reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

moj K jak jestesmy na cmentarzu to opowiada aniolkom naszym co sie dzialo i co bedziemy robic..to ja jestem od plakania...choc nie raz mial lzy w oczach i nie jedna mu wyleciala...ale bardzo sie ciesze ze moje krolewny sa w rozmowach i to zarowno u nas w domu,i u mojej mamy jak i u tesciow...byly z nami tak niedlugo ale pamietamy o nich wszyscy i ciesze sie ze rozmawiamy o nich...

a u mnie moj tata to np mowi zebym w garsc sie wziela i ogolnie z nikim tematu nie ma. tylko z babcia rozmawiamy o tym .osttanio mowila ze prosila dziadka zeby prawnuczkami sie opiekowal. z M staram si enie wracac zeby go nie dolowac bardziej.ale nei da sie nie wracac i non stop wracamy

reklama
z tymi cyklami to ja jestem zielona...nie licze tego :p bo po co...jak bedzie odpowiedzni moment to zajde w ciaze :)))

ja tez podobnie podchodze do teamtu:)kochamy si ejak mamy ochote,choc jednak ta polowa cyklu gdy sa plodne dni i tak chodzi mi po glowie:)ale ja chyba mam ogromna ochote na seks,czuej sie atrakcyjna i u mnei wtedy sa plodne. a tak to mam zawsze ochote na cos tam wiec seks i tak jest

no ja bym nie chciala zeby temat moich dzieci byl tematem tabu...moj Tata o pierwszej ciazy dowiedzial sie jak juz bylo po poronieniu,i normalnie to potraktowal,ale juz po drugim poronieniu widzialam ze to tez go zabolalo-choc nigdy nie byl wylewny poczulam ze mu przykro...ale teraz wiem ze opiekuje sie dobrze moimi 4 aniolkami bo przed moja ciaza z blizniaczkami,zmarl...to tez byl ogromny cios bo nigdy nawet nie chorowal...zmarl na zawal w drodze do pracy..

ola ja zawsze miałam 31 dni. a teraz te dwa ostatnie 28 i bądź tu babo mądra:-)
aniołki no ja niestety musze liczyc bo tak ja pisałam mój M jest rzadko w domu więc muszę wiedzieć czy jest w odpowiedni terminie. A właśnie dziewczyny może lepiej nie wiedzieć tylko taki czysty spontan:-)

maruszka ja uwazam ze tak spontanicznie jest lepiej...bo skoro twojego M nie ma w domu nawet kiedy masz dni plodne to co ci to da?!bedziesz sie tylko denerwowac ze go nie ma akurat w tych dniach,nawet jak masz plodne to nie koniecznie musi dojsc do zaplodnienia wiec po co sie zameczac myslami....a tak to mozna sie kochac z milosci :)) a II kreski pojawia sie w odpowiednim momencie :)) wiadomo ze po zawsze jest mysl-a moze zaskoczylo-ale niech to bedzie po udanym seksiku a nie przed czy w trakcie ;)

spontan podonbno jest najlepszy,zreszta moje coreczki najlepszym sa tego przykladem. wrecz nie powinno tej ciazy byc:) bo zarzekalam sie ze nieplodne dni:)

Aniolki moj tata bardzo przezyl,byl w szpiatalu ze mna codziennie.po porodzie jak chrzcili dziewczynki plakal z nami. mysle ze nei rozmawia o tym,zebym nei cierpiala. nei wie ze i tak o tym mysle.w sylwestra bylismy razem i plakalam.nie wytrzymalam. przytulilam si edo M,do taty ,do M i w koncu przestalam szlochac. chyba ludzie nie wiedza jak sie zachowac,nawet najblizsi. a nam tez roznych rzeczy w roznych momentach potzreba

Witam wieczornie
Pospałam troszkę dziś w dzień, wstałam po 18, potem zakupy, kolacja i po dniu a i tak zaraz spać idę, bo jutro na 6. Po nocce te dni są zawsze do bani, no chyba, ze wraca się rano a nie w południe z pracy.

Maruszka ważne, żeby @ nie było jak mąż w domu, bo co z tego, że liczysz i jak przyjedzie nie będzie dni płodnych, przytulanki i tak będą, chyba nie ...;-) Ja liczę w sumie orientacyjnie, bo to czasem trudno trafić, ale testów owulacyjnych nie kupuję i kupować nie będę.

reklama
Do góry