reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ladny rover
ja pamietam jak adam do mnie zadzwonil z irlandii ze kupil sobie auto "rover" to ja na to" to rower kupiles czy auto" :-D my mielismy takiego malutkiego i dosyc stargo 10latka i powiem szczerze byl to zestaw majsterkowicza, bo ciagle cos sie psulo a najgorszy byl szyberdach bo z niego kapalo a w irlandii non stop deszcz :/ no ale moje haslo o rowerze moj mi ciagle wypomina... ja akurat sie znam na markach... wiem ze bylo srebrne itd a nie marka, musi byc ladny i tyle hihi

robilam sobie kolacje, przylecial moj kot bo wyczul szynke, stanol na dwie lapki objol moje udo i mialczal i tak wisial mi na noce z wbitymi pazurkami sciagajac mi gacie z tylka dopuki nie dostal plasterka.. nie posciloby mnie bydle haha madrala jedna...

reklama
No Maruszka z tymi smutkami to nie radziłabym kochana bo jak Agatka teraz ma prawko to będzie nam wjazdy na chate robiła jak będziemy smutać i powiem nawet więcej , myśle ,że ona po to to prawko zrobiła :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Kochana pozytywne nastawienie i do przodu:tak:

Missiiss, trochę Ci się nie dziwię, że takie myśli pstre do głowy przychodzą, ale mam nadzieję, że Twój m nie zawiódł Cie w tej dziedzinie i że jednak to tylko Twoje obawy nieuzasadnione, a w głębi serca wiesz, że możesz mu ufać.a 1-2 dziennie to nie dramat, z czasem i z tego zrezygnujesz, zwłaszcza jak się sprawy pomyślnie poukładają:tak:
Lenka, witaj!!!co u Ciebie??
u mnie to raczej nie nadżerka, bo zaczęło mi dokuczać zaraz po USG jak owul była.a na USG wsio czysto było.no nic, i tak się wybieram w nasepną środę do gin

jak Agatka teraz ma prawko to będzie nam wjazdy na chate robiła jak będziemy smutać i powiem nawet więcej , myśle ,że ona po to to prawko zrobiła :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

No to mnie rozgryzłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Pati my jeździmy 17latkiem. Za rok będzie pełnoletni :szok:

To myśmy jeździli jeszcze starszym:-D:-D:-D:-D prawie zabytek bo po 20:-D:-D:-D ale jak źal go było oddać -a teraz tylko wspominamy "a w Audi to a w Audi tamto";-);-);-);-);-)

Missiiss ja miałam schizmy jak do teściów jeździliśmy -czy jak S z domu wychodzi to z byłą się nei widzi -głupota... przeszło mi bo szkoda nerwów i miłości. A zresztą ją raz przegonił jak mu wiadomości pisała

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y: ale obciach wy wiecie co to za marka, a ja nie wiedziałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My mamy 18 letniego golfa i nadal jeździ a skodzie to pyknęło w tym roku 10 lat także goni golfa i też jeździ :tak:

reklama
Dziewczyny!!! Ile widzicie u mnie suwaczków? Bo chyba jeden mi się gdzieś zgubił... Ten co liczył tygodnie mojej ciąży... Buuuu

Do góry