reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

myslicie ze to oznacza niedlugo owulke?? bo mierzylam tempke i jeszcze napewno inie bylo. 25 stycznia bylam u gina i nic sie nie robilo jeszcze teraz minelo od wizyty 13 dni w 13 dni chyba moze sie juz cos zmienic :-):confused: boze powiedzcie mi ze to owulka nadchodzi ... :) sle szczerze oczywiscie :)

Załączniki

• owulacyjny.jpg
    owulacyjny.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Moim zdaniem owulacja juz nie dlugo zrob jutro zrana i zobaczysz czy kreseczka ciemniejsza ciut:tak:U mnie tez takie jasne byly na 2 ,3 dni przed owulacja

tak myslisz ze to jednak mze oznaczc ze za kilka dni owu?? kurcze juz zglupialam ... jakby to nie moglo byc ze jak test ciazowy albo jest albo nie ma kreski drugiej ... no nic jakis tam sluzik dzisiaj byl jak jutro tez bedzie to zrobie jak mowisz wezme i powtorze tesciora moze wyjdzie ciemniejszy :tak: dzieki za opinie :happy2:

o u ciebie tez takie byly ?? moze jeszcze nic straconego :) wezme jeszcze tylko antybiotyk dzisiaj wieczorem i jutro juz nie bede brala... wiem ze nie zaszkodzi dzidzi jak odloze i bedzie owulka naszukalam sie opini lekarzy jak dziewczyny pytaly i mowil kazdy ze nie zaszkodzi tylko podczas brania moze zaszkodzic wiec looz :)

jak tylko zobacze ze owulacja byla zaczne brac 3 dni po duphaston bo lekar zmi po antybiotyku kazal go brac i powiem lekarzowi jak przyjde do niego moze juz w ciazy ze nie mam okresu po duphastonie :-p i zrobi kuku w dziurke i moze zobavzy cosik :D jezu a;e ze mnie kombinator :) ale przynajmniej na forum swiecie optymizmem a nie pesymizmem od dwoch juz dni ;-):-D

aha ja jestem ciekawa cz y na pocztatku cyklu by mi wyszlo ze w ogole ta druga kreska sie nie pojawi... hmm mam nadzieje ze nei mam w sobie az tyle progesteronu czy tego lh tej luteiny ze tak wychodzi ;-) zobaczymy jak mowisz ze podobnie mialas to zrobie jutro oby byla ciemniejsza !! :-) i we wttorek najciemniejsza !!! :-)

ehhh az mi sie przypomnialo jak testy ciazowe robialm ....rozmarzylam sie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki

Mysza - dla Twojego Aniołka zapalam (*)

Agatko- syndrom wicia gniazda przełożyłam do czasu przeprowadzki do domu bo teraz nie chce mi się tracić energii na coś z czego i tak się wyprowadzam..:))

A u mnie drudi dzięń leniuchowania. wstałam z wyrka tylko zrobić siku. Teraz się zastanawiam jak mam zebrać się na obiadek do mamy. W dodatku mam jakieś duszności.

Poza tym ramo wstałam mega wku....na bo mi się śniło że mój p. zdradził mnie z obecńa zdzirą mojego byłego męża...szooooooooooook.... Jak tylko otworzyłam oczy to wyzwałam mojego P. od głupiego chu...a i zdrajcy i walnęłam parę razy poduszką...nie pomogły nawet jego tłumaczenia że to tylko sen...muszę przyznać że moje chormony dziś przesadziły

Do góry