reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mysza - super wieści:)Szkoda mi..tak slodko wyglada jak spi:)sam sie przebudzi:)poczekam:)

Chyba muszę poczytac pierwsze strony forum...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam i ja pozwolę wtrącić swoje 5 groszy w związku z całą sytuacją jaka tu się dzieje
Na to forum trafiłam w czerwcu 2008 roku było to zupełnie inne forum . . .
Swoje posty zakończyłam na 6047 stronie i tak jak wiele innych moich koleżanek postanowiłam zakończyć pisanie na tym forum myślałam, że dotarło do niektórych jaka jest tego przyczyna, że nagle zniknęło stąd wiele dziewczyn, które były dla siebie wsparciem
Jednak jak widać nie przyniosło to efektów . . . przykre
Chyba naprawdę nie jesteście świadome czemu ma służyć ten wątek
Czy zastanowiłyście się choć przez chilę drogie Panie, że to forum czyta dużo ukrytych dziewczyn które nie mogą się "wbić" w rozmowy o pierdołach a tak naparwdę mogą potrzebować pomocy. . . .
Ktoś stworzył to forum po to aby pomagać, wspierać, wysłuchać co komu leży na sercu.
Proponuję zajrzeć na pierwsze strony i troszkę przemyśleć co się tu dzieje bo chyba nie takie było pierwotne założenie tego wątku

pozdrawiam i życzę wszystkim aniołkowym mamom wszystkiego dobrego

missiiss to trzymam kciukasy żeby @ przyszedł szybko a następnego już nie było!
A Ty przed tym dupho...sprawdzałaś czy nie ma fasolki ?!? Czy raczej nie było takiej możliwości ?!?

lucyF gratulacje !!! teraz dopiero doczytałam.

Zmykam na przytulanki. Do jutra. Słodkiej nocki!!!

Ostatnia edycja:
Myszka trzymam kciuki za fasolke mam nadzieje ze ci sie uda.Ja jade na wizyte we wtorek az sie boje czy tam wszystko dobrze zobaczymy,
Misis a moze u ciebie fasolka jest i te testy wychodza slabe kreski:tak:

Myszka trzymam kciuki za fasolke mam nadzieje ze ci sie uda.Ja jade na wizyte we wtorek az sie boje czy tam wszystko dobrze zobaczymy,

Fenks ;-) ja też się strasznie bałam, a jak się wizyta opóźniała to chciałam stamtąd uciec. Miło się słucha takich dobrych wieści. Życzę Tobie takich samych informacji.

Misis a moze u ciebie fasolka jest i te testy wychodza slabe kreski:tak:
Dokładnie nad tym samym się zastanawiałam.

dobry wieczór :-)
wpadam tylko na chwilkę z dobrymi wieściami :-) byłam u ginka i powiedział że wszystko super i nawet nie ma żadnych oznak przeprowadzonego zabiegu :-) zalecił normalne życie i zero stresu!! Powiedział że najlepiej to będzie poczekać do 2 małpiszonów, ale jak zobaczył moją minę to chyba sam stwierdził że nie zamierzam czekać wogóle :-) i dodał że w sumie jak jestem gotowa psychicznie to nie ma przeciwskazań :-)
Więc my już zaczeliśmy! :-)
Normalnie to jestem cała happy... po tej wizycie!
Najważniejsze że z podwoziem wszystko ok.

Trzymajcie się kochane. Miłego wieczoru.

ps. kaatka ja jestem 10 dni po zabiegu...ale na małpiszona nie czekam wcale!!!

No to super wiadomość!! Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że się uda szybciutko zafasolkowac, bede 3mac mocno kciuki! Ja dzis dopiero sie do lekarza dodzwonilam i powiedzial ze jutro mi powie czy bedzie mnie mogl w poniedzialke przyjac bo dopiero z urlopu wrocl i sie jeszcze nie orientuje jak ma wizyty poumawine (ja wiem że n poniedzialek nie ma juz miejsc, w sumie to ja juz prawie 2 tyg temu sie zapisywalam to byl termin na 3go marca) ale licze na to ze mnie mimo to przyjmnie, jesli sie uda to w poniedzialek ja bede 11 dni po zabiegu, ale troche sie dzis zmartwilam bo po poludniu zaczelo mnie znowu podbrzusze bolec i zaczelam plamic. Jak się jutro okaze ze moge juz w poniedzialek isc na kontrole to chyba caly weekend przeleze grzecznie w lozeczku zeby tylko wszystko juz bylo ok. W tym cyklu to jeszcze sie nie odwaze probowac, choc bardzo bym chciala, ale jednak poczekam dla swietego spokoju jeszcze na wyniki. Ale ja stracilam dzidziusia w 14tyg więc tak sobie mysle ze u mnie moze sie dluzej wszytko goic. Psychicznie wydaje mi sie ze jestem gotowa, tak sobie nawet dzis myslalam ze lepiej nie odkladac staran bo wydaje mi sie ze z czasem moga mnie najsc jakies obawy i wtedy bedzie trudniej podjac decyzje.
Jeszcze raz zycze CI powodzenia! Ale mi zrobilas nadzieje ze tak malo czasu minelo i wszytko juz ok.
Ok, uciekam pod prysznic i trzeba isc spac... moze dzis uda mi sie zasnac normalnie, bez tych stresow. Dobranoc wszystkim

A i jeszcze jedno... Ginek zalecił mi wesołe życie! :-)powiedział, że mam się nie martwić, uśmiechać, bawić się...i kochać :-)

Heh i śmiać mi się chce bo mój ukochany zaczął się interesować forum :-) muszę mu czytać co się dzieje! Jak nie da mi spokoju to założę mu konto i niech podczytuje... Ale jest taki szczęśliwy po wizycie, że szkoda słów. Jejku jak ja strasznie go kocham!

Ostatnia edycja:
kochane raczej nie bo tempke mam za niska... zrobie jutro testa ale tempka raczej za nika na fasolke powyzej 36i 6 powinna u mnie byc jak byla kiedys jak bylam w ciazy a nie 36 i 10 czy 36 i 30 :no::-(

reklama
Zauważyłam posta Pixelli -WITAJ I PISZ CO U WAS!!! Nie mogę uwierzyć ze to już tyle czasu minęło.... ależ ten czas leci ależ te dzieci szybko rosną.... a jeszcze przed porodem na basen biegałaś -taka była uparta Twoja dziecina:-D

Missiiss przeczytaj swojego posta i zastanów się czy to chciałaś napisać -bo mi się po nim zrobiło bardzo, bardzo przykro... my i wy?? nowe i stare?? swierze i te które zniknęły?? a może jeszcze inne podziały?? bardzo nieładnie. Ja tutaj nigdy nie czytałam pobieżnie bo bardzo zżyłam się z dziewczynami -i One nie odeszły jak widzisz -są i czytają -stąd ich zdania dziś... tego foerum się nie zostawia -tutaj poprostu można przestać się czuć potrzebnym -czego Tobie nie życzę...

Bardzo nieładnie -bardzo przykro i smuci mnie to że czasem ktoś nie potrafi ugryźć się w język... wiele by to zmieniło.... bo tu nie chodzi o inne wątki -chodzi o to zeby przestać zaśmiecać -dać szansę innym... ale każdy czyta co chce

[FONT=&quot]Ola81, Asia she, Pixella, Kasia0201, Motylek, Gosia Lew, Enka1, Agnieszka0240, Aga Ir, Angelka123, Karola71, Selena, Iza30,, Ola15, OlaPM, Kasiekkm, Gosiek84, Ania Mama sówka, Koti81, Daaa, Carri, Sylwia', Iławianka, Gabrysiaa, Hania3450, Alutka17, Wróbelek, Niusi@,, Anetka83, Kinguś, Syla28, Alla, Ilonka26, Edytka, Ruda85, Cyniczna, Karola322, Just79, Kasia1971, Kasikz, Martuśka23, Gloria, Ewelina28, Ilonka26, Lenka29, Aga1979, Katarzyna888, Karolina Puławy, Madziak30, Kaśkax25, Anulin, Anula2008, Gloria, Kasikz, Marlena78[/FONT], Karolcia81, Agniesia82, Aneczka77, Gosiak84, Iwcia1234, Ewelina28, Anetha81, Anetka83, Molly Anna i pozostałe niewymienione dziewczyny...

Ja o Nich pamietam co dzień -a o kim Wy myślicie

Do góry