motyl13
Zaciekawiona BB
Kochana gratuluje.Czesc kobietki
jestem w ciazya przynajmniej dwa testy pokazuja dwie krechy!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana gratuluje.Czesc kobietki
jestem w ciazya przynajmniej dwa testy pokazuja dwie krechy!!!!
Nic na temat żelaznej nie wiem....więc Ci nie pomogę. A co do badań...to mój głupek ginek...też kazał czekać....ale ja poczytałam, popytałam i te co zrobiłam można praktycznie od razu robić....a na progesteron postanowiłam poczekać do pierwszej @...i odzwierzęce ( ale to dlatego, że cholery są drogie i wolę na skierowanie)Karolcia a powiedz mi kochana kiedy moge zaczac te badania robic boje sie ze jak pojde do mojego ginka to kaze mi 3 miesiace czekac az chormony wroca do normy a mnie sie wydaje ze jak przestane krwawic jakies 2 tygodnie po powinnam zaczac robic.A co myslisz o zelaznej 1 w katowicach.
A moze ja sie zabardzo czepiam![]()