reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hiii no tak aga ale tak chyba wlasnie dziala to forum :)) jeden dzien ja ciebie wspieram a na nastepny ty mnie :)))) dobrze ze mamy siebie-forum...chyba nie ma tu dziewczyny ktora nie miala chocby malego dola...i nie ma tez takie ktora na zwatpienie czy cierpienie dziewczyn zostala by obojetna :))

Ale bardzo się cieszę że już wzięłaś się w garść i te brzydkie myśli poszly sobie w cholerę:tak::tak::tak:

Ja się już pożegnam bo oczka mi się kleją,

Dobranoc Aniolki, Ola, dobranoc Wszystkim dziewczynkom.

aga a teraz czas zebys ty odgonila te brzydkie mysli :)) dobranoc i nie martw sie tyle bedzie dobrze bo juz polowa za toba a teraz poleci z gorki :))
ola** witaj gdzie bylas jak cie nie bylo :))

daaa bardzo bym chciał azałapac sie na ten październik razem z Tobą, Pati, julitką na i oczywiście z Lucusiem :-) no ale nie wiem jak to będzie. Pisałam, że sobie odpuszczam tylko, że to wcale nie jest takie łatwe. Narazie czekam na koniec @, w sobote przyjeżdża mąż i... trzeba sie odstresowac:-)

dobrej nocki Aga i jutro zapraszamy z lepszym humorkiem:) w koncu niunia w brzuszku wiec same powody do radosci masz!a tym M Twoim to faktycznie. moj chce dzidzie ale wciaz taki przygnebiony,mysli o córeczkach.na cmentarzu zawsze placze.nigdy przez 8lat nie podejrzewalabym go o cos takeigo.a jednak:(

A na dodatek to te moje nieregularne cykle. Nigdy wcześniej tak nie miałam, a teraz to masakra jakaś. I weź se babo oblicz owulację.

moj K jak jestesmy na cmentarzu to opowiada aniolkom naszym co sie dzialo i co bedziemy robic..to ja jestem od plakania...choc nie raz mial lzy w oczach i nie jedna mu wyleciala...ale bardzo sie ciesze ze moje krolewny sa w rozmowach i to zarowno u nas w domu,i u mojej mamy jak i u tesciow...byly z nami tak niedlugo ale pamietamy o nich wszyscy i ciesze sie ze rozmawiamy o nich...

reklama
Do góry