reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Just jedzeniowy mix ciekawy by byl:)
agatko moj to prychal do brzucha i potem nasluchiwal czy nie plują na siebie ,bo myslal,ze to chlopcy i juz sie w brzuchu leją:)a ja zawsze mowilam ze to moje myszki:) ech kobieta czuje. tylko ciąży nie czulam.M musial mnie uswiadomic:p
Mysza ja myje podłogę i w ogole czas zajmuję:)bo juz jak wariatka sfiksowana się czuję. pracę kolejną mam na 17:30 wiec zdaze wam napisac jaki wyrok:)

co do jajników to nie pomogę.bo nigdy nei wczuwalam sie w to co mnie boli i czy mnie boli. za duzo sportu w moim życiu bylo i oduczylam sie zwracac uwage na ból. taka wypaczona jestem:)

reklama
Just ja nie mam nic- kompletnie nic dla małej -zaczynamy zakupy w marcu i mała wie że do momentu aż będzie wszystko gotowe ma siedzieć w brzuszku;-):-) Oczywiście zawsze jest strach czy się coś nie wydarzy -ale halo -mieszkamy w Warszawie poród jak się zaczyna to nie trwa kilka godzin ale kilkanaście -jeden wypad do sklepu i apteki i mam wszystko co potrzebne:-) 3-4 dni w szpitalu to S zdąży kupić, wyprać i wyprasować:-D

Ruda nooo to ostatnio na szkole miałam:-D mama musi być czuła a nie mądra;-) i to się naprawdę sprawdza:szok: wczoraj mówię do S
-obróć się zobacz co jest w tv
-co jest -On na to
-no to... no zobacz...
-no ale co
-k***a nie denerwuj mnie obróć się zamiast się durno pytać (już czerwona i wściekła byłam)
O snowboard chodziło:confused2: :confused2: :confused2: :confused2:
A szkoła -super:tak:

Mysza84 dzięki;-)

Katkaa ja parę razy dziennie śpiewam "ach śpij kochanie":-D

Ola** buahaha no to buntownik jeden!!

No to już uciekam;-)
Jakbym w weekend już sie nie zjawiła -miłego odpoczynku babeczki:-)

ola** ja właśnie też gary teraz pomyłam...tylko nie każ nam czekać. Tylko dawaj znać od razu.
A Ty tam idziesz czy będziesz dzwonić ?

13x13 miłego weekendu...jakbyś czasem już do nas nie zawitała!

ola** ja tez czekam na wieści z zaciśniętymi kciukami :-):-)

Ja jeśli badania robię prywatnie, to tylko w luxmedzie :tak::tak: Bo mogę potem je sobie odebrać internetowo tego samego dnia :tak::tak:Teraz chyba nie umiałabym czekać na wyniki kilka dni :sorry::sorry:Taka wygodnicka się zrobiłam :-p:-p

Daaa mam karte do luxmedu od M z pracy ale jeszcze nigdy nei bylam.
dzwonic bede zeby nie odbierac jak nie bedzie po co.wiec dam znac odrazu:) podłoga prawie umyta:)

Izulka bardzo sie cieszymy,że napisałaś jesteś własnie jak takie światełko w tunelu tak samo jak inne dziewczynki z dzidziolami i fasolkami;-).

Agatko no wiesz co położna i takie pierdoły gada:szok:, ja mam ciocie położną wicie co powiedziała,że pewnie za mało jadłam i dlatego poroniłam:eek:(i pewnie od mało jedzenia mnie pęcherz piekł i wystąpiła gorączka:eek::wściekła/y:)
Ruda a co tam opowiedz nam o swoich problemach od tego też jesteśmy:tak:wysłuchamy doradzimy pocieszymy.
Edytko pokaż nam się:-)
Mississ wracaj ,ale już
olu*
daa
trzyma kciuki za wasze fasolki i wyniki i badanka będzie pięknie zobaczycie

Dziewczyny a jak wygląda ten posiew jak oni pobierają materiał do badania?ja chce już teraz zrobić posiew moczu i badanie ogólne za darmo bo ja mam często coś z pęcherzem i kiedyś nawet krew była w moczu więc dostane skierowanie na bank,
a posiew z szyjki to jak oni pobierają?

Mysza ja już nie myśle( to znaczy myśle ,ale też działam a nie tylko myśle) sobie układam wszystko badanka po kolei takie które moge teraz robić i takie które tuż przed starnkami dziś mam już dużo informacji i stworze tabelke, tyle o tym gadałam ,że mama powiedziała,że ma dość słuchania już na ten temat i już nie mówie jej tylko wam, a M też o dziwo mnie słucha i czyta ze mną i wogóle:eek:

Olu* przytulam kochana nie przejmuj się przed wami kolejny cykl przyjemnych boboseksów.

co do boboseksów Pati gdzie jesteś????

ja znalazłam fajną stronkę www.poronienie.pl tam są wszystkie potrzebne informacje na temat badań i wogóle znalazłam dla siebie minimum ,które wykonam już niedługo wyczytałam ,że posiewy i wymazy z moczu ,cewki , pochwy, szyjki wykrywają te wszystkie paskudztwa odpowiedzialne z infekcje dróg moczowych i takie badania zamierzam wykonać już niedługo.

reklama
Do góry