reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

daaa no to super tak trzymać tylko częściej działać i ja też trzymam kciuki za owocne boboseksy (cyt. pati - żeby nie było prawa autorskie w końcu jakieś tam są...:dry:)

just taaaaa, krokodyli brak, mi chyba serce już nie ma co pompować bo całakrew wylatała ze mnie dziś... :baffled: musze sie przeciąć w palec i sprawdzić czy jakaś krew jeszcze poleci ... :baffled:

reklama
Syla, jak najbardziej plamienie jest normalne i dopuszczalne, i może być taki mix, raz krew, raz zabarwiony śluz, raz nic itd.

Gosia, będziemy ustawiać, ale testy po dniu @ się przydadzą, więc korzystaj z promocji :-)

Lena, to uważaj na siebie, żeby Cię jakieś słabości czy zawroty głowy nie dopadły. Nie przemęczaj się i dużo pij

też lecę na housa. dobrej nocy!

witam sie wieczorową porą..

poczytałam...zajęło mi to jak zwykle ponad godzinę!!!

Agniesia82 - tak strasznie mi przykro:(Światełko dla Aniołka(*)

Nowe Aniołkowe mamy witam i przytulam!

A mi trochę napuchła buzia ale nie jest źle...da się wytrzymać..jutro robie sobie dzień wolny, bo jestem wkończona a jeszcze ta pogoda jest do bani...jutro tez idę krew oddać, mam nadzieję ze wyniki będą dobre!

Doczytałam cały dzisiejszy dzień co tam u was
Przytulam mocno Nowe Aniołkowe Mamy(*)(*)
Mowa była o jedzeniu po południu i mi z wieczora apetyt zrobiłyście heheh A muszę schudnąć 15kg:baffled::baffled::baffled::no::no::no:ZGROZA
13x13 Filmik zajefajny heheh uśmiałam się DZIĘKUJĘ:-D:-)
Misiss I ja kochana twierdzę że napewno to przed miesiączką masz nastroje zobaczysz parę dni i będzie ok:tak:
KOchane już prawie 4tyg po zabiegu mam krwawienie w Poniedziałek muszę iść do gin jak tak dalej będzie bo to chyba tak nie powinno być już sama nie wiem:confused::sorry2::zawstydzona/y:
Mój Albert mówi że to już mój rytułał jak widzi Stronę Baby Boom i nasze formum chociaż się nie znamy opowiadam Mu o Was i Jak dobrze że znalazłam tę stronkę
I rzeczywiście jak ktoś stwierdził Nowy Rok nie zaczoł się dobrze dla wielu z nas (dla mnie też) ale skończy się BARDZO DOBRZE dla Wszystkich z Nas tego się trzymajmy
Buziole Do Juterka:tak:

No i doczytałam:tak:

Ala1977. Agniesia82 przytulam i zapalam
[*] dla Aniołków

No i jestem po wizycie...ale mój gin. jeszcze nigdy mnie tak nie wkur***
Dałam na początku wyniki- są ok. Oczywiście zaraz na fotel, gdzie okazało się, że w dalszym ciągu mam zrosty, bada dalej i twierdzi, że macica jest powiększona:szok: pierwsze co pomyślałam, to ciąża, ale to nie możliwe:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
zaraz usg i okazało się, że już po owulce jestem, ale ulga, choć wiedziałam, że ciąża odpada:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: no i poza zrostami, to wszystko ładnie wygląda:-):-)
No i już po wszystkim usiadłam, przepisał mi tabl. na zrosty i pogadaliśmy. Badania mam zrobić tylko dwa, chlamydię i posiew...
Ale zaraz zeszłam na temat mojego zawiadomienia do prok., to stwierdził, że wie, bo musiał moją kartę dostarczyć do prok.a to co ma to tylko ksero... No i do mnie z tekstem, że żałuje, że dał mi skierowanie tam gdzie leżałam, bo niepotrzebnie robie tamtym problemy, gdyż 3 godz. w tą czy tamtą nic by nie zmieniły i że mój Chłopczyk w ogóle nie miał szans, a tamci i tak, i tak za dużo dla mnie zrobili bo trzymali mnie 8 tyg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz ku*** ale się wściekłam, dosłownie to z butów mnie wyrwało:wściekła/y:
Jak on tak mógł...Wiem, że lekarz lekarzowi du** broni, no ale bez przesady...

witam dziewczyny
ja jestem po wizycie u lekarza.Byl bardzo wkurzonny ze w szpitalu nie poczekali na niego z zabiegiem tylko wywolywali mi krwawienie.
Po za tym okazalo sie ze cos mi zostawii iteraz kwestia czy to endymetrium czy cos innego:wściekła/y:Dlaatego moje krwawienie jest nadal zrobil mi usg i zbadal mnie mowi ze powinno byc dobrze ze to powinno to zejsc ze mnie.Powiedzial ze mam tylozgiecie i pani doktor nieporadzila sobie z zabiegiem masakra byl wsciekly.
Na razie sie mam nie martwic gdyby plamienie sie nasililo mam do niego dzwonic.
powiedzial ze gdyby wiedzial ze tak bedzie to by mnie do szpitala wyslal na drugi dzien.A po zatym dostalam l4 na 19 dni bez problemu mam sie pokazac na kontrole 16 lutego.
jesli chodzi o poronienie wykluczylismy bakterie bo wszystkie mialm robione.dal mi skierowanie na przeciwciala antyfosfolipidowe.zobaczymy ja zrobie jeszcze kilka badan.Bylam w szoku mowi mi ze 3, 4 miesiace mozemy zaczac staranka jak bedzie dobrze wszystko byla, w szoku.dla mnie to chyba zawczesnie.
Aha powidzcie mi jak mam skierowanie na badanie na recepcie tam jest moj pesel a on prywatny ma gabinet to za darmo to badanie jest

ewcia - to dupek jakiś !!! dużo zrobili... jeszcze więcej nie zrobili !!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
było go spytać czy gdyby to o jego córkę chodziło to też by był taki tolerancyjny...???

Anetka81 - chyba niestety jak skierowanie z prywatnego gabinetu to trzeba płacić, przynajmniej ja musiałam!

ewcia - szok!!!żeby lekarz tam mógł powiedzieć...ale masz rację "solidarność lekarska" chociażb nie wiem co..szkoda słów

reklama
Ala1977. Agniesia82 trzymajcie sie kochana mam nadzieje ze limit zlych zeczy sie wyczerpal tez dla was teraz bedzie tylko lepiej * dla waszych Aniołków.
Ewcia pewnie do niego maja pretensje ale ci lekarze sa teraz masakra

Do góry