reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

chyba mam ciąże urojoną:) mój brzuch jest naprawdę jak ciążowy.wielki jakis taki,moze przytylam, az tak. na tescie chyba i tak jeszcze by nie wyszlo,bo dzis 21dzien. jednak widzę,ze nie jestem taka twarda jak to wam się zawsze zarzekalam:) ze nie bede testowac tylko czekac na @ i dopiero wtedy najwyzej. przepraszam,ze tak o sobie.ale jesli chodzi chlamydie nie znam sie na tym wiec pomoc nei moge. a ogolnie to sprzątać mialam:)

reklama
witajcie kochane
imiennej zadumy ciąg dalszy wybieramy między Wojtuś, Karol, Jakub
a ja spróbuję namowić moją mamusię by sobie przywłaszczyla moją córcię na weekend ja bym sobie mieszkanko wysprzątała
WOJOWNICZKI trzymam za Was kciuki moje słoneczka
nowa aniołkową mamusię witam i potwierdzam co mowią to forum POMAGA
proszę ooszczędzajcie się dziś w pisaniu bo ja dopiero wieczorkiem będę
milutkiego dnia

Ja również witam. Ja dopiero przy śniadanku:szok:Jakos nie mogłam zwlec sie z łożka:-)

Słodziutka trzymam kciuki za twoją wizyte u docenta. Ja biorą fraxapirinę (tak jak clexane) chociaż nie wykryto zespołu u mnie. Może pomóc a nie zaszkodzi, wiec kłuje sie codziennie dla dzidzi

Ola życzę ci żeby to było to. Ale pod wpływem hormonów brzuch też tak sie wydyma. Ja właśnie w ostatnich cyklach tak miałam, prawie jak ciażowy

Ostatnia edycja:
Witaj Edytko :))

Dziewczynki a ja dziś coś malutkiej nie czuję i po woli zaczynam świrować, jak jej nie zacznę czuć do wieczora to zapewne wieczorkiem wyląduję u czubków :((

a próbowałaś zjeść coś słodkiego albo się napić?Podobno po max godzinie powinna się zacząć ruszać.Tylko nie wiem czy to działa w twoim tygodniu

dzieki dziewczyny :-)

13x13 a kolezanka ciagle na chlam ydie robi wyniki z krwi ?? czy z wymazow z oka z cewki ?? bo kiedys sie dziewczyna na innym forum wypowiadala ze jej robili z krwi ciagle i sie pozbyc tego nie mogla a pozniej inny lekarz kazal jej robic wymazy z oka i z cewki moczowe i leczyla chlaydie z oka kroplami a z cewwki chyba jakimis globulkami i pozniej zrobila wyniki i wyzdrowiala. pisala ze jeden antybioty moze nie ywleczyc chlamydii jak u niej tylko krople osobno podziallaly na oko i globulka na cewke moczowa a i jeszcze chyba stawy sa ale to juz antybiotykiem zwyklym. niech to sprawdzi jak nie sprawdzala.. polecam naprawde bo ta kobitka bardzo wszystkim polecala zeby nie z krwi robic jak jest to cholerstwo:tak:

ola oby to byla dzidzia :)

Ostatnia edycja:
witajcie ja tylko na chwilę, bo zaraz do pracy uciekam a wstałam dziś dość późno.

Nową aniołkową mamę witam i zapalam światełko
[*]

Słodziutka może bym i betę zrobiła, ale nie chce mi się lecieć do labolatorium, bo jakoś mi nie podrodze, już wolę poczekać do terminu @, bo ta mi się w razie czego rzadko spóźnia. Jak już pisałam, człowiek uczy się cierpliwości, lae test na dzielę kupiłam już i czeka :-)

Aga34 a może mała sobie tylko śpi

reklama
Dzień dobry wszystkim

Aga34 ja juz tak wiele razy wariowałam... zjedz coś słodkiego i połóż się na plecach z wyprostowanymi nogami... mojemu maleństwu było tak strasznie niewygodnie że zaczynało sie kręcić... było to brutalne z mojej strony ale skuteczne

Anca86 dla twojego Aniołka(*)... nie ma słów w tej chwili aby dały ukojenie twojemu bólowi... zostań i nie rezygnuj z walki

Do góry