reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Syla, pogadaj z nim, przecież też pragniesz bobasa, ale potrzebujesz jeszcze czasu, przecież u Ciebie wszystko się stało chwilę temu.
Mój też gadł, że jak najszybciej, a dla mnie to była abstrakcja. Dla mnie był czas do wyniku histo-pato, do pierwszej @, do wizyty u starej ginki, do wyboru nowej ginki, ta zleciła badania, okazało się, że na wyniki trzeba poczekać - to czekałam i wcale nie wydzwaniałam czy już może są. I tak zleciały 3 miesiące - nie wiadomo kiedy, a w czerwcu wydawało się, że czekanie przez każdy kolejny miesiąc będzie wiecznością.
Więc spokojnie, nie rób sobie jeszcze dodatkowego stresa

reklama
witam, szukam dziewczyn po zabiegu na polnej?bardzo prosze o odpowiedz prawdopodobnie czeka mie ten zabieg i chciałabym dowiedzieć sie wiecej na ten temat.

Lucy - gratuluję i tzrymam kciuki
Missiiss - jakkolwiek zdecydujesz będziemy tu zawsze z Tobą :)
Just - śmignął Ci ten suwaczek - niewiem dlaczego ale twój mi leci jakoś najszybciej i jest dla mnie jakims wyznacznikiem - jak ja nie miałam jeszcze suwaczka - gratuluje połowy ciązy
Koti - a u Ciebie jeszcze tylko niecałe 8 tyg:szok:
Kasiu - mocno trzymam kciuki za jutro i głowa do góry - bądz silna dla synka

A mi brzuszek rośnie chyba z dnia na dzień:szok:W takim tępie to niedługo wybuchnę:-D

Miłej nocki kochane!!!

koti mowilam mu i mowilam ze antos nawet powstal z cyklu wywolanego bo on mi mowl ze lpiej zeby jajeczko samo sie wytworzylo bo mu mowilam z ebede teraz wywoalywala jak nie przyjdzie a jedenastego bedzie 40 dzien cyklu lutego... mowilam mu a on ciagle swoje ze musi rzyjsc sama... a ja wiem jak to bedzie tym bardziej ze kazdy m i mowi ze do owu jeszcze hoho i dalej... i tak mi powiedzieli 19 i 25 dwoch lekarzy ... a czy przyjdzie nawet za te trzy ygodnie to tez nie wiadomo :-( 11 tego jak pojde po tabsy na wywolanie do moejgo gina to od razu zobcze czy nic sie nie robi jak siebedzie robilo to poczekam az samo przyjdzie ale jak znow ciagle w miejscu bedzie stalo to bede wywolywac i okres i jajeczkowanie... o co mi innego pozostaje a czekac pol roku jak nie wiecej nie bede nie dam rdy predzej zwariuje chyba :zawstydzona/y::-( i wieccej nerwow bedzie niz wszystkiego i zero przyjemnosci

swoja droga fajnie ze dzisiaj z nami jestes na bb bo mi braklo ciebie ostatnimi czasy...

Dobry wieczór kochane :-)

Kasiu kochana myślę o Was, modlę się i trzymam kciuki!!

Przepraszam dziewczynki, ze odpisuję dzisiaj tylko Kasi, ale same rozumiecie...

Jutro będę miała luźniejszy dzień, to postaram się nadrobić zaległości, jeśli chodzi o pisanie (bo te z czytaniem już nadrobiłam;-))... Obiecuję!! :tak:

Słodkich snów!

nio, czasu mi trzeba, dzięki just:)
dzięki dziewczynki, że jesteście
ściskam mocno, dobrej nocki wszystkim Aniołkowym mamusiom :*
mama Aniołka 21.01.10
[*]

no to zobaczysz Missiiss co tam wyjdzie na usg na nastepnej wizycie. Moze samo sie cos tam wykluje. Ja bede trzymac kciuki, zeby jednak tabsy nie były potrzebne ... Zawsze to lepiej jak organizm sam soba naturalnie zarzadza ;-)

agu_ska u mnie niby 8 tygodni. ALe w 38 tyg czyli za 6 beda zdejmowac mi szew i sie wtedy okaze ... czy od razu sie posypie czy bede jeszcze chodzic i chodzic i chodzic :-) a moja szyjka po szwie sie zasklepila tam gdzie byla rozwarta wiec pewnie pochodze :tak:

reklama
Do góry