reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

agatko :-D uśmiałam się

dobranoc wam
uciekam do czytania, a potem jakis relaksik moze cos poszydelkuje albo padne spac :/
papa

reklama
Missiiss histeroskopia powinna być w znieczuleniu ogólnym.
Mi ten mój palant nawet nie odpowiedział czy mi da czy nie. Moje pytanie na ten temat chyba jednym uchem wpuścił a drugim wypuścił, ale może jak zmienię, to innego namówię:zawstydzona/y::-p
A chciałabym zrobić, gdyż po cesarce lekarz coś wspomniał, że moja macica nie jest taka jak powinna:-( ale nic na ten temat w wypisie nie napisali:wściekła/y:
Co do zrostów, to nie wiem czy po łyżeczkowaniu mogą się zrobić, ja po cesarce niestety, ale mam i co do obfitości @ to nie mam nic wspólnego, bo ze mnie leci i to jak z kranu i jeszcze przy zrostach strasznie boli brzuch, a jak zmienia się pogoda to już w ogóle...

Ostatnia edycja:
Agatko pozdrow eSika od nas takze i niech z tymi doopkami nie przesadza, bo drzwi w domu mają ograniczoną wielkość :-D:-D:-D

pati, daa, ewela - powodzenia jutro, będzie do przodu i na 5 ;-)

missiiss poszedl mail do Ciebie :-)

A mojego A, jakieś chorobsko bierze, juz jest w lozku, a on raczej nocny marek. Pytanie gdzie ja mam spać jak on zaczyna być chory??? :dry:

Kochane ja poproszę w pon o kciuki dopiero :-):-) Bo mam wtedy egzamin i kolosa :dry::dry: Jutro mi się nie przydadzą... :-p:-p

Spadam poprasować, pouczyć się, umyć włosy, potem o 22coś na AXN CSI muszę obejrzeć :-p i znowu do nauki :-):-) Koło 1 jeszcze seksik mnie czeka, a jutro wstać muszę z rana :sorry2::sorry2:Ehhhh....

daa pracowity ten wieczor. No tak najpierw obowiązki, potem przyjemności :-D:-D:-D
Ja juz na dziś uciekam, jeszcze przed chwilą krolik mnie wkurzyl, nakrzyczalam na niego, a ten się obrazil :no:

bo wiecie co ja sie boje tej histeroskopi jak cholera i boje sie ze mnie cos jebnie w leb i zaraz po bede glupia dziecko chciala i najgorsze jakby wyszlo niestety ze mna to jest tak ze raz tak raz siak .... i tego sie boje a juz najmadrzejsza jestem wieczorami ale to juz chyba pisalam :sorry2:

bo wiecie co ja sie boje tej histeroskopi jak cholera i boje sie ze mnie cos jebnie w leb i zaraz po bede glupia dziecko chciala i najgorsze jakby wyszlo niestety ze mna to jest tak ze raz tak raz siak .... i tego sie boje a juz najmadrzejsza jestem wieczorami ale to juz chyba pisalam :sorry2:

missiiss jesteś mistrzynią w kołowaniu samej siebie...

reklama

rób histeroskopię i bez gadania!!! Trzeba zobaczyć czy wsio oki jest...
A z Dzidzią będziesz poprostu musiała się wstrzymać i już...
A KTO WIE, MOŻE PÓŹNIEJ RAZEM BĘDZIEMY CHODZIĆ Z BRZUSZKAMI jak zrobisz i będziesz musiała czekać:-D

Do góry