reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mysza mnie też bolały jajniki po zabiegu i potem jeszcze przez 2 kolejne cykle, myślę, że hormonki trochę szleją, dochodza do normy i to przez to

Agatko a Ty jak najszybciej neta sobie spraw, bo co my tu bez Ciebie zrobimy... A to, że masz teraz więcej wątpliwości i strach Cię dopadł, masz do tego prawo i spróbuj się tym nie dołowac. To jasne dla nas wszystkich, że będziesz reagowac na wszystko co Cię zaniepokoi i masz do tego pełne prawo. A spadek formy ... może to wynikac z tego, że przecież kiepsko sypiasz, jest Ci coraz bardziej ciężko z brzuszkiem i po prostu organizm skupił się na wspieraniu strony fizycznej a psychike trochę odpuścił.

Wiolka cieszę się, że wszystko ok :)

Anetha tak to już nami wszystkimi jest, że ciąża nie będzie dla nas totalną beztroską niestety... Rozumiem, że masz wątpliwości i jest Ci trudno przestac myślec , twoja druga rana jest jeszcze bardzo świeża, no a poza tym podejrzewam jak dużo trudniej jest znaleźc w sobie optymizm po 2 stratach. Może dobry lekarz będzie potrafił Cię odpowiednio wesprzec, życzę Ci żebys na takiego trafiła, bo podobno są. A nadzieja jest mam znajomą, która po kilku stratach za mies. będzie tuliła swoją córcię.

Ostatnia edycja:
reklama
Anetha81 dobrze że napisałaś że u Ciebie podobnie, bo już myślałam że ja jakaś nienormalna jestem. A to pewnie tak ma być i musimy to przetrzymać.

ruda-85 to mam nadzieję że to normalne i wszystko jest ok.

ola** gdzieś Ty ???

Witam dziewczyny
Wicie ile mniej wiecej czeka sie na badanie posiew z szyjki macicy mialam dzisiaj zadzwonic dzwonie a oni jeszcze nic nie wiedza :-(

Ja byłam dziś na posiewie z szyjki i wyniki mają być za tydzień do 18.00 ale mam jeszcze dzwonić. Wczesniej nie podejrzewam zeby byly bo przeciez bakterie musza im wyrosnąć. Mam nadzieje ze nic tam niedobrego nie wychoduja...

Anetha81 dobrze że napisałaś że u Ciebie podobnie, bo już myślałam że ja jakaś nienormalna jestem. A to pewnie tak ma być i musimy to przetrzymać.

A mnie nie bolą jajniki... nie czuje zeby cos sie w nich dzialo... a o owulacji to jeszcze nie mysle.. pewnie jakos pozniej bedzie bo teraz to nic na to nie wskazuje... ale nie martwi mnie to narazie bo nastawilam sie ze raczej bede czekac 6tyg na @ niz 4. Mysza, a oprocz tych jajnikow to u Ciebie cos na owulacje wskazuje?

ola** jak beta? sa juz wyniki? mam nadzieje ze @ nie przyszla.

Miłego dnia dna Wszystkich!! :)

Pamiętajcie, że w pierwszym cyklu może, ale nie musi byc owulki, ja miałam, a moja starsza siostra nie, ale zaszła w ciąże w 7 cyklu po (starali się ok 2 cykle) i czeka sobie teraz do kwietnia na Lenkę. No i nie ma co panikowac jeżeli nie dostaniecie @ tak jak to zwykle bywało. Mnie te jajniki bolały trochę dłużej niż mogłoby to wskazywac na owulkę, w dalszych cyklach je tak dziwnie czułam, co mi się przed zabiegiem nie zdarzało.

Edytko wyśledziłam, że byłaś wczoraj na forum, pewnie nie masz czasu do Nas pisac... Pozdrawiam Cię!

Ola81 czy Ty się czasem odzywasz?

Ostatnia edycja:
jestem jestem:) mysza wiolka katkaa dzieki:)
Agatko bete zrobilam i czkam na wyniki...bedą dopiero po 16tej. odczucia? nie wiem.na pewno przeogromny strach!!! to jakas paranoja stresuję się strasznie poniewaz wredoty @ nie ma!!! co chcwile zaglądam czy aby nei przylazla! ale nei ma @i bardzo nadzieja mi rośnie
napalilam sie na dzidziusia!bardzo bym chciala

ewela z trolem chodzi o to,ze dziewczyna w kazym poscie co innego pisze.raz ma dzidziusia raz w ciaze zajsc nei moze,

upieklam wczoraj kruche ciasteczka i wpieprzam jeszcze dzis:)

katkaa miałam pare dni temu taki bardziej obfity śluz...ale nie wiem czego to było wynikiem, bo ostatnio znowu mam szał na przytulanki. Ale było go nadzwyczaj dużo! Mam nadzieje że to owulka...i zaraz będzie @.

ola** no nareszcie! Ja czekam na te Twoje wyniki jakby one do mnie należały. I dobrze że wredota@ nie przychodzi...I nie ma co na nią czekać. Już pewnie nie przyjdzie przez najbliższy czas.

smacznego olu :)

Mysza
Ehh... jesli chodzi o sluz to u mnie kiepsko narazie, jeszcze wczoraj przytulanek nie bylo bo dzis musialam na posiew isc, ale dzis poczatek weekendu wiec nadrobimy :) A co do tych moich dni plodnych to ja zawsze mialam troche wydluzone cykle, ok 32dni i takie zawsze nieregularne wiec dlatego teraz sie nie spodziewam szybko ani dni plodnych ani @... choc teraz ten jeden jedyny raz to bardzo bym chciala zeby jak najszybciej przyszla

Ostatnia edycja:
Witam! :-)

Smacznego :-)
trzymam kciukasy za betkę :-)

jakoś nie mam weny na pisanie. w domu dalej wieje chłodem, kocham mojego ślubnego, ale po prostu nie mam już cierpliwości do tego, że nie może zrozumieć, że bez zaufania i szacunku nie da się szczęśliwie żyć razem - znowu wyszło na jaw kłamstwo, a tekst że nie chciał mnie denerwować, bo w ciąży jestem nie przemawia do mnie jako usprawiedliwienie.
eh, jakoś to będzie

reklama
Ilonka26 – jak humor dzisiaj? Łezki sobie poszły precz? :tak:

Ola** - to czekamy do 16. Podrzuć parę ciasteczek :-D
Wiolka_1982 – jak dzisiaj? Lepiej? A m. się nie przejmuj, oni nie pamiętają dat, taki ich urok, ja już nauczyłam się z tym żyć . Jak tam kawa z koleżanką? Smaczna? ;-)

V_jolka80 – przykro mi z powodu D. Niech idzie na zwolnienie, w ostatnim tygodniu i niech je ciągnie max długo, zawsze jakaś kasiora z ZUS ;-)

Lenka29 – no to dobrze, że wizyta wyszła pozytywnie, jeszcze nóżkę wyleczyć i będzie ok.
Ewela – a jak tam Bartoszek?
Just79 –pogodzeni już z m.? :-p

Agatka – no niestety my myślimy już inaczej i jeśli tego nie przeżyli nie zrozumieją. No tak marzec tuż tuż, a to ten za lutym a przed kwietniem przecież. :-D:-D:-D Kombinuj dziewczyno.
GosiaLew – a dzisiaj komórki już odpoczęły? :-p

Ewcia3004 – jak to zrobiłas z tym sprzątaniem, ja od tygodnia sprzątam a efektów nie widać :confused2:

Syla11 – wypoczęta?
Izulka15 – świetnie, że się odezwałaś, życzę szybkiego, bezbolesnego porodu i maleństwa już po tej stronie brzuszka w Twoich ramionach. Jak najbardziej jesteś promykiem nadziei dla każdej z nas, tych co są w ciąży, a do rozwiązania daleko i tych co się starają i tych co dopiero straciły swoje maleństwo. :-)

Mysza84 - @ przyjdzie, tylko nie zaklinaj już jej tak
Anetha81 – przyjdzie taki moment, że będziesz gotowa, ale martwić też się będziesz :-(

Ruda-85 – a co u Ciebie się dzieje?
Katkaa i daaa – miłego dnia dla Was również :-)

A ja wczoraj zrobiłam śledziki na dwa sposoby i dzisiaj będę na obiad się zajadać, a już mi ślinka cieknie, że hoho. Zakupiłam spodnie ciążowe, wzięłam numer większe na zapas i teraz muszę dokupić szelki :-D:szok::wściekła/y::-D
Wczoraj mogłam cały dzień przespać, nie wiem dlaczemu :eek: Aż dwie drzemki sobie ucięłam, a wcale mi to na rękę nie było. Jeden plus obejrzałam wczoraj sobie olimpiadę nie będąc zmęczoną ;-)
Idę coś przekąsić a nie wiem jeszcze na co mam ochotę :no:

Do góry