reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

anetha tak mialam juz @ i robilam multum badan i wiemy co w trawie piszczy cyba ze jest jeszcze cos o czym nie wiemy :baffled: oby nie... zalecane mam clexane, luteina dowcipna i szew w kolejnej ciazy :-) mowisz ze po takich kreskach ci dzidzi wyszlo ?? :-)
chyba zmolestuje dzisiaj meza :D

reklama
Jesteście kochane :* :* :* dziękuję !
Wiem że muszę sie jakoś pozbierać...i żyć jak dawniej. Z takiej miłości jak nasza...która przetrwała wiele i to że jesteśmy razem wymagało wiele poświęceń...dzidziuś będzie najwspanialszym owocem.

Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jak to jest teraz z miesiączką ?!? Kiedy ona powinna przyjść ?
Miałam wykonany zabieg wyłyżeczkowania, ponieważ po poronieniu została kosmówka. Było tak, że krwawienie już mi ustało, a i tak po zabiegu było bardzo słabe i właściwie to trwało 1 dzień, później miałam bardzo słabiutkie plamienie, ale takie prawie żadne. Wczoraj doszło między nami do zbliżenia, bardzo delikatnego, uważaliśmy jak tylko się da, ale dzisiaj mam już mocniejsze krwawienie/plamienie. Czy to może być @ czy raczej coś tam w środku podrażniliśmy ?!?
Zabieg miałam w poniedziałek.

wow szybko zdecydowaliscie sie kochac ja chyba bym sie nie odwazyla ale w sumie ja krwawilam ponad dwa tygodnie po zabiegu bbbrrrr:baffled: ja chyab w 5 tygodniu bzykbzyk mialam :-) ale poczekaj moze jak sie rozkreci to to znaczy ze @ a jak przejdzie to moze tam podrazniliscie cosik... :tak:

Myszka nie chce cie straszycz ale mogliscie podraznic ja mialam zabieg 20 stycznia i narazie wstrzymuje sie z przytulankami .Chociaz po 2 tygodniach jak sie nie plami to juz powoli mozn

Ile tam testow wszystko mozna wytestowac:szok:
A powiedzcioe mi dziwczyny ja mam grupe krwi B+ jak i moj T czy to mozemie wplyw na te poronienia .Wiem ze konflik jest gdy kobieta Ma - grupe krwi

Jesteście kochane :* :* :* dziękuję !
Wiem że muszę sie jakoś pozbierać...i żyć jak dawniej. Z takiej miłości jak nasza...która przetrwała wiele i to że jesteśmy razem wymagało wiele poświęceń...dzidziuś będzie najwspanialszym owocem.

Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jak to jest teraz z miesiączką ?!? Kiedy ona powinna przyjść ?
Miałam wykonany zabieg wyłyżeczkowania, ponieważ po poronieniu została kosmówka. Było tak, że krwawienie już mi ustało, a i tak po zabiegu było bardzo słabe i właściwie to trwało 1 dzień, później miałam bardzo słabiutkie plamienie, ale takie prawie żadne. Wczoraj doszło między nami do zbliżenia, bardzo delikatnego, uważaliśmy jak tylko się da, ale dzisiaj mam już mocniejsze krwawienie/plamienie. Czy to może być @ czy raczej coś tam w środku podrażniliśmy ?!?
Zabieg miałam w poniedziałek.

Skoro zabieg miałaś 6 dni temu to nie może być miesiaczka. Na nią musisz poczekać przynajmniej 28 dni po zabiegu... A co do zbliżenia... nie matrw się...ja zbliżyłam się na drugi dzień po zabiegu i nic sobie nie podrażźnilam.

Witajcie
Agata ja też mam farmę na facebooku!!! Musimy być sąsiadkami normalnie :-)

Mysza84, witaj i zapalam światełko dla twojego aniołka
[*]. Pierwsza @ po zabiegu powinna przyjść po 4-6 tygodniach. Generalnie tak jak cykl. Mi przyszła po 31 dniach. A z przytulankami to jest tak, że lekarze zalecają odczekać do po pierwszej @, że względu na możliwość infekcji. Jeśli więc teraz się zbliżyliście to radzę wam troszkę poczekać, bo rzeczywiście za szybko po zabiegu nastąpiło zbliżenie i stąd to krwawienie. Mi lekarz radził czekać od 4 do 6 miesięcy, ale ja nie zawsze nawet owulkę miałam.

Aga34, miissiiss, V_Jolka, Wiolka, Anetha, Słodziutka, Daa, Agnieszka i pozostałe nie wymienione pozdrawiam

No nic...zobaczymy jak to będzie. Idę we wtorek do gina to mi powinien już powiedzieć czy wszystko w środku w porządku.

A średnio to po jakim czasie przychodziła do Was @ ?

reklama
Do góry