reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatko o rety! Zaraz się okaże, że u każdej z Was słychać i na stopery będę musiała kredyt wziąść :-p

RoWer z 4 kółkami! Ja nie mogę! Pati miałaś rację - Agatka ufo potrafi prowadzić ;-) Ale rozumiem - łatwiej z brzuszkiem na 4 kółkach utrzymać równowagę niż na 2 :-)

E no Agatka szacun no landara w sensie ,że nie nadająca sie do jazdy to to nie jest toż to jest :zawstydzona/y: no dobra nie wiem co to za marka jakaś amełykańska:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmoja skodzina to z podkulonym ..... wydechem chowa się pod mostem:-D:-D:-D:-D:-D

Mój pies włożył mi pysk do kieszeni bluzy i chucha mi ciepłym powietrzem po brzuchu. Ale rewelacyjne uczucie! :-)

kobietka chyba bedziecie miały okazję juz niedługo, jak zrobię test i będę pisała o tym jak sie ciesze albo co jest duzym prawdopodobieństwem jak sie smucę

dziewczyny spokojnie, nie podejrzewam ze mnie zdradza tylko od tych zamieszan z jego byla i ze niby to jego dziecko nie mam zaufania i mam dreszcze jak on siedzi w domua ja w pracy poprostu....
nic nie zalatwia poprostu kiedys konczylismy prace razem teraz inaczej bo juz nie pracujemy na jednym dziale i dlatego .... boje sie ze tamta laska bedzie go nawiedzac ... dowodow nie mam ale strach jest z reszta nie twierdze z emnie zdradza ale si etego boje ze cos mu odwali albo ze ta glupia pipa przyjdzie do niego ktoregos dnia....

julitka a z moim paleniem to nie rzucilam ... popalam 1-2 dziennie :zawstydzona/y: ale moze juz od jutra sie uda tak urodzinowo ... kurcze sek w tym ze ja lubie sobie zaplic tego 1-2 dziennie :baffled:

reklama
Cześć Lachony!!
... czytam, czytam i już niewiele pamiętam... :baffled:

ale:
Agatko - gratulacje i szerokiej drogi, oby się dobrze jeździło!
Kasiu - ściskam Cie mocno i czekamy na jakieś informacje!
Julitko - idź do gina, nie sprawdzi co Cię tam może boleć, ja kiedyś przy takich bólach miałam nadżerkę, nie żeby Cie straszyć ale żeby zapobiegać!
kobieta - lubię jak piszesz o tym braku negatywnych uczuć to ciężarnych tylko o pozytywnych emocjach, bo ja też takie mam, trochę mnie to zdziwiło, ale nie czułam zazdrości i czy bólu jak się dowiadywała, że ktoś urodził czy zaszedł w ciąże, bardzo mnie to cieszyło...
ilonka faktycznie torche przesadza, wypadałoby coś napisać! czekamy

no a Aga34 - chyba ma sesje zdjęciową i wybiera najlepsze ujęcia żeby wrzucic na bb

pati
- marsz do nauki, piwo jej w głowie...

zafasolkowane - jak to się miło czyta o wszych muleniach, zgagach, nietolerancjach smakowo-zapachowych, oby tak dalej no i zyczę kolorowych pawików! :happy2::happy2:

reszte pozdrawiam i ściskam

Do góry