reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

anetha tak mialam juz @ i robilam multum badan i wiemy co w trawie piszczy cyba ze jest jeszcze cos o czym nie wiemy :baffled: oby nie... zalecane mam clexane, luteina dowcipna i szew w kolejnej ciazy :-) mowisz ze po takich kreskach ci dzidzi wyszlo ?? :-)
chyba zmolestuje dzisiaj meza :D

reklama
Jesteście kochane :* :* :* dziękuję !
Wiem że muszę sie jakoś pozbierać...i żyć jak dawniej. Z takiej miłości jak nasza...która przetrwała wiele i to że jesteśmy razem wymagało wiele poświęceń...dzidziuś będzie najwspanialszym owocem.

Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jak to jest teraz z miesiączką ?!? Kiedy ona powinna przyjść ?
Miałam wykonany zabieg wyłyżeczkowania, ponieważ po poronieniu została kosmówka. Było tak, że krwawienie już mi ustało, a i tak po zabiegu było bardzo słabe i właściwie to trwało 1 dzień, później miałam bardzo słabiutkie plamienie, ale takie prawie żadne. Wczoraj doszło między nami do zbliżenia, bardzo delikatnego, uważaliśmy jak tylko się da, ale dzisiaj mam już mocniejsze krwawienie/plamienie. Czy to może być @ czy raczej coś tam w środku podrażniliśmy ?!?
Zabieg miałam w poniedziałek.

wow szybko zdecydowaliscie sie kochac ja chyba bym sie nie odwazyla ale w sumie ja krwawilam ponad dwa tygodnie po zabiegu bbbrrrr:baffled: ja chyab w 5 tygodniu bzykbzyk mialam :-) ale poczekaj moze jak sie rozkreci to to znaczy ze @ a jak przejdzie to moze tam podrazniliscie cosik... :tak:

Myszka nie chce cie straszycz ale mogliscie podraznic ja mialam zabieg 20 stycznia i narazie wstrzymuje sie z przytulankami .Chociaz po 2 tygodniach jak sie nie plami to juz powoli mozn

Ile tam testow wszystko mozna wytestowac:szok:
A powiedzcioe mi dziwczyny ja mam grupe krwi B+ jak i moj T czy to mozemie wplyw na te poronienia .Wiem ze konflik jest gdy kobieta Ma - grupe krwi

Jesteście kochane :* :* :* dziękuję !
Wiem że muszę sie jakoś pozbierać...i żyć jak dawniej. Z takiej miłości jak nasza...która przetrwała wiele i to że jesteśmy razem wymagało wiele poświęceń...dzidziuś będzie najwspanialszym owocem.

Dziewczyny podpowiedzcie mi proszę jak to jest teraz z miesiączką ?!? Kiedy ona powinna przyjść ?
Miałam wykonany zabieg wyłyżeczkowania, ponieważ po poronieniu została kosmówka. Było tak, że krwawienie już mi ustało, a i tak po zabiegu było bardzo słabe i właściwie to trwało 1 dzień, później miałam bardzo słabiutkie plamienie, ale takie prawie żadne. Wczoraj doszło między nami do zbliżenia, bardzo delikatnego, uważaliśmy jak tylko się da, ale dzisiaj mam już mocniejsze krwawienie/plamienie. Czy to może być @ czy raczej coś tam w środku podrażniliśmy ?!?
Zabieg miałam w poniedziałek.

Skoro zabieg miałaś 6 dni temu to nie może być miesiaczka. Na nią musisz poczekać przynajmniej 28 dni po zabiegu... A co do zbliżenia... nie matrw się...ja zbliżyłam się na drugi dzień po zabiegu i nic sobie nie podrażźnilam.

Witajcie
Agata ja też mam farmę na facebooku!!! Musimy być sąsiadkami normalnie :-)

Mysza84, witaj i zapalam światełko dla twojego aniołka
[*]. Pierwsza @ po zabiegu powinna przyjść po 4-6 tygodniach. Generalnie tak jak cykl. Mi przyszła po 31 dniach. A z przytulankami to jest tak, że lekarze zalecają odczekać do po pierwszej @, że względu na możliwość infekcji. Jeśli więc teraz się zbliżyliście to radzę wam troszkę poczekać, bo rzeczywiście za szybko po zabiegu nastąpiło zbliżenie i stąd to krwawienie. Mi lekarz radził czekać od 4 do 6 miesięcy, ale ja nie zawsze nawet owulkę miałam.

Aga34, miissiiss, V_Jolka, Wiolka, Anetha, Słodziutka, Daa, Agnieszka i pozostałe nie wymienione pozdrawiam

No nic...zobaczymy jak to będzie. Idę we wtorek do gina to mi powinien już powiedzieć czy wszystko w środku w porządku.

A średnio to po jakim czasie przychodziła do Was @ ?

reklama
Do góry