reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
trzeba czekać na komplet badań i to ma być na piśmie także jeszcze pewnie z tydzień
jutrzejsza wizyta mi spadla będzie dopiero we wtorek
ja mam właśnie 17 tc i tez jeszcze nie czuję ruchów tylko czasami jakieś bulgotanie
a i wstawiłam nowy suwaczek jak AGA od usg

Kasia dasz radę zobaczysz. Jesteśmy z Tobą tu wszystkie całym serduchem.

Piękno tego forum jest takie, że nie dosyć, że się wspieramy, razem cieszymy, doradzamy to między nami nie ma zazdrości. Ot taka myśl mi przeleciała przez mózgownicę.

Kasia dasz radę zobaczysz. Jesteśmy z Tobą tu wszystkie całym serduchem.

Piękno tego forum jest takie, że nie dosyć, że się wspieramy, razem cieszymy, doradzamy to między nami nie ma zazdrości. Ot taka myśl mi przeleciała przez mózgownicę.
I chyba masz dobrą myśl bo ja nie wyczułam też zazdrości ani również nie byłam zazdrosna gdy pojawiały się nowe fasolki

Ja wierzę w to, że te wszystkie krzywdy zostaną nam prędzej, czy później wynagrodzone...

Z jednej strony straciłam dwójkę dzieci, ale mam najwspanialszego męża na świecie.... Nie mogłam trafić lepiej .... Kocham Go najmocniej jak się da....
Inne kobiety często mają dzieciaczki, a ich faceci to świnie.... Lub nie mają w ogóle kogoś, kto je kocha...
Może nie można mieć wszystkiego... Albo nie można mieć wszystkiego na raz...

daaa, ale na pewno z czasem będziemy mieć wszystko czego pragniemy, a pragniemy nie bogactwa, nie podróże, nie cuda na kiju, tylko szczęśliwą kochającą się rodzinę, a to chyba największy skarb.

Witam

Ilonko, przytulam i zapalam
[*] dla Aniołka

Agatko, faktycznie babcia nie ładnie zrobiła:-(

Słodziutka_e badania mam zrobić tylko dwa- wymaz z kanału szyjki i na chlamydię, toxo robione miałam w szpitalu, proszę link
https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/odszedl-moj-synek-34336/

Kaska0240 dosłownie aż łzy mi stanęły:-):-) Suuuuper wiadomość:-):-)

Agnieszka0240 Julka jest cuuudowna:-)

GosiaLew Ja leżałam z dziewczyną w szpitalu, która miała bóle brzucha- lekarze stwierdzili, że tak może być na początkach ciąży-był to chyba 3 tc, za kilka dni znów trafiła, i znów Ją wypisali. Poszła w końcu założyć kartę ciążową ok 8 tc a jej lekarz prowadzący robi usg, a tam Dzidzia, która rozwija się prawidłowo, a druga w ciąży pozamaciczna. To powiedział tylko tyle, że za pierwszym razem mogli nie zauważyć, bo to był 3tc, ale za drugim zostawił bez komentarza...Miała operację i się udało, drugi Dzidziuś rozwija się prawidłowo:-) termin ma na kwiecień...

Ola81 Ty to chyba zwiedzisz całą Polskę:-D

gosiah co do zaświadczenia o urodzeniu, to nie wiem czy wydadzą na miejscu, gdyż jak mój K. to odbierał, ja jeszcze leżałam w szpitalu i nawet nie wiem, ale chyba dali to na drugi dzień. Jak już będziesz miała, to tak, odrazu do USC, a macierzyńskie liczy się od dnia porodu

A i Tobie Aga34, Just i Agatko powodzonka na wizycie:-)

Wstrzymuje sie,bo 8 lutego ide na wizytę.

Ewela a może to wcześniej, to nie były ruchy, tylko np. jelita, czy coś... A na ruchy jeszcze przyjdzie czas... Bo to byłoby dziwne, gdyby ruchy najpierw były, a potem znikły.... Nie znam się na tym, ale tak mi się wydaje...:confused::confused::confused:

reklama
Dzień dobry wszystkim

Edek widząc ciebie tutaj aż serce się raduje... ile twoja wiara może pomóc wiem doskonale... i wierzę że będziesz cudownym dobrym duszkiem dla wszystkich potrzebujących:tak:

Ja czytam oczywiście ale jakos trudno mi sie wbić w rozmowy
zapalam światełko dla wszystkich Aniołków(*)

Kaśka juz pierwsze wiadomości sa dobre... ja cały czas wierzę że urodzisz sliczne zdrowe maleństwo... a kciuki za was oczywiście cały czas mocno zacisnięte

Do góry