reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
trzy suwaczki z tygodniami tez ;-)

ja przypuszczam ze fajki zle wplywaja na plodnosc wiec rzuc to swinstwo, nic dobrego na pewno ono nie wnosi

No to mnie rozgryzłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

To myśmy jeździli jeszcze starszym:-D:-D:-D:-D prawie zabytek bo po 20:-D:-D:-D ale jak źal go było oddać -a teraz tylko wspominamy "a w Audi to a w Audi tamto";-);-);-);-);-)

popieram Audi to jest klawe autko, myśmy przeprowadzke nim zrobili... to jest uato towarowe ha

Julitko - to mam nadzieję że u Ciebie to po prostu za mocno się wsłu.****.esz w swój organizm i wszystkie odczucia jakieś wyolbrzymione... i ot co

a ja czekam na drugą @ i kurcze nie przychodzi ?? a raczej fasolki nie ma i tak czekam i się trochę złoszczę... :wściekła/y::wściekła/y:

Ufff... Bo przez chwilę były tylko 2, mimo że w sygnaturce profilu miałam 3 linki... Cuda normalnie...

Lena "raczej" to nie na pewno ;-)

julitko a jak dlugie mialas wczesniej @? bo moze to jednak fasolka... ja zwykle mam 5-6 dni ale w maju w zeszlym roku mialam jeden dzien i sie okazalo ze fasolka byla, a to wygladalo jak normalny @ skrzepy i krew tak jak przy poczatku a potem tylko brudzenie i koniec, cycki zaczely bolec i mi to podpadlo wiec test zrobilam i sie okazalo ze dzidzius jest, szkoda tylko ze tak krotko

Ja uciekam dziewczynki bo mój M wymownie patrzy ----"chce komputer"
Agatko miałam to samo ja mój M do teściów sam jeździł :szok: to ogarniało mnie przerażenie bo tam była jego mieszka i nawet do jego brata przylazła kiedyś i go w tyłek klepła a jego żona apopleksji mało nie dostała bo przy niej to zrobiła ,a ... on jej oddał:szok:klapsa też w tyłek

Missiiss znam ten ból. Też z moim walczę o te śmierdziochy. Nawet 3 m-ce nie palił. Potem zaczął popalać na imprezach... A po śmierci brata i odwołaniu ślubu wrócił na dobre... Nie lubię go za to.

reklama
Do góry