reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena, dobre to z tą Amazonką :-) Widzisz i teraz trzeba się cieszyć, że tak ładnie leci, bo oznacza to, że się wszystko ładnie zregenrowało i miało się co złuszczać ;-) Tylko krokodyli brak :-)

Patrycja, a może warto by było, żebyście szczerze pogadali czego On się tak naprawdę obawia, bo wtedy można argumentów szukać, żeby te strachy przed kolejną próbą złagodzić

reklama
Lena super ze w koncu Cie @ nawiedzila:happy2: teraz to juz z gorki
Just mam nadzieje ze za dwa tyg bedzie czym sie cieszyc:tak:
ja juz wiem czemu moj gin nie wzial ode mnie kasy bo po prostu moje wizyty dzialaja na niego psychoterapeutycznie, koles ma ubaw po pachy z tego co ja mu opowiadam pyta mnie np czy mnie piersi bola a ja mu na to z rozbrajajaca szczeroscia i zgodnie z prawda ze tylko jedna:confused: a on juz sie chichra, albo mowi mi ze w sumie badania wyszly wszystkie ok wiec jestem zdrowa a ja na to ze fizycznie tak ale... a on znow chichra ze skoro mam taki dystas do siebie to z psychika tez musi byc calkiem niezle.

just dokladnie dobrze mowisz jak bedzie i jak jst teraz ale HELLO!!!! chyba mylicie fakty bo mi cos leci tylko nie okres juz od dwoch dni tylko glupie plamki kawa z mlekiem i sie nie rozkreca skape te plamienia jak cholera ja poprostu nie ze narzekam ze nie mam okresu tyko narzekam bo nie wiem skad to todziwmne sie wzielo u mnie :confused: i mowie ze wolalabym zeby to byla @ a wy przeczytalyscie tylko chyba koti wypowiedz a nie cala moja historyjke z tym plamieniem ... koti chyba tez doczytala tylko ostatnia moja wypowiedz ze chce zeby juz byl okres... wolalabym zeby przyszedl o czasie albo po czasie a nie przed czasem i nie wiem co to jest z tymi plamieniami ,,, ale juz mowilam ze pisac o tym nie bede i nie bede marudzic a wy mni eprowokujecie nununu ;)
wyskoczyly mi pryszcze mam naerwa jak cholera i jeszcze to si enie rozkreca, jak jutro bedzie tak sao dzwonie do gina i juz . wiec juz nie bede o tym pisala

Ostatnia edycja:
nu nu nu Missiiss tu chyba focha chce strzelić. Napisałam Ci, że po zabiegu łyżeczkowania dzieją się dziwne rzeczy. Moja koleżnka miewa takie plamienia - brudzenia od 22 dc czasami. Nie wiadmo skąd... Organizm musi dojść do siebie. A nerwy i nakręcanie się temu nie sprzyjają.

Missiiss, weź przeczytaj swoje posty z dzisiaj i wtedy zobaczysz, czy to wszystko takie proste logiczne itp jest ;-) mi z nich wyszło "plamię: czy to @, czy to nie @" :-p
Kobito, byłaś w ciąży i po takim przeżyciu organizm jest w szoku, sam nie do końca wie "o co chodzi, co się dzieje", stara się wrócić na utarte szlaki (faza tak, śmaka i owaka). U mnie po poronieniu (dużo młodszej ciąży niż Twoja, więc organizm dostał mniejszego kopa hormonalnego) pojawiało się coś takiego, że przytulanki około 23dc kończyły się krwią, i to nie, że parę kropelek, tylko byłam przekonana, że już @ przyszła. A tu nie potem parę dni spokoju i dopiero 28 dc @. I tak było i po pierwszej i po drugiej @ po poronieniu, i co mi ginka powiedziała na to niepokojące zjawisko, ŻE SIĘ ORGANIZM SAM MUSI UNORMOWAĆ.
Mam nadzieję, że się nie obrazisz i focha nie strzelisz ;-) po prostu nam chyba bardziej niż Tobie szkoda Twoich nerwów ;-)

Missiiss, i nie wywołuj wilka z lasu, bo będziesz miała tak jak Lena AMAZONKĘ, a jak dobrze pójdzie to i Krokodyle będą :-p

Ostatnia edycja:
Lena nie odmieniło mi się :-) Staramy się... tzn mamy zamiar :sorry2:Póki co, to raz w tym cyklu tylko przytulanki były - przedwczoraj :sorry2::sorry2: W tym miesiącu jesteśmy oboje tak zalatani, ze jak kładziemy się do łóżka, to juz na nic siły nie mamy :sorry2::sorry2:
Tak więc teraz jest lajtowo :-D w przyszłym miesiącu zabierzemy się już porządnie do roboty... :-D:-D:-D

witam dziewczynki,
na początku chciałabym przytulić wszystkie nowe Aniołkowe mamusie:(, bardzo mi smutno ,że tu jesteście, trzymajcie się kochane!
Ja dziś niestety znowu w kratke nastroje:(, mało tego dostałam jakieś plamienie, ale czytałam wcześniej że tak może być po zabiegu, że nic a dopiero po kilku dniach cos się zaczyna:( mam nadzieję że to normalne i że to nic poważnego :(
:zawstydzona/y:
Widzę ze przybywa też i radosnych wpisów:) mam nadzieję, że kiedyś i ja dołączę, póki co buuuu:(
Mój Aniołek 21.01.10
[*]

reklama
Mississ a może ty masz po prostu mega napięcie przedmiesiączkowe!!!

Weź sobie gorącą kąpiel może to Cię zrelaksuje i na pewno przyspieszy okres, skoro nie jesteś w ciąży to jest nawet wskazane

Nowe aniołkowe mamy witam.

A ja jeszcze 1,5 tygodnia i testowanko i jak zacznę znowu świrować kilka dni przed i zechce robić szybciej testy niż termin @ to ustawcie mnie do pionu, ale kilka to sobie muszę kupić, bo są u mnie w promocji w dobrej cenie, chociaż tak z 3 coby mieć już w domu.

Do góry