reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Obiecałam że pokażę więc...

Najpierw moja niunia w środku:-)
A póżniej brzuchol wielki:-D

Załączniki

• dzidzia.jpg
    dzidzia.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 42
  • ja.jpg.JPG
    ja.jpg.JPG
    64,1 KB · Wyświetleń: 41
witajcie

przepraszam ze Was mecze ale jestem na etapie szukania badan,
chce zroic wymazy z szyjki pod katem
chlamydia,ureoplazma itd...
Jak wyglada pobranie wymazu? czy trzeba sie jakos przygotowac ???
babka z lao mowila ze 3 h nie mozna oddawac moczu

szukam tez dorego ginokola z wroclawia albo okolic,
ktory bedzie wiedzial co zrobic z tymi wszystkimi wynikami
i da jakies wskazowki co i jak w nastepnej ciazy
jezeli mozecie kogos polecic to bede wdzieczna

a tak wogole to ciesze sie jak czytam informacje od naszych zafasolkowanych :))))
super, niech brzuszki rosna a fasolki sie wierca !!

dobry wieczorek Kochane!
wpadłam sie tylko przywitać i Was gorąco przytulić.późno, bo miałam dziś księdza-mój nowy proboszcz-fantastyczny facet!powiedziałam mu co mnie spotkało.powiedział, że nasz Aniołek na pewno jest u Pana Boga, bo Bóg mściwy nie jest.i że jego siostra też straciła dziecko, a teraz ma śliczną trójeczkę:-) powiedział o pewnej piosence-modlitwie, którą słyszał-nawet śpiewał
Wrzuta.pl - 06. Bezdzietność
Missiiss, Ty nie świruj sama, tylko wyniki w garść i do lekarza
Maruszka, Pati 3mam kciuki za dwie krechy

przytulam "stare"znajome i wszystkie nowe koleżanki-DZIEWCZYNY!!!MA BYĆ DOBRZE!!!buziole!!!

witajcie

przepraszam ze Was mecze ale jestem na etapie szukania badan,
chce zroic wymazy z szyjki pod katem
chlamydia,ureoplazma itd...
Jak wyglada pobranie wymazu? czy trzeba sie jakos przygotowac ???
babka z lao mowila ze 3 h nie mozna oddawac moczu

szukam tez dorego ginokola z wroclawia albo okolic,
ktory bedzie wiedzial co zrobic z tymi wszystkimi wynikami
i da jakies wskazowki co i jak w nastepnej ciazy
jezeli mozecie kogos polecic to bede wdzieczna

a tak wogole to ciesze sie jak czytam informacje od naszych zafasolkowanych :))))
super, niech brzuszki rosna a fasolki sie wierca !!

napisz do naszej Koti ona chyba jest z okolic Wroclawia i ma super lekarza, znajdziesz pewnie ja na watku lista naszych skarbow, bo wiem ze sie wpisywała :-)

Aga wstaw foto dzis... ciagle sie migasz wrrr

aguska super ciesze sie ze z dzidzia ok, chociaz nie rozumie dlaczego nie dostalas skierowania na badanie genetyczne to z przeziernoscia, moim zdaniem powinna je kazda kobieta robic.

ja sobie szydelkuje, bo dzis sie nie ucze, nie mam ani ochoty ani sily... zaraz ide plusk a potem czekam na powrot i moze poszalejemy boboseksow choc juz dawno po owulce ale dla przyjemnosci czemu nie :-)

Aneczka mam do Ciebie takie pytanie... Ty studiowałaś w Stanach??
Nie, studiowałam w Polsce. Tylko jak byłam na studiach doktoranckich to spędziłam 6 miesięcy w Stanach na stypendium w University of Cincinnati. A pod koniec doktoratu dostałam propozycję pracy w Stanach, całkiem korzystną, więc zaraz po studiach wyjechałam i niestety zapowiada się na to, że nie wrócę.

Co do cytrusów to w książkach o ciąży wymieniają pomarańcze jako jedne z zalecanych owoców, więc nie sądzę aby były jakieś przeciwskazania co do ich spożywania. Ja ostatnio jem ich dużo :tak: chociaż nie przesadzam.

Agu_ska gratuluję zdrowego dzieciątka :-) Dobrze, że zmusiłam lekarza aby Ci zrobił USG to chociaż jesteś spokojna. A brzuszek już troszeczkę widać ;-)

reklama
oo czyli mamy tutaj pania Dr :-) a jesli moge zapytac z jakiej dziedziny masz tytul? Ja sie zastanawiam czy kiedys w przyszlosci nie bede pisac doktoratu, bo nawet chcialabym wykladac na uczelniach ale jak widze ceny tych studiow to mnie odrzuca, za sama magisterke musze placic ponad 2 tys, za licencjata 1800 wszystko za jeden semestr a za doktora to ani nie mowie bo zawalu dostaniecie... narazie musze skonczyc ten licencjat a potem sie zobaczy

Do góry