reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam
nie mam czasu dla was :-( jutro dwa egzaminy bleee nie wiem czy to zdam...
ide sie zaraz wykapac i poczytam jeszcze cosik...
missi ja powiem tak, dziwie sie bardzo ze ludzie biora kredyty na wesela, ja bym nie brala bo dla mnie kredy sie bierze w ostatecznosci na cos bez czego zyc jest trudno, a jak kogos nie stac na duze wesele to niech nie robi duzego... po co zaczynac zycie z kredytem na glowie, dla mnie taki start jest bez sensu... nas nie bylo stac na wielkie weselicho i zrobilismy male przyjecie, zmiescilismy sie w okolo 8-10tys lacznie z ubraniem sie, fryzjerem, fotografem, d-jem i wszelkimi opłatami wiec jak na dzisiejsze ceny to tanio nas wyszlo tym bardziej ze slysze jak ludzie wydaja po 30tys na samo wesele nie liczac ubrania sie i calej reszty...

nio nic idem plusk, przepraszam ze wiecej nie odpisze

mam dosyc tej sesji :-(

reklama
karolcia81 - no to faktycznie nieźlę Cię skasowali w tej aptece! A z tym @ to wcale nie musi być tak, że bedzie bolesna chyba...u mnie nie była, tylko ze leciało ze mnie jak z kranu i trwała chyba z 15 dni!!!Mnie do tej pory nie boli, a zawsze umierałam z bólu.Więc może teraz u Ciebie też nie bedzie..

:)
U mnie @ zwykle są znośne...pierwsze dwa dni trochę poboli, ale da się wytrzymać....ale pamiętam tą pierwszą po zabiegu.....koszmar...prawie traciłam przytomność z bólu, w nocy nie mogłam spać, tylko siedziałam na łózku zwinięta w pół....nawet końska dawka nospy i ketonalu mi nie pomagała....
może to endo się złuszczało z jeszcze poranionej macicy, albo było tak grube, bo sie po zabiegu odbudowało na maksa nie wiem?

Karolcia jesli chodzi o badanka to zaczynam w poniedzialek ide na pobranie krwi .Musialam troche podzwonic i popytac a wogole chcialam poczekac az przestane plamic tak bardzo .Jeszcze wczoraj lekarz mnie zdolowal ze cos tam zostało po zabiegu.
No tym , że Ci coś zostawili to mnie zmartwiłaś...ale jak nie masz gorączki...to może przy najbliższej @ się ładnie wszystko ładnie oczyści....
A co do badań....to jakie robisz?

Daaaa - dzięki ;-)

Tak jak powiedziala Aneczka, teraz jest moda, Ty za swoich ja za swoje i spadaj babo na drzewo i tyle, nie ma co debatować, trzeba jej to z glowy wybić raz na zawsze i tyle z gadania.

Missiiss a czy Twoja mama nie może zaproponować aby każda strona płaciła za swoich gości? To chyba jest aktualnie bardzo popularne rozwiązanie? Wówczas teściowa twojego brata będzie mogła sprosić całą rodzinę, ale będzie sama za nich płaciła. A poza tym stara tradycja jest taka, że to rodzina panny młodej robi wesele, więc nie rozumiem dlaczego tamta kobieta wogóle urządza jakiekolwiek dąsy :baffled: (Twoja mama zawsze może jej tak powiedzieć).
U nas, każda strona płaciła za swoich gości....a resztę równo po połowie....część zapłaciliśmy sami, a reszte dołozyli rodzice...ale im oddaliśmy z kasy od gości prawie co do złotówki.

Pati już bliżej niż dalej :-):-) Musimy jeszcze trochę wytrzymać :tak::tak: Mnie też już ta sesja drażni (tzn ja mam dwie sesje :-p)... U mnie jeszcze tylko dwa egzaminy i dwa zaliczenia na prawach egzaminu i koniec :-D:-D:-D

Wczoraj mieliśmy noc starankową numer 2 :-) Teraz jeszcze w ten weekend musimy się zabrać za to wszystko porządnie :-p:-pAch! Jak ja bym chciała trafić na październikówki :sorry2::sorry2::sorry2: (bo widziałam, ze już powstały :szok::szok: - ale ten czas leci)...

Karola najpier bede robic p.ciała antyfosfolipidowe,ANA - przeciwjądrowe,zrobie tarczyce tsh,ft3 i ft4.
Po miesiaczce zrobie prolaktyne ,progesteron
Karola długo czekałas na te wyniki

witam ponownie :happy2:

daaa, pati, ewela
- to trzymam kciuki za egzaminy i kończcie już te sesje...
le jak se tak wspomnie to fajnie było tak zakuwać... ja teraz coś zaczęłam myśleć o podyplomówce,ale to na przyszły rok, zobaczymy jak się potoczą losy... może najpierw bejbiś :confused:

daaa - plan w boboseksach prawie wykonany ??

a co do ślubu, to my też sami finansowaliśmy wszystko... i też był kameralny i nie zamieniałbym go na żaden inny!! a już napewno nie na taki na którym połowy gości prawie nie znam !

ewela, Ty swój cud masz już od 19 tyg.:tak:

Wow, to już 19 za Tobą:szok: ale ten czas leci...:-)
Życzę jutro powodzonka i Tobie Pati i Daa także

reklama
Do góry