reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witajcie kochane
jutro wizyta
tak bardzo się boję
mam złe przeczucia
brak mi wiary

Będziemy z Tobą myślami i NAPEWNO wszystko będzie dobrze Więcej WIARY kochana pamiętaj że maleństwo słyszy i czuje twoje obawy i pewni jest zły na mamusie że co ona sobie wyobraża????:confused:
Jutro już niepokój to będzie przeszłość tego ci KOchana życzę

kaska i ja rowniez trzymam kciuki za wizyte...zreszta mysle i modle sie za twoje dzieciatko codziennie...oby wygral ten lepszy dla was scenariusz...z calych sil ci tego zycze...
ciekawe jak tam lucy....jesli podczytujesz to sie odezwij!!!

dobranoc dziewczyny, nic nie doczytalam wiec przepraszam ze nie odpisuje
kaska jestem z toba myslami

ja ide juz spac bo jakos sie czuje jeszcze nie swojo... zmierze sobie temperature bo ja juz nie wiem co mi jest, jak mi sie uda to jutro sie zapisze do ogolnego lekarza bo w szpitalu mi wyszlo ze mam podwyzszone biale krwinki wiec chcialabym morfologie zrobic z rozmazem i moze sie zalapie na skierowanie...

dobranoc

Agatko, będę musiała wypróbować Twoją metodę na rozruszanie malucha - bardziej wychowacza jest, niż piwkowa metoda Agi34 ;-)

...

Kochana moze i bardziej wychowawcza ale i tak w odpowiednim czasie Twoja pociecha chętniej weżźmie piwko do eki niż ksiązkę:-p:-p

LucyF - gratuluję.

Pamietam że ja też nadużylam alkoholu w pierwszych tygodniach ciąży gdy nic jeszcze nie wiedziałam że już jest fasolka, dodatkowo w tym samym dniu jechałam okolo 500 km i wyskakałam się na koncercie. Moze dlatego teraz mała lubi piwko:tak::tak:

Agatko- zdaję sobie sprawę ze za te moje nerwy maluch odwdzięczy się po porodzie ale niestety hormony robia swoje.

Ewela ja chcę taki brzusio już mieć:( wiecie co jak widzę bobaska to normalie wzdycham:) tez chce.a brzuchate mnie wkurzają nadal, tylko wasze brzuszki i kreseczki bardzo mnie cieszą.nie wiem jak to dziala,
Lucy jak tam?dzwonilas do gina? bo nei doczytalam jeszcze wsyztskiego
Missiiss moze dziewczny maja racje ,ze warto poczekac?no nie wiem,ale moze to faktycznie lepiej

reklama
Do góry