reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

chyba mam ciąże urojoną:) mój brzuch jest naprawdę jak ciążowy.wielki jakis taki,moze przytylam, az tak. na tescie chyba i tak jeszcze by nie wyszlo,bo dzis 21dzien. jednak widzę,ze nie jestem taka twarda jak to wam się zawsze zarzekalam:) ze nie bede testowac tylko czekac na @ i dopiero wtedy najwyzej. przepraszam,ze tak o sobie.ale jesli chodzi chlamydie nie znam sie na tym wiec pomoc nei moge. a ogolnie to sprzątać mialam:)

reklama
witajcie kochane
imiennej zadumy ciąg dalszy wybieramy między Wojtuś, Karol, Jakub
a ja spróbuję namowić moją mamusię by sobie przywłaszczyla moją córcię na weekend ja bym sobie mieszkanko wysprzątała
WOJOWNICZKI trzymam za Was kciuki moje słoneczka
nowa aniołkową mamusię witam i potwierdzam co mowią to forum POMAGA
proszę ooszczędzajcie się dziś w pisaniu bo ja dopiero wieczorkiem będę
milutkiego dnia

Ja również witam. Ja dopiero przy śniadanku:szok:Jakos nie mogłam zwlec sie z łożka:-)

Słodziutka trzymam kciuki za twoją wizyte u docenta. Ja biorą fraxapirinę (tak jak clexane) chociaż nie wykryto zespołu u mnie. Może pomóc a nie zaszkodzi, wiec kłuje sie codziennie dla dzidzi

Ola życzę ci żeby to było to. Ale pod wpływem hormonów brzuch też tak sie wydyma. Ja właśnie w ostatnich cyklach tak miałam, prawie jak ciażowy

Ostatnia edycja:
Witaj Edytko :))

Dziewczynki a ja dziś coś malutkiej nie czuję i po woli zaczynam świrować, jak jej nie zacznę czuć do wieczora to zapewne wieczorkiem wyląduję u czubków :((

a próbowałaś zjeść coś słodkiego albo się napić?Podobno po max godzinie powinna się zacząć ruszać.Tylko nie wiem czy to działa w twoim tygodniu

dzieki dziewczyny :-)

13x13 a kolezanka ciagle na chlam ydie robi wyniki z krwi ?? czy z wymazow z oka z cewki ?? bo kiedys sie dziewczyna na innym forum wypowiadala ze jej robili z krwi ciagle i sie pozbyc tego nie mogla a pozniej inny lekarz kazal jej robic wymazy z oka i z cewki moczowe i leczyla chlaydie z oka kroplami a z cewwki chyba jakimis globulkami i pozniej zrobila wyniki i wyzdrowiala. pisala ze jeden antybioty moze nie ywleczyc chlamydii jak u niej tylko krople osobno podziallaly na oko i globulka na cewke moczowa a i jeszcze chyba stawy sa ale to juz antybiotykiem zwyklym. niech to sprawdzi jak nie sprawdzala.. polecam naprawde bo ta kobitka bardzo wszystkim polecala zeby nie z krwi robic jak jest to cholerstwo:tak:

ola oby to byla dzidzia :)

Ostatnia edycja:
witajcie ja tylko na chwilę, bo zaraz do pracy uciekam a wstałam dziś dość późno.

Nową aniołkową mamę witam i zapalam światełko
[*]

Słodziutka może bym i betę zrobiła, ale nie chce mi się lecieć do labolatorium, bo jakoś mi nie podrodze, już wolę poczekać do terminu @, bo ta mi się w razie czego rzadko spóźnia. Jak już pisałam, człowiek uczy się cierpliwości, lae test na dzielę kupiłam już i czeka :-)

Aga34 a może mała sobie tylko śpi

reklama
Dzień dobry wszystkim

Aga34 ja juz tak wiele razy wariowałam... zjedz coś słodkiego i połóż się na plecach z wyprostowanymi nogami... mojemu maleństwu było tak strasznie niewygodnie że zaczynało sie kręcić... było to brutalne z mojej strony ale skuteczne

Anca86 dla twojego Aniołka(*)... nie ma słów w tej chwili aby dały ukojenie twojemu bólowi... zostań i nie rezygnuj z walki

Do góry