reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewcia, nie gniewaj się, ale ten Twój gin to jakiś palant:(, może i zna się na fachu, ale jakby mi ktoś takie teksty sadził to już bym mu podziękowała za współpracę:no:, nie złość się szkoda Twoich nerwów, ściskam mocno.

reklama
Ewcia, nie gniewaj się, ale ten Twój gin to jakiś palant:(, może i zna się na fachu, ale jakby mi ktoś takie teksty sadził to już bym mu podziękowała za współpracę:no:, nie złość się szkoda Twoich nerwów, ściskam mocno.

No zobaczymy,,,ale chyba nie pójdę już na wizytę, znajdę innego i chyba już mam takiego na oku:tak:...wkurzył mnie dziś na maxa i tego mu nigdy nie zapomnę...

aniolki kochana ja w zadnym wypadku si enie obrazam jakbym nie chciala sluchac waszej opini to bym nic nie pisala a chce je sluchac choc wiem ze czesto jestem mecząca :sorry2: w ogole to wiem ze ze mnie straszny nerwus i to naprawde bardzo straszny co zauwazylyscie pewnie nie raz... postaram sie nie panikowac. w sumie masz racje lekarze nic dziwnego nie widzieli ale teraz sobie przypominam comialo oznaczac rysunek zimmera na jedny mjajniku napisal ok a na drugim narysowal 4 kolka... dobra juz nie mozdze...

Karola nie chce cie zamartwiac,a moze juz to wiesz. Ale duzo czytałam na ten temat i własnie te dziewczyny ,które przez długi okres czasu zarzywały tabletki anty miały problemy z zajsciem i utrzymaniem ciazy. I lekarz mi tez to mowil,zeby długo nie brac,bo moga byc problemy.

kurcze ja bralam od 18go roku życia czyli z 6lat ciągiem harmonet.ale po odstawieniu do ciazy minelo 9meisiecy,
dziewczynki nei doczytalam mam jeszcze 15stron:( doczytam juz jutro i to co teraz piszecie rowniez bo moj M juz nagi w progu stoi i mnie do wanny woła:)jak tu odmówić. mam nadzieję,ze dzis wszystko u was ok. pozdraiwam wszystkie i jutro jak doczytam odezwe sie.
Kasiu mam nadzieje,ze trzymasz sie dzielnie i szukasz optymizmu w sobie.
Missiiss mam nadzieje ze @ przylazla.
buziaki

dobranoc kobitki

troche mi juz przeszlo co bedzie to bedzie moze w 28 dc sie rozkreci

buziaki i dzieki za opierdziel :tak: troche to trwalo zanim mi przeszlo ale to dzieki wam wiec dziki jeszcze raz :tak:;-)

Hej dziewczęta!
A ja dopiero na koniec pracy przebrnęłam przez lekturę BB, bo jednak coś w tej pracy trzeba zrobić :-D

Agniesia82 i Ala1977 bardzo mi przykro :-( Przytulam mocno.

Widziałam, że piszecie o odbieraniu wyników. Tutaj jest tak, że próbki do badań pobierają mi w klinice, do której chodzę. Potem to wysyłają gdzieś do laboratorium a z wynikami to do mnie dzwonią, żeby powiedzieć co wyszło. Ostatnio pobrano mi 6 filek krwi do badań. Wyniki mają być jutro. 4 lutego mam jednak kolejną wizytę, więc powiedziano mi, że zadzwonią do mnie tylko jak coś będzie źle, a jeśli wszystko będzie OK to przedyskutuję wyniki badań w czwartek z lekarzem.

Dzisiaj zadzwoniłam do swojego ubezpieczenia aby się dowiedzieć czy w ramach ubezpieczenia mogę zrobić badania krwi i USG w celu sprawdzenia czy dziecko nie ma Downa bądź innej choroby chromosomowej. Okazało się, że tak :-) Bardzo mnie to ucieszyło, bo to badanie kosztuje $2000, więc dobrze, że chociaż podpada pod ubezpieczenie. Myślę, że wydanie w ciągu roku $10 tys to i tak dużo, więc super, że te $2 tys będzie już w to wliczone :tak:

Pisałyście o wyprzedażach, to Wam powiem, że Stany to raj na ziemi na zakupy :tak: Ja już staram się nie chodzić do sklepów za bardzo, bo garderoba już pęka w szwach, ale niedługo zamierzam kupić trochę ciuszków ciążowych. Zdążyłam się już odzwyczaić od polskich cen i 150 zł za sweterek - co jest ok. $50 jest dla mnie zdecydowanie za drogo. Pewnie dlatego, że wiem, że tutaj mogę sobie kupić śliczny sweterek za $20, a czasami nawet taniej. Niedawno kupiłam sobie w Gapie kurtkę za $20 - bardzo ładną :tak:

Mój mąż wpadł ostatnio na pomysł aby pieniądze z bonusów jakie dostaniemy w pracy w marcu (powinno być tego kilka tys. $) przeznaczyć w całości na zakupy dla dzidziusia :-) Tutaj za tę kwotę to można śmiało wszystko kupić, jako że takie rzeczy też nie są drogie.

reklama
Do góry