reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki dziewczynki! Kochane jestescie!

aga34 - nie obraz sie, ale to co napisałaś, ostatnie zdanie, odebrałam jakbys była "rozkapryszoną dziewczynka", ktora obrazila sie nie wiadomo za co... najprosciej jest powiedziac, ja uciekam..itp Czasami potrzeba trochę dobrych chęci zeby zrozumiec co chciala nam przekazac druga strona..Jesli by tak na to patrzec to kazda powinna sie obrazic teraz i przestac bywac na forum, bo kazda z nas nie raz pisała jak to okresliłaś "nie w temacie zwiazanym z forum" nie o to przeciez chodzi...i nikt nie mial tego na mysli!
Więc prosze przemysl to sobie i zostan z nami..bo potrzebna jestes na tym forum!

slodziutka - ano tylko jednego:)ale mam jeszcze kilka jakby mnie ochota naszla:)

ilonka
- po prostu zbadaj dokladnie tarczyce!chora tarczyca to przeciez niekoniecznie wyrok..ja mam chora tarczyce i jak powiedziala pani doktor przy dobrze ustawinyc lekach mamy ogromne szanse na zdrowa dzidzie:)przeciez to się leczy!!!wiec glowa do gory kolezanko!

Nie no teraz to juz ide do tej wanny, ale jeszcze zajrze do Was:)

reklama
Wypiłam meliskę, wzięłam prysznic.... I wracam do was spokojniejsza.... Pierwszy szok minął.....

Pani dr powiedziała mi, jakie są opcje... Więcej mówiła oczywiście o tej lepszej, ale ja oczywiście na tej gorszej się skupiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Więc tak ... Dochodzi do mnie radość :-):-)
Luteinę nadal biorę....
Teraz weekend, więc betę powtórzę w poniedziałek, albo wtorek... Chyba bardziej wtorek, żeby się nie stresować...
Mam zamiar żyć normalnie - co ma być to będzie...

No i zero stresu, żeby potem się nie musieć obwiniać, że to moja wina (jeśli by się znowu nie powiodło)....

Karolcia jak ja lubię czasami miec rację:tak: i zobaczysz, ze będę miała:-D
Ola_PM ja zrozumiałam i nawet o tym napisałam. Tobie rownież życzę spełnienia marzeń i moze jednak czasami napisz.
Słodziutka mam nadzieję, ze nie zrobią, mam przyjechać szybciej, zeby założyli kroplówkę i tak naprawdę nic więcej wiem... oj strasznie się boję bólu..
Ilonko moi oboje rodzice mieli problemy z tarczycą, oboje maja usunięta, mama przyjmuje hormony. Natomiast ja mam raczej zdrową, robiłam tsh, ft3 i ft4 i w porządku., kiedyś tez robiłam USG tarczycy i też ok, więc wcale nie powiedziane, ze odziedziczyłaś po mamie. Zreszta nawet jeżeli, to Ty jestes na świecie:-)
Dobra teraz uciekam naprawdę, bo mąż się obrazi;-) Dobrej nocy.

Słodziutka, Wiolka, Annas, dzięki dziewczyny może macie rację, ale wszystkie choroby tarczycy mnie przerażają :( Wiem, ze wiele kobiet i mężczyzn ma z tym problem i rodzą, żyją itd. ale zdołowało mnie to dzisiaj. Tak jak piszecie zrobię badania i wtedy zobaczymy co i jak, nie ma co wybiegać ze wszystkim do przodu.

Daa bardzo mi się podoba twoje podejście!!!

Gosia, takiej to dobrze, twój @ jakiś taki krótki czy mi się wydaje :) Moje trwają 5-6 dni

Witam :-)

Ja również musze się zgodzic z Edytką. Coś należałoby zrobić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonka moje trwają 4 do 5 dni, dziś mam 3 i już tylko plamie, więc jutro się pewnie kończy. Ale dała mi się we znaki teraz, drugi dzień był okropny.

Chicałam się tylko was zapytać czy czytałyście pierwsze strony tego wątku?
Bo chodzi o to jak bardzo się zmienił od początku dlatego rozumiem "starsze" dziewczyny z forum.

Ostatnia edycja:
Wiem, że zbyt odważnie napisałam, ale widze, że co niektóre z Was, również, więc i ja sobie pozwoliłam. Byłabym tu częściej, ale zawsze wątpię, czy znajde odpowiedź, i czy wogóle warto pisać. To moje zdanie.

wiolka_1982 kaira24 - kiedyś pytałam pisze:
Ja oprócz HAshimoto mam jeszcze POCS i zesp antyfosfolipidowy.Więc jednym słowem wielka d.........nie wspomnę o reszcie.Z wszystkim da się żyć.A po teraz po tych tabl waga zaczęła spadać wieć coś odpadnie jak schudnę:) tsh teraz mam 5.02 anty TPo w normie,i prolaktynka 25,30 podwyższona. biorę aktualnie eutyrox 100, siofor 500mg, kwas foliowy 5mg, i od 16 dc luteina 2xdziennie.
Muszę zrobić bad. genetyczne, i badać tsh.

daaa- trzeba być dobrej myśli zrób sobie betke w pon. będzie wszystko jasne..:)
slodziutka_e- widać kto tu wszystko ogarnia :) Miło że jest taki ktoś:)Dziękuję za dobre słowo
Missiiss śliczny bańdziorek:)
Anetha81- też zachorowałam na tą rasę,nazwałabym go Smigl jednak nie mam tyle czasu żeby go wychować bo nas wiecznie nie ma w domu.
ilonka26- szczerze to zależy od organizmu znam setki kobiet co mają chorą tarczycę i mają zdrowe dzieci, nawet po kilkoro, znam już kilka które z fosfolipidami nie mają w ogóle.Więc nie zamartwiaj się słońce :)Moja przyjaciółka miała nowotwór tarczycy jest po usunięciu i ma 2 dzieci po operacji :)

Pączki robiła teściowa (pyszne jej wyszły ) faworki moja mam a teraz wypiję sobie piwko z mym lubym.
Słodkich snów kochane

Przepraszam was, że ja dzisiaj tak tylko o sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nadal jestem w lekkim szoku ;-);-)
Spadam pooglądać TV :tak::tak:
Do napisania jutro :-):-)

P.S. Co ma być, to będzie - wstawiam suwaczek :-):-) Czy będę go mieć dzień, tydzień, czy dziewięć miesięcy.... Zafunduję sobie chwilkę szczęścia :tak::tak: Należy mi się :sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie :-)
...
jesli czekam na wiesci od danej dziewczyny(teraz kasi) to wchodze na jej profil i odnajduje jej posty...:huh:
ja na pewno stad nie uciekne bo gdzie mam sie wyzalic i cieszyc jak nie na ciazy
i dodaje:
LucyF GRATULUJE!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry