reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja właśnie teraz mam pierwszą @ bardzo obfitą i już 5 dzień a zawsze miałam tylko 3 dni mam nadzieję że do poniedziałku się skończy na dobre

reklama
Liljanna a gdzie Ty byłaś ze cię nie było:confused:

Asiu
ja z pustej lodówki potrafię jedzenie wyciągnąć byleby nie isć do sklepu:-D to zadanie mojego S -zrób omlet -3 jajka, 3 łyżki mąki, 3 łyżki mleka (albo wszystkiego po 2 albo 4) wybełtaj widelcem w misce i wlej na gorący olej -niebo w gębie z dżemem albo miodem;-)

A S wczoraj opowiadał kangurkowi bajki... hmmm nie będe ich przytaczała bo chyba nawet nie potrafię w każdym razie później tłumaczył że przeprowadzamy się do nowego mieszkanka w marcu... "wiesz co to jest marzec??? to jest po lutym a przed kwietniem":baffled::confused: no to moje dziecię w kwestii miesięcy jest w 1/4 oświecone:cool2:

W pracy od 9 - 22 ;-), ale miałam wczoraj dzień na robotę, więc porobiłam zaległe i przyszłe i mogę się do końca tygodnia prawie obijać.
Widzę, że z jedzeniem masz tak samo jak ja, tylko, że ja mam dodatkowo taką duuuużą zamrażarkę, którą wypełniam jedzeniem własnej roboty. a potem tylko wyciągam :-) Tylko nie zawsze chce mi się do niej zejść :-p Latem też robię różne pierdy w słoiki, więc w szczytach lenistwa i pustej lodówki, odkręcam wieczko :-). Fakt, że latem się narobię, ale lubię to i mam wielka frajdę z tego.

Agatko to Twoje dziecko jak się urodzi to będzie już takie mądre :tak:. Uśmiałam się jak diabli z tym marcem pomiędzy lutym i kwietniem :-D:-D:-D

[FONT=&quot]AHA I JESZCZE TO[/FONT]

[FONT=&quot]Różnice temperatur -zimno to pojęcie względne:[/FONT]

[FONT=&quot]+ 20°C [/FONT][FONT=&quot]Grecy zakładają swetry[/FONT]​

[FONT=&quot]+ 15°C[/FONT][FONT=&quot] Jamajczycy włączają ogrzewanie[/FONT]​

[FONT=&quot]+ 10°C [/FONT][FONT=&quot]Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki.[/FONT]​

[FONT=&quot]+ 5°C[/FONT][FONT=&quot] Można zobaczyć swój oddech. Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwedzy idą się kąpać do jeziora.[/FONT]​

[FONT=&quot]0°C[/FONT][FONT=&quot] W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje.[/FONT]​

[FONT=&quot]- 5°C [/FONT][FONT=&quot]Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa[/FONT]​

[FONT=&quot]- 15°C [/FONT][FONT=&quot]Kot upiera się, że będzie spał z tobą w łóżku. Norwedzy zakładają swetry.[/FONT]​

[FONT=&quot]- 17.°C[/FONT][FONT=&quot] W Oslo właściciele domów włączają ogrzewanie.Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze.[/FONT]

[FONT=&quot]- 20°C Amerykańskie samochody nie zapalają.[/FONT]
[FONT=&quot]- 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy.[/FONT]
[FONT=&quot]- 30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie[/FONT]
[FONT=&quot]- 35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody.[/FONT]
[FONT=&quot]- 40°C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzić z gorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa.[/FONT]
[FONT=&quot]- 42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy.[/FONT]
[FONT=&quot]- 45°C [/FONT][FONT=&quot]Wyginęli Grecy. Władze rzeczywiście zaczynają robić coś dla bezdomnych.[/FONT]
[FONT=&quot]- 50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli.[/FONT]
[FONT=&quot]- 60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe.[/FONT]
[FONT=&quot]- 70°C[/FONT][FONT=&quot] Zamarzło piekło.[/FONT]
[FONT=&quot]- 73°C[/FONT][FONT=&quot] Fińskie służby specjalne ewakuują świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki.[/FONT]
[FONT=&quot]- 80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu wódki.[/FONT]

[FONT=&quot]- 114°C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są wkurwieni.[/FONT]​
:-D:-D:-D zaje...:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny ja mam pytanie i w sumie mały problem bo jak byłam jeszcze w ciąży to miałam l4 i miałam je do wczoraj zabieg miałam tydzień temu nie brałam l4 ze szpitala bo jeszcze miałam tamto l4 moja ginekolog urzęduje w soboty;/ dziś muszę przynajmniej załatwić l4 do ostatniego, a nie pójdę do innego ginekologa skoro tamta mnie prowadziła i kazała dopiero przyjść z wynikami po zabiegu..ehhh muszę iść chyba do normalnego lekarza, ale co ja mam powiedzieć i co ona mi wypisze na l4 nie mam pojęcia;/ bo w przyszłym tygodniu musze iść do tej mojej Pani ginekolog z wynikami nie wiem co mam zrobić?:(Pomóżcie
Marc, może na podstawie wypisu ze szpitala lekarz rodzinny lub jakikolwiek gin wystawi Ci zwolnienie?

reklama
może różnie bywa bo stwierdzili, że po wypis kiedyś dawali od reki, ale później były wyniki i pacjentki musiały czasem na 2 dzień po nie przyjeżdżać specjalnie;/
ja byłam na oddziale 1 dniowym pewnie jak część z Nas głupio bo teraz mam problem mogę iść do rodzinnego ale co ja jje powiem prawdę ale Jak rodzinny nie zna się na tych spr a nie będę specjalnie szła do innego ginekologa skoro tamta mnie prowadzi jestem załamana;/ wogóle ehhh:(

Do góry