reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

tzn ze prawo pracy nie obowiazuje na stazu pracy- z urzedu pracy... bo nie zaokraglaja cepy jedne..

dobra teraz juz uciekam

ps dziewuszki pamietajcie o tacierzynksim (chyba juz pisałam chyba)

reklama
No właśnie Agatrko? wsiadaj od razu nic sie nie bój:tak:;-)
choć czasem faceci mają obawy tym bardziej jak ich kobieta-kierowca jest w ciąży to sie boją o nią

A propo zakupów mój M powiedział ,że mi sie spodnie niektóre powyciągały i postanowiłam ,że za pierwszą wypłate kupie jakieś wyczesane spodnie i zaraz idę na allegro , mój szef jest tak w porządku ,że powiedział ,że za okres próby od 2 do 15 stycznia zaokrągla do pełnego miesiąca i dostane pełną wypłatą jak za miesiąc 15stego czyli już w piątek:-):tak:
Julitka a masz jeszcze @ czy już po?ło bosz znowu źle przeczytałam czyli jesteś po owu a ile dni temu miałaś owu?
Kobietka, to zazdroszczę szefa!!niewielu teraz porządnych pracodawców. ja owul miałam 21-22.01.później 7.01 @druga przyszła-2 dni krwawienia i reszta to takie pomieszanie z poplątaniem.dziś jeszcze plamienia.ale od owul ostatniej takie jakieś rewolucje mam.
Agatko, witaj Kochana i nie licz że nadrobisz i zapamiętasz, bo szybko się zmęczysz;)a czy się układa.na USG już miałam poukładane...
co do Ilonki....GDZIE JESTEŚ BABISZONIE?????!!!!jak ja nie lubie długo czekać na ważne wieści

maruszka a gdybys ty wiedzial;a ile ja mialam z nim i z jego bylymi przejsc to bys siez a glowe zlapala.... no i na poczatku mnie oklamal i chyba dlatego no i moze dlatego ze jego byla z ktora zekomo ma dziecko robila mi straszne swinstwa z dziwnymidoowodami ze mnie zdradza wiec to nie takie proste :no:

cześć Miska, a może zapytaj go jakoś podstępnie co załatwiał, albo coś.a pytałam jak Twoja walka z nałogiem?

Julitko ,jeśli to cię boli co dzień to może powinnaś iść do ginka zapytać co to może być może przeziębiłaś jajniki ? ja jak naziębie jajnik to mi żyć nie daje i wtedy gorąca kąpiel i ciepłe gacie parchamki :-)
ja sie boje ,że jest za pięknie taki miły ten szef , ale to może dlatego ,że zna się z moim M tzn mój M zawozi tam od 2 lat napoje bo pracuje w hurtowni

reklama
Do góry