reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja mam do ciężarówek pytanie: w nocy zaliczyłam pierwsze nocne sikanie odkąd jestem w ciąży. Dokładnie o 4. Podejrzewam, że z każdym dniem będzie coraz częściej i gorzej. Bo ja ogólnie dużo sikam, a teraz w ciąży to masakra wręcz. I teraz jak to się ma do oddawania moczu do badania? Skoro to ma być próbka moczu porannego po przespanej nocy, to... To co jak się nie może wytrzymać i idzie się np. o 2 lub 4 sikać? A zwykle próbkę oddawało się do próbówki koło 6.30?[/QUOTE]

NIUNIA JE TEZ CZĘSTO CHODZĘ A TERAZ TO JUZ WOGÓLE W NOCY WSTAJE Z 4RAZY JAK NIE LEPIEJ. A JAK ZAWSZE ROBIĘ BADANIE TO W NOCY SIĘ ZAŁATWIAM BO BYM NIE WYTRZYMAŁA TYLE CZASU. WIĘC WSTAJE NORMALNIE W NOCY I RANO O 6.00 DO POJEMNICZKA. A JAK WYNIK BY WYSZEDŁ ZŁY TO GINKA MI ZAWSZE KAŻE POWTARZAĆ ŻEBY SPRAWDZIĆ BO ONA WIE ŻE KOBIETA W CIĄŻY CHODZI CZĘSTO DO KIBELKA.

reklama
Czyli jakby co sikać normalnie, próbkę oddać rano i ewentualnie ginowi powiedzieć jak będzie oglądał wyniki, że to nie pierwsze poranne siki, bo w nocy się krążyło między łóżkiem a kibelkiem?

ile napisałyście:szok: litości:blink::blink::blink::blink::blink:

Dziś moje kochane dzieciątko spało całą noc!!!! ależ mama jest szczęśliwa:-) tylko rano budzik wprowadził zamęt i tak zaczęła nogami pedałować że powiedziałam S że idzie z nim do pracy;-) po czym S wytłumaczył córce ze jeszcze nie może i musi zostać z mamusią w ciepłym łóżeczku -więc niech się wygodnie ułoży i śpi dalej...

Wczoraj się trochę przestraszyliśmy bo była baaardzo nisko:blink: S to nawet zauważył -ale już dziś dupka jest wciśnięta w żołądek i jest ok:tak:

Ewcia no trzymam kciuki z tą skarbówką...:tak:

Just to dobrze ze masz taki spokój -maluch też spokojny będzie -bo ja nerwus jestem straszny:-p

Marc
to dobrze ze się udało:tak:

Ewela28
super zdjęcia:-)

Syla11
jak dziś samopoczucie?? bo już wszystko wysprzątałaś zapewne:confused: musisz przemyśleć za i przeciw... widzisz jedne chcą przekonać mężów do staranek -inne nie wiedzą jak powiedzieć że nie sa gotowe...ech -musisz wiedzieć sama

Missiiss
ale co z nadżerką chcesz zrobić??? mi jedna sama przeszła, drugą malutką miałam zalewaną czymś -jakiś preparat i po sprawie:tak: masz dość to daj na chwilkę luz... zrób coś takiego bo ci dobrze idzie OCIEPLACZ NA SIUSIAKA OCIEPLACZE WALENTYNKI!!!! (888876604) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i zaczekaj trochę -odetchnij kobieto...
Jak mogłaś pomyśleć że tak ktoś powie:blink: przecież napisałam że będe z Tobą cokolwiek zdecydujesz i to sie nie zmieni -a dobrze musi być i mam nadzieję ze pod koniec roku tuląc swojego malucha to Ty powiesz "A NIE MÓWIŁAM":tak:
A kto Ci powiedział ze do @ musi być owulacja??? to jakaś bzdura trochę jest -są kobitki które nie mają owulki a @ mają...

Pati hmmm dziwne z tym ciśnieniem -chociaż wiesz ja też chodziłam do neurologa -miałam eeg rezonans prześwietlenia pierdoły i okazało się ze nic się nie dzieje i bóle same przeszły:tak: może taki dzień?? a jak krwinki to faktycznie może jakieś przeziębienie??

Lilijanna najważniejsze że maluszek zdrowiutki -wyniki będą ok:tak: despota -kazał Ci kwiaty podlać:no::-p

Ilonka26 patrzę na Twój suwaczek i wspominam... jak ja wtedy się fatalnie czułam:baffled:

Kobietka
jak dziś?? lepiej się czujesz??

GosiaLew pewnie jeszcze leniu****esz na wolnym:-):tak:

Koti hehe no moc urzędowa jest najważniejsza w prasowaniu:-)

Asiu to ja prosze prosty przepis na żurek bo wielkanoc mnie czeka i już się muszę psychicznie przygotować do gotowania;-) co do mc zachcianek -nigdy tyle tego nie zjadłam co w ciąży:-) a kobiecie w ciąży odmawiać nie wolno;-)

Czarna76
nie jest inaczej tylko zależy czy miasto refunduje -w Wawie jest sporo refundowanych szkół:confused: przykro że nie każdy o tym myśli...

Kaśka
czekam na wieści -dobre i najlepsze -jestem z Tobą trzymam kciuki:tak:

Karolcia daj znać co u gina....

EwelinaK witaj

Aniołki a co Ciebie tak mało ostatnio??:confused: czy tylko mi się tak wydaje??

Iławianka a co u Was??

Aga34 jak dobrze że możemy wszystko na hormony zwalić:-D oby nam tak nie zostało:-)

Ola**
to działa tak -że może się udać:tak: mnie też wkurzały wszystki brzuchy dookoła a tutaj czekałam z utęsknieniem na każdą nową fasolkę:tak:bo to co inngo

Libi proponuję wejść na wątek o łyżeczkowaniu -tam jest wszystko opisane -przytulam

Agu ska nie wybuchniesz kochana:-D

Daaa czekam na Twj luźniejszy dzień:tak:

LucyF po prostu wiara.... wiara we własnego szkraba...

Anetha81
niestety tego nie da się wytłumaczyć... bo dla nas mam żadne wytłumaczenie nie będzie dobre, żadne nam nie pomoze i nie ulży... przytulam Cie mocno...

No i jeszcze Wam powiem że mój S planuje córeczkę:baffled::baffled::baffled: za jakiś rok:szok:

A tu są prezenty na walentynki:-D
Papier Toaletowy Sudoku!!! EXtra prezent! (885374075) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
##### DRAPACZKA DO JAJEK dla dżentelmena ####### (885088109) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Agata chyba godzinę pisałaś posta. Gratulację za wytrwałość i pamięć.
A wolne mam i będę się lenic, bo qrde za to co się napracowałam ostatnio należy mi się troszkę. Zmieniłabym pracę, ale mi się nie opłaca jak chcę zajść w ciążę, dlatego postanowiłam się jeszcze troszkę pomęczyć i jak skończę macierzyński to wtedy będę szukała czegoś nowego, bo do pracy raczej będę musiała wrócić, chyba, że wygram w totka.

Nie za ma co Agatko :-)

Muszę wymyślić jakiś prezent dla Asi Grzesia, bo w poniedziałek będzie miała 30. Macie jakieś oryginalne pomysły? Bo ja jakaś wyzuta z nich jestem :-(

No i zniknęła mi 2 z przodu w odliczaniu do porodu... Jakoś bezpieczniej czułam się jak było ponad 200 :-) Teraz zleci jak z bicza strzelił. Szok...

reklama
Mój brzuchol o talii bąka nie ma póki co ani jednego zdjęcia, ale jak się w końcu go doczeka to wkleję.
To jest szokujące, jak bardzo zmienia się wielkość brzucha wieczorem wielki, rano normalny, to samo z piersiami i brodawkami, raz normalne, a raz gigany :szok:

A nie mow mi nic o sutach i brodawach -- wielkie to malo powiedziane- to jakies giganty sa :szok::szok::szok::-D

LucyF powiedz mi moja droga,dlaczego jeszcze do gina nie poszłaś???:no:

:wściekła/y::wściekła/y: wkurza mnie juz to, juz druga osoba mi mowi,ze mam wielki brzuch :-:)-:)-( nie noe,az mi sie przykro zrobilo ,zobaczcie jeszcze raz.

Załączniki

• IMG_4341.jpg
    IMG_4341.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 48
Do góry