszcze się nie pojawiła. Wiesz czasami test nie pokaże
Ola seksik na pewno pomógł, przytulanki są dobre na wszystko. A jak u Ciebie małpkowe sprawy, coś się wyjaśniło?
Kaira trzymam kciuki za badanie, trochę poczekasz na wynik, ale potem jaka ulga.
Karolciu a Ty już masz wyniki genetyczne?
She Ty pracusiu Przykro mi z powodu zalania.
Ewele gratuluję, jeszcze troszeczkę i wielka radość
Mysza super, ze weeken udany, oby cały tydz. był taki.
Miłego dnia wszystkim.