reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej witam się poniedziałkowo:) Weekend minął szybko i milutko, ale teraz do roboty! Tak jak większość nie miałam weny do pisania, no ale chyba teraz nadrobimy.
Kasieńko trzymaj się kochana. Nawet cieżko mi wyobrazić, co przeżywasz. Przytulam Cię ciepło.
Ilonko moją drugą @ też odganiałam przed wizytą u gina, odgoniłam ją tak skutecznie, ze tydz się spóźniała:)
Maruszka a moze jednak?:) mam nadzieję, ze wredota jeszcze się nie pojawiła. Wiesz czasami test nie pokaże:)
Ola seksik na pewno pomógł, przytulanki są dobre na wszystko. A jak u Ciebie małpkowe sprawy, coś się wyjaśniło?
Kaira trzymam kciuki za badanie, trochę poczekasz na wynik, ale potem jaka ulga.
Karolciu a Ty już masz wyniki genetyczne?
She Ty pracusiu:) Przykro mi z powodu zalania.
Ewele gratuluję, jeszcze troszeczkę i wielka radość:)
Mysza super, ze weeken udany, oby cały tydz. był taki.
Miłego dnia wszystkim.

reklama
Witajcie porannie straszne tu puchy:szok:

Kasieńko trzymaj się my wszystkie w was wierzymy bardzo mocno, przytulam kochana.
Dziewczynki wpadam dziś z ran bo wczoraj zaglądnęłam ,ale jakoś też weny u mnie było brak.
Jutro ide do ginka na przegląd , bo przecież tydzień przed @ miałam to plamienie po przytulankach, no i zabieram ze sobą liste badanek i będe pytała doktorka ,które można zrobić już a które później, znowu go zagadam tak ,że będzie miał mnie dość:zawstydzona/y::-p

a pozatym nic nowego staram sie nie napełniać głowy swoimi pomysłami badaniowymi bo mam dużo czasu jutro gin mi mam nadzieje rozjaśni w główce i będzie oki.
Wiecie co gdzieś natknęłam sie na historie kiedy kobieta miała ureaplasme czy mykoplasme nie pamiętam dokładnie ,ale chyba to drugie dziadostwo, i wykryli to badaniem krwi ,że ma aktywne zakażenie, i dawali jej czopki i jakieś leki, a potem wiecie co sie okazało ,że to wcale nie siedziało w pochwie czy cewce tylko w oku bo tylko z tych trzech miejsc robi sie wymazy na tą chorobe i nie zawsze jeśli na dole jej nie ma to faktycznie jej nie ma.Tylko jak podliczyłam i le by kosztowały wymazy na kilka miejsc to mi oko zbielało poprostu.

cześc kochane.....

u mnie nadal bez zmian
złapało mnie jakieś przeziębienie, ale do pracy chodzę, bo nie mogę sobie znowu pozwolić na l-4.
no i ten ząbek, o którym Wam pisałam bardzo dokucza...i tylko czekam, aż mi grypsko przejdzie i idę się go pozbyć....na narkozę...wywalę odrazu obie ósemki i będę mieć z głowy....

Karolciu a Ty już masz wyniki genetyczne?
Miłego dnia wszystkim.
Jeszcze nie.....powinny być w tym tygodniu...zadzwonie około środy...strasznie sie boje!
Dzięki, że pytasz....

Ksieńko - trzymaj się cieplutko....

U mnie ciąg dalszy nie myślenia o dzidziusiu....naprawdę...pewnie dlatego mnie też tu u Was mniej....
Jakoś tak sobie to wszystko poukładałam..., że nie rozmawiamy na ten temat....a jeśli to konkretnie...jakie badania, jaki lekarz...kiedy może byc @...i tyle...nie rozczulamy się nad filmami, reklamami i młodymi mamusiami....
jest ok...
:tak:
przytulam WAS mocno....mamusie, ciężarówki, staraczki....wszystkie bardzo mocno...i pamiętajcie nawet jak nie piszę to jestem z Wami myślami....i podczytuje co u WAs......:happy:

Witam :-):-):-)

She
no nieciekawie z tym remontem.... Ale z drugiej strony będziesz miała "świeższe" mieszkanie dla dzidzi ;-)
Maruszka trzymam kciuki, żeby @ już nie przyszła ;-)
Ewela gratuluję 6 kwadracika :-)
Kaira, karolcia trzymam kciuki za waszą genetykę :tak:
Kasiu... dziękuję, ze się odezwałaś... myślami jestem z Wami...

Gdzie się podziała nasz pani moderator :eek::eek: Haaaalllllooooo!! Edytko!!

A ja proszę o kciuki... Jadę niedługo na betkę... Oby urosła....Wyniki jak zwykle o 19....

Witajcie laseczki

Pozdrawiam i całuję : 13x13, Lilianna, ola**, she, v_jolka, kobietka22, karolcia, daaa,maruszka,ilonka26,kaska0201,mysza,annas81,karola,missiiss1301 - a ty gdzie sie podziewasz koleżanko? i całą reszte,której nie wyminiłam buziaczkiiii

A wiecie co, wczoraj poczułam juz ruchy małego na reku jak przyłozyłam do brzuszka - ach co za przyjemne uczucie :laugh2:

A tak poza tym, to cierpie z powodu bóli watroby :-(,ale lekarz mówi,ze to normalne.

Witam witam!

ależ cicho się ostatnio zrobiło na forum :szok:

Kasiu, trzymajcie się! mam nadzieję, że uda Ci się odnaleźć siły i wiarę, o których istnieniu jeszcze nie wiesz. A jak tam echo, byliście u tej specjalistki?

Daaa, to już zaciskam kciuki :-)

Karolcia, mam nadzieję, że z wynikami nie będą Cię zwodzić dłużej niż to konieczne i wierzę, że nic a nic z tych wyników niekorzystnego nie wyjdzie! :tak:

Ilonka, trzymam kciuki, żeby wredota dopiero po wizycie u ginka przyszła i pomyślnej walki z zarazkami męża, co by Ciebie nie dopadły ;-)

Asiu-She, eh przykre, że przez ten topniejący śnieg macie mieszkanko zalane. Może spróbujcie coś wytargować od spółdzielni lub wspólnoty mieszkaniowej, powinna mieć ubezpieczenie OC wykupione i chyba w to takie przypadki powinny się łapać.

Ewela, super, że ruchy już namacalnie wyczułaś :-)
a co do wątroby, to może jakieś lżejsze jedzonko pomoże, zero smażonego itd

Pozdrawiam Was dziewczynki wszystkie bardzo serdecznie :-)

Ostatnia edycja:
Daaa kciukasy zaciśnięte!
Ewela super ze maluszek daje znac o sobie!
mysza annas mojej malpy @ nie ma :( 38dzien, test zrobilam dzis nie wiem po co .wsciekla jestem

reklama
katkaa a co Ci ginek powiedział o kolejnych staraniach ? Ile kazał poczekać ?

Annas81 witaj!

Powiedział (nieoficjalnie bo oficjalnie musi mowic zgodnie z zaleceniami 3m-ce) ze po pierwszej @ juz spokojnie można :) i to nawet jeszce nie musialam go zaczac meczyc zeby powiedzial to co chce uslyszec tylko tak sam z siebie :)
A dzis o 12 ide do lekarza rodzinnego i zobaczymy czy zgodzi sie mi zlecic badania na fundusz, poprosze o tarczyce i toxoplazme, moze sie uda, w sumie nie mam nic do stracenia :)

Daaa ja tez 3mam kciuki za betkę.

Ale pogoda!! Prawie że wiosna, gdyby jeszcze nie te resztki topniejacego sniegu :) Super, to tak pozytywnie nastawia :)

Ide wystawic moje meble na allegro bo juz mi sie znudzily i chcemy kupic nowe:)

Miłego dnia!!

Ostatnia edycja:
Do góry