reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam was, ciutke poczytalam cos cie pisaly :-)
missi tak szczerze to mnie ciagle zastanawiaja te twoje mega dlugie cykle, i mysle ze moze ta histeroskopia bylaby potrzebna bo moze masz jakies zrosty, polipy itp na sciankach macicy ktore utrudniaja budowe blony itd i przez to masz tak cykle rozjechane.. pozatym nie w kazdym cyklu jest owulka a przeciez @ i tak przychodzi o czasie wiec ja watpie ze brak owulki wplywa u ciebie na rozjechane cykle.... cokolwiek postanowilas ja jestem z toba i tego nie potepiam :-) pisze ci tylko co ja bym zrobila ;-)

kasia ciagle o tobie mysle... nie wiecie o ktorej miala miec wizyte?

ja za chwile znowu do pupu jade bo wczoraj nie dotarlam wiec moga mnie skreslic wredne babska, a ze szpitala mam tylko karte informacyjna ze tam bylam ciekawe czy mi to uwzglednia... jade znowu z adamem bo sie boje ze moja glowa mi jakis numer wywynie :/ ja nie wiem jak to moglo sie stac ze mi sie w glowie krecilo na siedzaco i to bylo tak jakby mnie nie umialo zemdlic ani ocucuc normalnie ani wte ani wewte... mialam robic te testy owulacyjne ale na nich pisze ze nie pic dwie godziny przed zrobieniem go i najlepiej do godziny 12 go zrobic wiec nie wiem czy dzis sprawdze czy one dzialaja czy nie... jutro do gina i juz sie stresuje, opowiem mu co mi sie stalo i zobaczymy co on na to... znowu pojdzie min 150zl wek a jak mi zrobi jakies dodatkowe badania to wiecej wrr... tylko skad ja kase wytrzasne jak na lazienke potrzebujemy-niecierpie remontow bo nic nie mozna odlozyc tylko sie wklada i wklada i wklada.... a same wiedzie ile kosztuje zrobienie lazienki... niby takie male pomieszczenie ale rzeczy to majatek kosztuja i jeszcze robocizna za kladzenie plytek....

aha mam kolejna pozytywna ocene ze studiow, z zaliczenia cwiczen z finansow publicznych 4,5 a facet to gbur i wredny typ wiec jestem zaskoczona mielismy prace do napisania w parach oczywiscie moja druga polowka z pary g... zrobila wiec sama robilam no ale za to mam satysfakcje ze to dobrze zrobilam bo taka ocena to malo kto ma :-D

dobra lece do dupy ups tzn do pup hihi

reklama
Mój brzuchol o talii bąka nie ma póki co ani jednego zdjęcia, ale jak się w końcu go doczeka to wkleję.
To jest szokujące, jak bardzo zmienia się wielkość brzucha wieczorem wielki, rano normalny, to samo z piersiami i brodawkami, raz normalne, a raz gigany :szok:

Witam dziewczynki.
Kasia - jestem z Wami, trzymaj się kochana...

LucyF - kobitko miejże litość, co Ty pleciesz. Jak wczoraj pisałam, w jeden dzień troszkę popiłam, na drugi dzień dostałam plamienia, które po kilku godzinach minęło, napusałam o tym do babeczek na forum ktore mi doradziły wizytę u gina lub test ciążowy... i nie mam żadnej ciąży pozamacicznej tylko zdrowego urwisa który nawet teraz mi daje o sobie znać...

Ja na razie zmykam bo przychodzi dziś do mnie małżeństwo które chce wynająć ode mnie mieszkanko...

PAPA

Witam Kochane:-):-)

W US powiedzieli mi tylko tyle, że mam złożyć pismo, co będzie dalej, to się okaże, ale mam nadzieję, że będzie wsio oki

Wiecie może na którą Kaśka miała wizytę?
A tak w ogóle, to co się dzieje z Karolą?

Pozdrawiam

Witajcie dziewczyny

Wyobraźcie sobie, że wczoraj koło 20 poszłam sobie poleżeć i tak usnęłam, wstałam przed piewrszą w nocy poszłam do P. spytać się czemu nie śpi jeszcze i dalej do wyra, nawet się nie myłam. Wstałam dziś o 10, więc spałam 14h, ale za to jaka wypoczęta jestem :-)
Na dworze nowa warstawa śniegu, tylko - 7, normalnie upał. Tylko znowu brodzić przez ten śnieg to katastrofa a to prawdziwe opady dopiero mają przyjść.

Pati a może ty tak z tych nerwów i przemęczenia od nauki miałaś takie zawroty głowy. Jak by to nazwać "mózg Ci się przegrzał", hehe, żartuję oczywiście, oby to było tylko jednarazowe. Ja miałam taki czas, że jak była @ to mi cisńienie tak spadało, że mdlałam, albo było mi bardzo słabo i nawet nosiłam zawsze przy sobie takie tabletki do ssania podwyższające ciśnienie, one z cukrem były, ale już jakoś mi przeszło na szczęście.
A jeśli chodzi o łazienkę to wiem ile to kosztuje, jeszcze zależy co chce się mieć, ale kupowanie najtańszych rzeczy nie ma sensu. Tak samo z kuchnią lepiej czasem zainwestować i mieć satysfakcję, że wygląda tak jak się chce. Chociaż powiem, że najeździłam się szukając dobrych okazji na to co mi się podobało. Jeszcze do łazienki brakuje mi tylko szafek, ale najpierw muszę kupić szafę do sypialni.

Dziewczyny a z brzuchami to w ciąży jest różnie, niektóre mają szybko a niektóre w ogóle nie mają prawie. To chyba zależy też od miednicy kto jaką ma. Ja chyba będę miał spory brzuchol, bo mam wąskie biodra. No ale po co tym się przejmować.

Kasiu jestem z Tobą, trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre.

just:-D:-D w kosmos to dobre jest a na allegro to jeszcze lepsze :) ale co do allegro to bede wystawiala swoje kompleciki juz wam daje fotke wlasnie skonczylam ta czapeczke z wczoraj co mi zabraklo welny ale juz jest caly komplecik gotowy :-)

Załączniki

• komplecik.jpg
    komplecik.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 42
  • czapa.jpg
    czapa.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 36
  • szaliczek.jpg
    szaliczek.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 35
  • buciki.jpg
    buciki.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 36
reklama
No misisis zdolniacha z Ciebie, ja to nie mam do tego wyobraźni, więc podziwiam, że tak szybko ogarnęłaś szydełkowanie :-). Ślicznie Ci to wyszło.

Do góry