K
kobietka22
Gość
Gosiu ja też dziś musze zrobić obiadek na jutro a głowa mi zaraz pęknie, ja będe miała dopiero weekend wolny.Robie spaghetti na jutro chce sie ,któraś załapać??:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jutro odbieram wyniki moich badań, które zlecił mi gin i staram się o tym nie myśleć, ale troszkę się denerwuję, bo nie mam zielonego pojęcia co mogłyby wykazać. Na badaniach dziecko ok, więc staram się myśleć tylko pozytywnie i cieszyć się ciążą, a niepokój schować na dno serduszka.
She zaliczyłaś te zakupy? :-)
Ok dziewczyny, uciekam do domku na pociąg, trzymajcie kciuki żeby przyjechał punktualnie, ostatnio się spóźniają i strasznie marznę, bo nie ma żadnej budki ogrzewanej :-(
dziewczyny... masakra bylam w szpitalu... w urzedzie pracy siedzialam w kolejce i dostalam takich zawrotow glowy ze masakra, na szczescie byl ze mna adam, wyszlismy na dwor na spacer bo myslalam ze to z braku tlenu ale swiat mi dalej wirowal i bylo coraz gorzej glowa mnie bolala masakrycznie i pojechalismy na izbe przyjec, a tam cisnienie mi skakalo raz 120/80 raz 100/70 raz 135/60 itd dostalam ketanol i zrobili mi badania... nic nie wykazaly jak to sie powtorzy to mam isc do neurologa... mam podwyzszone krwinki biale i mam tak na kazdym badainiu morfoligii tzn teraz mam wynik 15 przy normie do 10 a ostatnio to zawsze bylo kolo 12... nie wiem co mi jest zaczynam sie denerwowac i boje sie ze to jakas ukryta infekcja a ja jej nie umie znalezc :-( boje sie ze to cos ukryte zabija moje dzieci i teraz nie wiem czy nie odpuscic staranek :-( w czw do gina moze sie czegos dowiem choc watpie w to :-(