reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja jestem po dwóch poronieniach. I jak na razie niestety nam nie wychodzi ponowna ciąża. Staraliśmy się kilka lat aż w końcu skorzystaliśmy z pomocy kliniki leczenia niepłodności. Na razie nas wspierają psychicznie i wspólnie czekamy na efekty. Oby Wam się udało dziewczyny!

Witaj, dla Twoich Aniołków zapalam (*)(*).
Zostań z nami, my tutaj też się potrafimy wspierać:tak::tak:

reklama
Wiem kochana ale wszystko może się zdarzyć. Popatrz weszłam w 22 tydzien cąży, Ty właśnie w tym tygodniu straciłaś swoje skarby.
Wybacz że Ci przypomniałam

wiem Aga ale nie mozesz tak na to patrzec!i porownywac. bo tak to mozna zwariowac i bac sie kazdego dnia,bo kazda z nas tu na forum stracila malenstwa w innym tygodniu. ja mialam blizniaki i odrazu mowiono mi o 20tyg kluczowym... z jednym malenstwem jest latwiej wiec to ze ja stracilam nie znaczy ,ze Ciebie cos takeigo spotka! na pewno bedzie ok, musi!!! Wiec przestan bac sie i zastanawiac kto w tym tyg stracil albo w kolejnym!!! to nei ma sensu
Daaa no ja to chyba tez juz październik najpredzej:) ja 16go mialam@.

wiem Aga ale nie mozesz tak na to patrzec!i porownywac. bo tak to mozna zwariowac i bac sie kazdego dnia,bo kazda z nas tu na forum stracila malenstwa w innym tygodniu. ja mialam blizniaki i odrazu mowiono mi o 20tyg kluczowym... z jednym malenstwem jest latwiej wiec to ze ja stracilam nie znaczy ,ze Ciebie cos takeigo spotka! na pewno bedzie ok, musi!!! Wiec przestan bac sie i zastanawiac kto w tym tyg stracil albo w kolejnym!!! to nei ma sensu
Daaa no ja to chyba tez juz październik najpredzej:) ja 16go mialam@.

Dziękuję Ci Olu i życze Ci z calego serca owocnych staranek

Oj Aga dolek cos wyczuwam:( kochana tak to Ty do konca mozesz sie zamartwiac:( a patrz na Julcie Agneiszki.Jest ? jest:) sliczna i zdrowa wiec mozna. a co do moich staranek to juz bardzo bym chciala bobaska,niecierpliwa jestem:(

Oj Aga dolek cos wyczuwam:( kochana tak to Ty do konca mozesz sie zamartwiac:( a patrz na Julcie Agneiszki.Jest ? jest:) sliczna i zdrowa wiec mozna. a co do moich staranek to juz bardzo bym chciala bobaska,niecierpliwa jestem:(

Każda z nas chyba jest niecierpliwa. u mnie nie bylo za wesolo ze starankami bo mój /P przez około 4 miesiące po zabiegu nawet o dziecku ne chciał slyszeć

witajcie :blink:
juz dzisiaj troche lepiej...wzielam sie w garsc...przeciez nie moge cale zycie ryczec i sie uzalac nad soba...przeciez do cholery musze miec w sobie ta sile i wiare do walki o moj upragniony cud :tak: ale bardzo wam dziekuje za wsparcie i kopniaki :-p
aga wiem ze latwo mi pisac bo teraz nie jestem w ciazy ale uwierz-nie warto sie zamartwiac za wiele bo to nic nie da-bedziesz sie martwic za kilka miesiecy jak Gloria zafunduje ci nieprzespane noce ;-):-) widzisz ja mialam 3 ciaze i kazda w innym tc stracilam wiec nie mozna sie bac cala ciaze tak panicznie ;-) pomysl jak bardzo energiczna masz ta coreczke-czy takiemy szkrabowi moze sie cos stac?!nieeeee!!!przeciez uwazasz na siebie,chodzisz do lekarza i wszystko w porzadku,wiec........;-) ahhh te hormony :-)

Ja jestem po dwóch poronieniach. I jak na razie niestety nam nie wychodzi ponowna ciąża. Staraliśmy się kilka lat aż w końcu skorzystaliśmy z pomocy kliniki leczenia niepłodności. Na razie nas wspierają psychicznie i wspólnie czekamy na efekty. Oby Wam się udało dziewczyny!

witaj Mobka zostan z nami :-)
bardzo mi przykro z powodu Twoich aniołkow :-(

witajcie :blink:
juz dzisiaj troche lepiej...wzielam sie w garsc...przeciez nie moge cale zycie ryczec i sie uzalac nad soba...przeciez do cholery musze miec w sobie ta sile i wiare do walki o moj upragniony cud :tak: ale bardzo wam dziekuje za wsparcie i kopniaki :-p
aga wiem ze latwo mi pisac bo teraz nie jestem w ciazy ale uwierz-nie warto sie zamartwiac za wiele bo to nic nie da-bedziesz sie martwic za kilka miesiecy jak Gloria zafunduje ci nieprzespane noce ;-):-) widzisz ja mialam 3 ciaze i kazda w innym tc stracilam wiec nie mozna sie bac cala ciaze tak panicznie ;-) pomysl jak bardzo energiczna masz ta coreczke-czy takiemy szkrabowi moze sie cos stac?!nieeeee!!!przeciez uwazasz na siebie,chodzisz do lekarza i wszystko w porzadku,wiec........;-) ahhh te hormony :-)

Witaj

Jesli dobrze pamiętam to ostatnio ja Cie ustawialam do pionu za te głupotki co wypisywalaś . My baby takie już jestesmy, zawsze znajdziemy powód żeby zlapać doła

reklama
hiii no tak aga ale tak chyba wlasnie dziala to forum :)) jeden dzien ja ciebie wspieram a na nastepny ty mnie :)))) dobrze ze mamy siebie-forum...chyba nie ma tu dziewczyny ktora nie miala chocby malego dola...i nie ma tez takie ktora na zwatpienie czy cierpienie dziewczyn zostala by obojetna :))

Do góry