reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu- jestem z Tobą myślami - czekamy na wieści od Ciebie...

Daa. Lucy - gratulacje - super wieści w tym kłotliwym dniu - dziekuję Wam za poprawienie humoru!!!
V_Jolka - Ci też najleżą sie gratulację z okazji otzrymania dotacji - super!!

Tyle w głowie mi pozostało:rofl2:

A prywatnie - weszłam dziś w 5 miesiąc i starsznie się z tego cieszę. :-)Zjadłam dziś 4 pączki i wielki puchar lodów - z tego już mnie się cieszę:-pI cieszą mnie nowe fasolki a denerwują te kłotnie - i jak nie chcecie mieć myszy w domu to radze Wam przestać:-D no i nie wolno denerwować cięzarnej:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Olcik PM dziękuje i jeśli masz siłę i Ty tutaj pisz. Każda dobra duszyczka jest tutaj potrzebna!

karolcia81 co do wyników.. gdyby już coś złego wyhodowali dali by Ci znac.. więc napewno póki co jest dobrze i.... będzie dobrze. Tylko hodowli nie da się przyspieszyć..

GosiuLew mądre słowa.
Co do babci..ojj jaki ja mam uraz na wyraz onkologię... oby wyniki były jak najlpesze.. I obyście nie musiały już nigdy odwiedzać żadnej poradni onkologicznej
@ super że taka krótka.. wow.. szybciej można się starać o dzidzię..
Teraz do roboty :tak:

wiolka_1982 dzisiaj wymiękłam na 5 pączkach. Coś mi się stało bo zawsze szamałam ok 10 :-p chyba "chora" jestem hihihi jak GosiaLew alpejskie mleczko :zawstydzona/y:
Pomaga forum wielu ludziom, ale zobaczcie jak wiele z NAS nie pisze bo produkcja i czytanie odstrasza JE!! Jesooo czy tego naprawdę nie widzicie? Kiedyś może zrozumiecie co dzisiaj te osoby chciały Wam przekazać.. Po prostu WIELE dziewczyn nie jest tak PRZEBOJOWYCH jak Wy... i boi się napisac. Zobaczcie ile jest osobnych wątków zakładanych przez nowe Aniołkowe mamusie.. zaprasza sie JE na ciąże po poronieniu.. a ich jakoś nie widać.. wolą udzielać się na swoim skromniutkim wątku.. dlaczego?

daaa a wiec ciesz się a MY razem z Wami. Suwaczek piekny i ten optymizm jak najbardziej mi pasuje!

Annas81 nio to trzymam kciuki by wszystko tam wśrodku było ok &&&&& aaaaaa ja naprawdę miałam mieć też ze znieczuleniem :wściekła/y: idioci.. ale cóż.. to tylko "Tarnów" :angry:
Odezwij się co i jak..

ilonka więc najpierw badania a później interpretacje ;-)A smutasy jeszcze nie raz będa.. ale od podnoszenia na duchu masz męża iiiii nas oczywiście!

iwonka25 jak pisałyśmy forum jest dla wszystkich i opinia każda dobra czy zła jest potrzebna by to forum mogło własnie słuzyć nam i NOWYM ANIOŁKOWYM MAMUSIOM... cieszę się że napisałaś.

kaira24 dziękuje..aż się zarumieniłam ;-):laugh2: faworki ostatnio robiła jeszcze moja mamusia...ehhh dlatego w tym roku wyjątkowo kupowałam pączki.. wspomnienia są zbyt bolesne jeszcze... i pewnie długo będą..
Czy nie da się UPS przysłać troszkę domowych wypieków?

Aniołki.. pisz pisz pisz..

just79 zadnych "fochów" :-p:-D:laugh2: bo ciężarówki zaraz do pionu postawię ;-);-);-);-):cool:

ola** więc kiedy testowanko?I jak nowa wersaleczka?

Pixelko Aniu witam i ucałuj swoje skarby od e-cioci

Mysza84 gratuluje dobrych wieści od ginka!Jeśli uważasz że jesteś gotowa nie pozostaje mi nic innego jak życzyć szczęścia w osiągnieciu upragnionego celu!

Nisui@ Pati.. jak pisałam już wcześniej krytyka też jest nam potrzebna.. ale i pochwały też...

katkaa to nie wyścigi jeśli nie czujesz się gotowa i chcesz porobić badania to jak najbardziej TAK! Lepiej poczekać i dać organizmowi dojść do siebie.. powoli.. nikt Cię nie goni..

Życze spokojnej nocy. Niech rano nastapi nowy dzień i nastąpią same pozytywne zmiany na wątku.....
Moze czasem warto przespać się z danym tematem?

Agatko własnie o to chodzi... O TO CHODZI! Nie ma podziałów i ja też wkurzam się na jakieś polemiki i dyskusje.

Agu_ska gratuluję wkroczenia w 5 miesiąc!! A co do pączków i lodów.. widocznie dzidzia potrzebowała

Ostatnia edycja:
Ja kiedyś byłam tą osobą, która bała się tu odzywać....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Więc wiem, o czym dziewczyny piszą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochane dziękuję za gratulacje i kciuki :-D:-D

Teraz już naprawdę spadam z bb :sorry::sorry: Bo żegnam się już chyba 3 raz :sorry::sorry:

Daaaa pamiętam jak Ciebie malutko było.. jak pisałaś raz na "ruski" rok... ojjj ...
Kolejny dowód na to że to co chciałam uzyskać jest słuszne
Dobranoc daaa

Ostatnia edycja:
Jedna prosba osoby, która chce aby to forum było po prostu lepsze, potrafi doprowadzić do takich podziałów. Tym bardziej jest mi przykro, że to prośba od Edyty, która zawsze była tu dobrym duchem. Choc przez chwilę jej nie było i moze nowe dziewczynki słabo ją znają... uwierzcie mi ona nigdy nikogo nie pominęła w swoich postach, każda osoba była dla niej wazna, każdy problem, pomogła pozlepiać połamane serduszka aniołkowych mam, pomogła wielu osobom i ONA PO PROSTU CHCE DOBRZE DLA WSZYSTKICH.
Dlatego w obronie jej pomysłow i obronie tego forum zawsze będą stawać dziewczyny, które udzielały się dawniej. To nie są osoby, które pojawiają się znikąd. To osoby, które wiedzą jak ważną rolę pełni to forum.

ehhh dobranoc, mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień

Jedna prosba osoby, która chce aby to forum było po prostu lepsze, potrafi doprowadzić do takich podziałów. Tym bardziej jest mi przykro, że to prośba od Edyty, która zawsze była tu dobrym duchem. Choc przez chwilę jej nie było i moze nowe dziewczynki słabo ją znają... uwierzcie mi ona nigdy nikogo nie pominęła w swoich postach, każda osoba była dla niej wazna, każdy problem, pomogła pozlepiać połamane serduszka aniołkowych mam, pomogła wielu osobom i ONA PO PROSTU CHCE DOBRZE DLA WSZYSTKICH.
Dlatego w obronie jej pomysłow i obronie tego forum zawsze będą stawać dziewczyny, które udzielały się dawniej. To nie są osoby, które pojawiają się znikąd. To osoby, które wiedzą jak ważną rolę pełni to forum.

ehhh dobranoc, mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień

Może to zabrzmi banalnie ... ale popłakałam sie Maju...
Dziękuje

I ja zmykam już

Ostatnia edycja:
Słodziutka dziękuję za troske ale to pewnie jakiś wirus tak powiedziała doktorka najgorsze jest to że się ja z bólu zwijam dzisiaj jest 40 dzień po zabiegu nie mam jeszcze @ a mam takie skurcze jakbym miała zaraz rodzić wziełam no-spe ale nie mogę usną miałam też lekką gorączkę może od synka mnie przeziębienie bierze nie wiem:( A może to przez to że jeszcze tej cholernej @ nie mam ale czemu to tak boli.... AHA dziękuję że jesteś:):)

dodam jeszcze jedno, bo mi to spokoju nie daje . wklejam treść posta Edyty. napisała o odskoczni, ale podała alternatywę dla tego .... nawet zaznaczę ją innym kolorem...
Może ja nie potrafie czytać ze zrozumieniem, ale według mnie nie było u nic o nie pisaniu o pierdołach tylko sugestia, że albo piszemy bardziej zwięźle i jak najwięcej w jednym poście i o wszystkim albo lżejsze tematy są poruszane na innym wątku.

"Aniołki niestety produkcja jest za duża.. trzeba pomyśleć nad tym żeby forum było przejrzyste..dla wszystkich a zwłaszcza dla potrzebujących.
Musimy zacząć pisać o tym co naprawdę jest tematem tego forum o ciąży i przygotowaniach. A na lżejsze tematy jest przecież "Odskocznia"
Chyba że dostosujecie się do prośby i wyeliminujecie tematy jednozdaniowe. Można edytować swój poprzedni wpis i dodawać tam swoje nowe spostrzeżenia. Co oglądajacym pomoże w czytaniu i zmniejszy się tym samym zaległości.
Wiem jak bardzo pomaga pisanie jak w GG.. piszesz i odpisujesz. Ale musicie pomysleć że mało która z nas ma siłę by czytać to co jest napisane. Z reguły kończy się ponawianym pytaniem czy coś nowego się nie wydarzyło? Czy ktoś zafasolkował?Itp.
Nie chcę by ciąża "wymarła" ale pragnęłabym jak większość osób które pisze do mnie na PW by była tym ... czym dla nas w chwili napisania. Pomocą, drogowskazem..
Niech wszyscy znajdą tutaj swoje miejsce ale może przez zastosowanie się do pewnych zasad pomoże NAM w miarę sprawnie poruszać się po forum?
Co Wy na to moje drogie panie?"

Ewelinak26 skonsultuj to z ginekologiem lepiej. Ja miałam bóle i gorączkę i się okazało, że to był stan zapalny. Może to zwykłe przeziębienie, ale dla swojego bezpieczeństwa lepiej sprawdź.

Ostatnia edycja:
EwelinaK26 40 dni to sporo. Ale naprawdę moje dobre znajome miały nawet po ok 60 dniach.. (pięćdzieciąt pare).. i ponoć jest to normalne. Tak mówią gink. Zawsze możesz sprawdzić jeśli coś Cię niepokoi. Ale jak mówisz o tych skurczach to coś czuje że zaczyna tam się zbliżać werdota @....poczekaj chyba że to coś naprawdę niepokojącego...
Gorączka? Hmmm czy aby napewno od synka? Czy to nie jakieś tam zapalenie? Jeśli nie przejdą jednak może te bóle to przed weekendem może warto to skonsultować.
Ja też spać nie mogę. Rozpętałam niepotrzebnie burzę. Nie chciałam źle. Ale jak widać czasem wystarczy iskra by wzbudzić płomień..

Majuś kochana Ty zmykaj z Gracjankiem spać! A nie zamartwiaj się forum. Niepotrzebe Ci są nerwy.. zresztą jak każdej z nas.
Zmykaj spać a jutro... dziś wstanie nowy dzień i oby Bóg dał lepsze humorki..

reklama
Cześć dziewczyny, odebrałam wyniki dot. mojego porodu w 18 tc i wyszło mi z wymazu że mam pacirokowca B wzrost obfity Streptococcus agalactiae :eek: Nie wiecie, co to znaczy? Czy to mogło być przyczyną otwierania się szyjki? A w ogóle to jak to leczyć, podobno paciorkowce są trudne do wytępienia. I czy w ogóle to tępić, bo znowu czytałam opinię, że to element flory :szok:. Nie wiem co robić. a w ogóle, to zastanawiam się, czy jechać do Novum do Warszawy i zrobić sobie przegląd u nich i może mi coś doradzą.

Do góry