reklama
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Ja wierzę w to, że te wszystkie krzywdy zostaną nam prędzej, czy później wynagrodzone...
Z jednej strony straciłam dwójkę dzieci, ale mam najwspanialszego męża na świecie.... Nie mogłam trafić lepiej .... Kocham Go najmocniej jak się da....
Inne kobiety często mają dzieciaczki, a ich faceci to świnie.... Lub nie mają w ogóle kogoś, kto je kocha...
Może nie można mieć wszystkiego... Albo nie można mieć wszystkiego na raz...
I to chyba prawda, ja miałam faceta-świnię i nie miałam dzieci. Teraz mam kochanego faceta i dzidzię w brzuszku chociaż za pierwszym razem na się nie udało...
agu_ska
Fanka BB :)
Witam Was cieplutko!!
Widzę że ostatnio przeplatają się tu dobre wieści ze złymi!!
Ilonko - mocno Cię przytulam, tak bardzo mi przykro kochana!!!:-(Myślałam że styczeń zebrał już największe żniwo:-(
Kasiu - nareszcie dobre wieści, czekamy na kolejne potwierdzenia- warto wierzyć!!!:-) Cały dzień o tobie myślałam i nawet nie wiesz jak się ucieszyłam
A u mnie zdarzyło się coś dziwnego i proszę o wyjaśnienia. Wczoraj mój mąż jak trzymał rękę na moim brzuchu to poczułam jakby mi się tam coś poruszyło na środku, oglądałam bym dalej TV gdyby mój mąż nie spojrzał się na mnie dziwnie i spytał się czy czułam to co on. Czy jest możliwe że tak szybko poczyłam dzidziucha - mój lekarz mówił że powinnam dopiero za 3-4 tygodnie????? Pierwszy raz cos takiego miałam i zgłupiałam.
Widzę że ostatnio przeplatają się tu dobre wieści ze złymi!!
Ilonko - mocno Cię przytulam, tak bardzo mi przykro kochana!!!:-(Myślałam że styczeń zebrał już największe żniwo:-(
Kasiu - nareszcie dobre wieści, czekamy na kolejne potwierdzenia- warto wierzyć!!!:-) Cały dzień o tobie myślałam i nawet nie wiesz jak się ucieszyłam
A u mnie zdarzyło się coś dziwnego i proszę o wyjaśnienia. Wczoraj mój mąż jak trzymał rękę na moim brzuchu to poczułam jakby mi się tam coś poruszyło na środku, oglądałam bym dalej TV gdyby mój mąż nie spojrzał się na mnie dziwnie i spytał się czy czułam to co on. Czy jest możliwe że tak szybko poczyłam dzidziucha - mój lekarz mówił że powinnam dopiero za 3-4 tygodnie????? Pierwszy raz cos takiego miałam i zgłupiałam.
agu_ska
Fanka BB :)
Aga - widzę że jesteś już spokojniejsza przed wizytą ( co mnie bardzo cieszy) - powodzonka Tobie i innym dziewuszkom na wizytach!!!!
Daaa oto najpiękniejsza fotka jaką narazie mam...
mój syneczek dwa tygodnie temu...
czując małego brykacza w brzuszku juz wierzę że mozna mieć kochającego, wspaniałego męża i to malutkie szczęście... a niestety kiedyś też miałam chwile zwątpienia
czując małego brykacza w brzuszku juz wierzę że mozna mieć kochającego, wspaniałego męża i to malutkie szczęście... a niestety kiedyś też miałam chwile zwątpienia
Załączniki
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
-
Aga - widzę że jesteś już spokojniejsza przed wizytą ( co mnie bardzo cieszy) - powodzonka Tobie i innym dziewuszkom na wizytach!!!!
Kasiu - cieszę sie bardzo że wyniki są ok. Teraz proszę troche relaksu dla dzidzi:-)
Alutka - jakie śliczności:-)Przystojniak
Oglądałyście tajemnice okrągłego brzuszka, słodkie
http://kobieta.onet.pl/wideo/6024371,47,1,1,relacjetv.html
Alutka - jakie śliczności:-)Przystojniak
Oglądałyście tajemnice okrągłego brzuszka, słodkie
http://kobieta.onet.pl/wideo/6024371,47,1,1,relacjetv.html
Ostatnia edycja:
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Daaa oto najpiękniejsza fotka jaką narazie mam...
Śliczności - gratuluję synka...
reklama