reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lucy, my trzymamy kciuki a Ty leć do gina, żeby Ci powiedział co robić, może L4 i leżenie będzie konieczne plus jakiś wspomagacz

Ewcia, mam nadzieję, że traficie jutro na ludzkiego urzędnika, który podpowie co zrobić w tej sytuacji, żeby jak najmniej po tyłku oberwać. Może da się jeszcze poodkręcać, co się przez olewactwo księgowej sknociło

Agatko, bo ja z natury raczej spokojny człowiek jestem - no w ciąży, to różnie z tym spokojem bywa ;-) ale teraz częściej mi się załącza, co mi da mega wkurzanie się na kogoś, jak nic to lepiej OLAĆ, o ile dam radę :-)

reklama
Byłam u zwykłego lekarza i powiedziałam co jest grane bez owijania w bawełnę i Ona powiedziała, że i tak jeśli chcę dalej l4 to muszę iść później do swojej ginekolog i też właśnie zrobię, ale chodziło mi o to, że miałam stare l4 jeszcze jak byłam w ciąży które wystawiła mi moja ginekolog na 3tyg i do pełnego miesiąca zostało te 4dni i chodziło mi o to, że moja ginekolog jest tylko w soboty więc ktoś musiał mi przedłużyć do pełnego miesiąca. Wogóle moja sprawa z pracą wygląda tak, że firma istnieje nadal, ale w innej miejscowości ze względu na to, że byłam w ciąży zwolnienia nie dostałam jak wszyscy więc byłam zabezpieczona pod jakimś tam wtedy względem..stało się później jak się stało:( ehhhh, ale i tak nie jestem w stanie teraz na razie nic zrobić bo psychicznie nie dałabym rady..więc jak pójdę do mojej ginekolog przyjmuje prywatnie to może mi dalej ciągnąć l4 ze względu na mój stan w jakim się czuję:baffled:
Wogóle mnie wszystko przerasta dosłownie wszystko brak pracy,stracone dziecko..brak motywacji i sił..tymbardziej, że staram się szukać pracy to ani żadnego odezwu nic po prostu nic:(życie:(Ta moja lekarka rodzinna powiedziała,że wypisuje mi na razie symbol ogólny na bóle brzucha bo najlepiej jak dalej chcę być na l4 żeby moja ginekolog mi je wystawiła więc wzięłam tylko kilka dni.

To ja :zawstydzona/y:
A obok mój Bartosz z dzisiejszego balu :-) jako Pirat Hak :-p

Załączniki

• IMG_4341.jpg
    IMG_4341.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_4378.jpg
    IMG_4378.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 45
Oj Just mam nadzieję, żeby ktoś normalny tam się znalazł:-(

Ewela spory masz brzusio, ja taki miałam w 25 tyg.
Oj i bym zapomniała napisać:-)
Rozmawiałam dzisiaj ze znajomą, która jest sędzią i powiedziała, że super, że przyszło mi z prokuratury o wstrzęcie śledztwa, gdyż mogli od razu to umorzyć, a tak widać, że się wzięli za śmierć mojego Skarbeczka najdroższego

Ostatnia edycja:
hej Anetha,
heh chyba ciut przesadzasz:), a teściowa biedna pewnie nie chce źle dla Ciebie, może chce pomóc, no ale jak Ty czegoś nie chcesz to może poprostu i to powiedz i już,
ściskam Cię mocno,
zapalam
[*]
[*]
mama Aniołka 21.01.10
[*]

Wiesz ja płaskiego brzucha nigdy nie miała, wiec u mnie nagromadzony jest tez tłuszczyk,a ja wiem,czy spory, duzo osob mowi,ze maly,a niewiem. Wazne,ze dopiero +4,5kg do przodu mam,jak narazie oczywiscie :zawstydzona/y:

Dzieki dziewczyny :zawstydzona/y:

Ewcia, a z kasą fiskalną, to chyba tam jest jakiś limit przychodów rocznych, dopiero po przekroczeniu którego się pojawia obowiązek posiadania kasy, i do tego od tego roku ten limit chyba został sporo podniesiony. Poczytaj może dziś jeszcze przepisy, żeby co nieco się zorietnować

Ewela, fajny pirat i fajna mama, więc się tak nie rumień :-)

ufff, przeszło trochę:-p
no i dołki mnie nachodzą znowu :-( idę posprzątam trochę...
może jak się czymś zajmę to będzie lepiej...
mama aniołka 21.01.10
[*]

reklama
Do góry